3894
style=\"border: 0px solid ; width: 131px; height: 52px;\">
style=\"border: 0px solid ; width: 132px; height: 41px;\">
style=\"border: 0px solid ; width: 104px; height: 54px;\">
style=\"border: 0px solid ; width: 154px; height: 18px;\">
-
#1450 vak voltam sry:) -
#1449 ahoz már nem is kicsi ügyesség kell -
#1448 nem is rossz ötlet -
#1447 remélem és sox szerencsét! -
#1446 sztem egy kis ügyeséggel videót is lehetne készíteni jutubra, h fejti meg a "drágaszág" a kódót, csak úgy kevdcsinálónak:D -
#1445 photoshoppos símán megcsinálja, én is bármikor.
Nem sírok, ugyanúgy fogok "kattintgatni" ha helyrejön a szerver.
Ha viszont igaz, akkor igenis ennyi volt a játék, mert ez már nem igényel emberi beavatkozást, ennél már csak egy nagyobb fokozat van, ha közvetlenül a servernek küldi el a program hogy most regisztráljon már be 10 milliárd kattot. gg
de tegyük fel nekünk is lesz ilyen: kurva izgalmas lesz botokat nézni ahogy harcolnak ehh -
#1444 Nyugi, az enyem fasza lesz, otletet nem lenyulni. -
#1443 tanulj ezek hibájából -
#1442 igyvan! -
#1441 hehe.
#1440-oké -
#1440 De én is kedvet kaptam egy kis fake-hoz, ez mar profi munka lesz...
MCD - Multi Clicker Decoder
Igen, megcsinálom :D -
#1439 de gonosz vagy xD -
#1438 -.- ennyi erővel nemsok rajüvönk hogy kell elrontani az oldalt, és megcsináljuk regizösre hogy csak a MAGYAROK BIRJANAK REGIZNÍ -
Ennyi.- -
#1436 #1430... pont azt irtam én is -
Nuki #1435 tegyük föl a kép valódi. (a kék sáv tényleg gyanús a nem árnyékolt betükkel... de egy photoshoppos, mint ez simán meg tudta volna csinálni szvsz, furcsa...max egy kattintás lenne)
nem értem mit sírtok. "hogy meghalt a játék lényege meg minden" lótúrót. ez ugyanolyan mint a Hidegháború.
először ott halt meg a játék lényege, hogy nem manuális kattintással, hanem géppel kezdtek el kattintani. valaki elkezdte, a többiek is feltalálták/felfedezték, mindenki a saját módszerével. aztán több szálon.
következő állomás hogy valaki feltalálja ezt a karakterfelismerőt, aztán a másik ország népe is gyorsan feltalálja/ellopja hogy ne kerüljenek hátrányba.
minden a kreativitásról szól, mindig van valami kihívás.
(szerk: mire ezt megírtam, lement 10 hsz legalább, és lassan elveszti aktualitását... inkább kattintgassatok XD ) -
#1434 oldalt 3 karakter felismero hely van, kozben egy csomo kod nem 3 karakter szal kilog a lolab... korrábban kene felkelni a japoknak,hogy ezt bevegyuk -
#1433 Pontosan! :) -
#1432 azaz fake -
#1431 hehh... üzenjünk hadat! xD -
#1430 feka.... mert ha mindig automata a karakterfelismerő rész, akkor nagyon cumi, mivel nem mindig 3 betü, hanem 4 XD -
Szabi1991 #1429 ;)
hol is volt a japán bázis oldala ? -
#1428 ez igaz :D -
#1427 nade aki 10 szálon kattintgatni is kihívás, pláne 35-ön (hhoz nem kis elszántság kell :)) De úgy kattintgatni hogy elindítasz 30-at, majd otthagyod éjjel nappal, na az cheat -
#1426 Nálunk is születtek elég hamar clicker programok. Ha ők megoldották a képfelismerést (hm ezt így leírva és belegondolva nem valószinű) akkor nálunk is kell legyen ügyes programozó aki megcsinálja.
update: tuti hogy ezt nem lehet megoldani :D -
Szabi1991 #1425 miért , 10 szálon kattintgatni az mi ? :O
az is cheat :DD -
#1424 énisénisénisénis... a háttérben ugyebár, ugyanez a program, onnan hiányzik a képanalizálós... -
#1423 nem feladásról van szó, általában uccsó csep véremig szoktam küzdeni, és minden elismerésem azoknak, akik éjt nappallá téve több tucat szálon képesek küzdeni, de ha a kép igaz, és nem pszichológiai hadviselés része, akkor nem különbek a japánok, mint god módot használó csíterek, csíterekkel meg ki szeret játszani? ;) -
Szabi1991 #1422 nah meg pixeles a "képfelísmerő" cuccos , de minden más tök szép :D -
#1421 -
#1420 ejnye bejnye japán srácok -
#1419 plusz a sárga és az alatta lévő kék csupán inverze egymásnak. a kéken még pluszban egy két vonal oszt csá. de ugyanaz a kettő. -
#1418 Nem szabad feladni az első kis akadálynál! Mindig ez a bajunk! Ha valami nem sikerül elsőre, akkor már hagyjuk is a fenébe. Hát nem! Meg kell mutatani a japóknak, de elsősorban mindeki másnak aki figyelemmel kísérik a küzdelmet, hogy milyen fából is faragtak bennünket!! -
#1417 -
#1416 és a bizonyíték a fake-ra :
a fejlécben nézzétek meg a "with analyzer" feliratot, majd az előtte lévő szöveget ;)
"kis" eltérés van köztük :D
tehát PS ;)
hajrá magyarok!!!44 :D
ne adjuk fel olyan könnyen! :D -
Szabi1991 #1415 hát igen érdekes , direkt ien karakteres képek vannak , mert lehetettlen progival felísmerni :D -
#1414 nem kell hozzá annyi idő :D
csináljunk mi is egy ilyet silentel XDDD -
#1413 de azért párszor elindította : > -
#1412 -
#1411 Asztnemondjátok, hogy nekik ilyen automata karakterfelismerőjük van!