ClickClickClick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leérettségiztem, sálálááá, subi-dubi wáppá:D Aztán majd újra... -.-\'
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
én most néztem meg egy image boardot, valahol itt be volt linkelve, és tök jó képek születtek néhol 😊
azonnal értesítsetek amint kezdõdik a következõ forduló plíz! 😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Japán: Ki a f4xom ez a "harmadik" csávó?
Magyar: Õõõ... Nemtom. Kit izgat?
Csílei: Óó, b4xódjatok meg srácok!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
You\'ll never walk alone!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
egyebkent nem lehet, hogy az a sok kattintas azer is jott ossze mert szunet volt nekunk? marmint hetfon.
http://atwwebmaker.tx.hu/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Na 2 kérdésem lenne:
Hány forduló leszz összesen?
Hány fordulóban nyertünk már mi?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
remélem mûködni fog a mövetkezõ körben. ha jó lesz, számíthattok rám 😄
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
nem bírta a sok klikket 😊
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Egyébként meg ezt nem kell oylan komolan venni, csak egy játék...
"Mi VIPPER-ek, a nindzsa mesterek, mindig komolyan csinálunk marhaságot." Õk mondták. 😊
Sokkal fontosabb dolgokért kellene inkább összefognunk, de az itthoni dolgokban továbbra sincs ilyen nagy egység...
porki fagyok fállalon
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ezigy elég gázos volt
porki fagyok fállalon
nem lesz ketzmetz 😊
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Pain is inevitable. Suffering is optional.
azt írja, csak néhány nap múlva kezdõdik a 4. verseny.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Én is mikor láttam, hogy 50milla fölött van az elõny leálltam. Legközelebb nem teszem! Legalább nem adtuk olcsón a bõrünket ezt kell fejleszteni.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.