3894
height=\"261\" width=\"601\">

\"\"<br height=\"20\" width=\"600\"> \"\" width=\"1\">
\"\"<br height=\"240\" width=\"91\"> src=\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1108163395/11081633951180710788.gif\" alt=\"\"
style=\"border: 0px solid ; width: 131px; height: 52px;\">
alt=\"\" height=\"61\" width=\"378\"> \"\" width=\"1\">
\"\"<br height=\"9\" width=\"131\"> \"\"
\"\"<br height=\"179\" width=\"68\"> href=\"http://www.clickclickclick.com/rank.asp\"> src=\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1108163395/11081633951180710816.gif\" alt=\"\"
style=\"border: 0px solid ; width: 132px; height: 41px;\">
alt=\"\" height=\"61\" width=\"309\"> \"\" width=\"1\">
alt=\"\" height=\"56\" width=\"132\"> \"\" width=\"1\">
\"\"<br height=\"36\" width=\"38\"> src=\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1108163395/11081633951180710840.gif\" alt=\"\"
style=\"border: 0px solid ; width: 104px; height: 54px;\">
\"\"<br height=\"118\" width=\"167\"> \"\" width=\"1\">
\"\"<br height=\"82\" width=\"8\"> src=\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1108163395/11081633951180710861.gif\" alt=\"\"
style=\"border: 0px solid ; width: 154px; height: 18px;\">
\"\"<br height=\"82\" width=\"8\"> \"\" width=\"1\">
\"\"<br height=\"64\" width=\"154\"> \"\" width=\"104\"> \"\" width=\"1\">
\"\" width=\"91\"> \"\" width=\"68\"> \"\" \"\" width=\"55\"> \"\" width=\"69\"> \"\" width=\"30\"> \"\" \"\" width=\"104\"> \"\" width=\"167\">

• jefferson83
    Ha már unatkozunk:

• SNAKE01
    hiszen én még nem is klikkeltem :|
  • gameplusz
    Csináld meg! :D
  • SNAKE01
    akkor már a kabátját meg zöldre és teljesen tökéletes
  • gameplusz
    Igazad van! Máshogy akartam írni, s fel sem tűnt! Kösz, javítom, bár nem nagy szám ^^

Jav.:
  • a_n_d_r_e_w
    azért látszik, hogy levan halva a szerver, a topic lakossága önmagát szórakoztatja :)))
    (kis megjegyzés: "clicking" vagy csak "to click", és ehhez a képhez az utóbbi - na de jól esett szőrszálhasogatni :))
  • gameplusz

Nem a legjobb, de ez is valami.
  • jefferson83
    Jó lett, de ebben az esetben a csillagok sem kellenek :)
  • wOlFbYTe
    Megcsináltam piros-fehér-zöld verzióban.
  • jefferson83
    Persze csak párharcok esetén, mondjuk lenne sorsolás és továbbjutás.
  • jefferson83
    A stratégiai versenynek jót tenne, ha egymástól pontokat lehetne rabolni, ugyanígy klikkeléssel :) Majd egy másik verseny alkalmával.
  • dvsc18
    japokat klikkel irtani :D
  • LasDen #1839
    való igaz....de én már túl lsta vagyok hozzá hogy most megcsináljam....
  • RelakS
    Akkor már lehetne a keret meg a cilinder is piros-fehér-zöld, nem? :D
  • dvsc18
    remélem 6 ikáig betart ez a szar és megnyerjük:D 100 misi elég ha ilyen aktiv a szerver:) még 1-2-3 napot kihagy és rendbe is vagyunk!:D
  • LasDen #1836
  • Nuki
    kérdőjel kérdőjel...
  • kopa1
    Mire szánod?
    Körlevélnek?
    Mert akkor ....
  • Nuki
    lehet az egész egy türelemjáték... ki megy pont akkor az oldalra amikor működik a szerver?
    azt mondtátok megölné a játékot ha lenne szöveg-kitaláló bot. pedig nem!
    most jönnek a "szerver feltámadását figyelő botok" ...a szerver meg jól rejtegeti magát;D.... előfordulhat hogy könnyebb egy ilyet megcsinálni mint egy szövegfelismerő-algoritmust, de ez van

najó csak egy rossz vicc volt...
  • RelakS
    Ezazérteccik :D

• modellmaker
    hát nem rossz, csak lehet elsőre túl sok információt tartalmaz. a 2. rész már nem kell szvsz ilyen mélységben. ha elkezd klikkelni úgyis utánajár.
  • grizzly21
    na az ilyen képeket birom:)
  • BBlackbeard

Siasztok!

Szerintem tudjátok hírekből hogy Magyarország és Japán éppen virtuális csatát vív, fegyverünk pedig nem más mint az egér(és saját fejlesztésű programok). Az előző körben mindössze 50e klikkel vertek meg minket, ami irgalmatlanul kevés, hogyha még páran be tudnátok szállni, az nagyon jó lenne. Bár az ellenfél túlerőben van, mi csak az elszántságunkra, és kreativitásunkra hagyatkozhatunk. Szóval, RÁD is SZÜKSÉGÜNK van, hogy a Magyarok nyerjék meg a 4. fordulót.

Amit legkönyebben megtehetsz, de olyan mint lovasroham tankok ellen, az a kézi klikkelés. Már ez is egy remek lehetőség hogy kivedd a részed a játékból, de ügyes programozóink csináltak egy programot melynek neve autoclicker. Ennek az a lényege hogy automatikusan klikkel, majd elküldi a szervernek. Egyetlen átulütője hogy időnkét a szerver kér egy kódot hogy ellenőrizze hogy egy ember ül-e a gép előtt, sajnos ezt a kódot neked kell beütni. Szóval ha egy ilyen autoclickert elindítasz a háttérben, és írogatod a kódokat, az már nagy segítség. De, az autofire-t ne indítsd el ugyanazzal a felhasználóval kétszer, mert akkor nem fogja számolni a clickeket. Viszont van egy ún. többszálas megoldás, aminek az a lényege hogy létrehozol felhasználókat, és más és más felhasználóval indítasz el egy programot. Ebben a klikkerloader program lesz segítségdedre! nyisd meg ezt a programot, majd válaszolj a kérdésekre. utána bizonyosodj meg affelől hogy az autofire ikon nem az azstalon hanem a root mappában van(C-nek közvetlenül a c meghajtón, nem az azstalon, d-nél ugyanez.) Ezután menj a felhasználói fiókok menüpontra a vezérlőpulton belül, és az újonnan létrehozott felhasználóknak adjál admin jogot. ha ezzel kész vagy klikkelj jobb gombal az autofire ikonra, menj arra hogy futtatás mint, válaszd ki a felhasználót, írd be a jelszót és kész is vagy a többszálas megoldással. Bármelyik módot használod hogy támogasd az ügyünket, hálásak vagyunk neked!

http://hunclicker.why.hu/wp-uploads/klikkerlooder_uni.zip
    Ezt töltsd le, és a 2.668-as verziójú autofire-t használd.
    http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=548578&start=4590
    Ezen a fórumon jó társaságot, friss adatokat és infókat találsz!
    Gyerünk HUpperek, nyerjük meg a 4-k fordulót!

Vélemény a propaganda szövegről?
  • RelakS
    Szővisz anövéjlöbl.
  • MrTressy
    Nem voltak felkészülve a segitö progikra ha azokat nem használná senki nem lenne gond
  • wOlFbYTe
    Ez valójában egy gigászi méretű teszt.

Felmérik, hogy mi történne, ha egy ország virtuális társadalmában egy nagyobb réteg számítógéphálózata változna botnet zombivá (például egy féreg miatt) és egyszerre akarna egy oldalra csatlakozni, hogy összezuhanjon a szerver. Ilyenkor a célgép memória- és processzoridő-kihasználtsága az egekbe szökik, önti a logokat, majd amikor betelik a háttértár, szióka van.

A clickclickclick se bírja a csatlakozások számát, alulméretezték a terhelhetőségi keresztmetszetet. Meg is adja magát hamar, a bővítésig meg kikötik a szolgáltatást.

Mutogatnak statisztikákat hogy másodpercenként hány zombi pc keletkezik a nagyvilágban. Van okuk a nagyobb siteoknak és multiknak a félelemre, ha feléled egy ilyen hálózat néhány blackhat kezében :)
  • LasDen #1825
    szvsz a szervert lényegében a magyar+japán duó öli meg, hisz amint elérhető a hardcore klikkerek 100 szálon kezdenek klikkelni, ami rövid úton megöli....
  • dvsc18
    igy meg semmi értelme... hogy egy napot vársz arra h 10 percig klikeljél.. értelme 0:) ha nem sikerül kijavitani sztem behal az egész játék...
  • kuci06
    hát igen....
    ahogy elérhetővé válik, az összes magyar + japán + egyéb klikker rászabadul egyszerre a szerverre :D
    ezt nem hiszem, hogy kibírná a szerver :P
  • LasDen #1822
    sztem az ölimeg ilyen gyorsan hogy több millióan nyomják millió szálon....
  • a_n_d_r_e_w
    hogy a rák egye meg! mivan velük? tuti nyom rájuk valaki ddost, mert ez eddig nem volt ennyire gyenge....
    /morcos mert elindított 15 szálat :(/
  • LasDen #1820
    lehetne tétje.....pl. a 2. az vesz egy ultra jó szervert az oldalnak....
  • dvsc18
    8 szállam frissiti magát hátha beindul még..:)))
  • dvsc18
    egy fél orát kibirhatott ovlna maig elhuzunk.. de buzi ez a server:) pedig msot elég jó volt.. de.. ratyi ez az oldal... nem tudnak egy értelmesett csinálni... na mind1 wow..
  • modellmaker
    huhh azt hittem már bannoltak xD
  • ronihun
    907-ediknél jártam mikor behalt:(
  • zoolee
    Ez megnyugtató...
    XDDDDD
  • kopa1
    behalt! :Ð
  • jefferson83
    Nálam ez nem volt jó kör, mert már: Service Unavailable
  • Kenny85