3894
style=\"border: 0px solid ; width: 131px; height: 52px;\">
style=\"border: 0px solid ; width: 132px; height: 41px;\">
style=\"border: 0px solid ; width: 104px; height: 54px;\">
style=\"border: 0px solid ; width: 154px; height: 18px;\">
-
Borg #2452 Én azt nem értem, hogy a League Tablen hogy a rákba számolják az országok pontjait? -
#2451 mint a múltkor nekik. ;) ok hogy feljöttek, de ha akkor nem hal be a szerver akkor lenyomhattuk volna őket. amúgy meg lényegtelen. nyertünk és kész. ezt senki nem fogja megvizsgálni, hogy doppingoltunk-e. -
Emmegki #2450 A chileiek is elvannak a surranópályán, másodikok összesítettben. -
Emmegki #2449 Ha tegnap nem döglik le a szerver nem nyertünk volna.
Tetszik vagy sem, nagyrészt a szerencsén múlott. -
#2448 nem csak szted, BIZTOS kiaptunk volna, nem is kellet volna 1 nap... 10 perc alatt 10 milliót klikkeltek... szal éleg lett volna még 1 óra nekik -
#2447 ha azt az ütemet tartják amit tegnap és ma éjjfélig megy a dolog akkor kikaptunk volna...sztem.... -
#2446 azé közel voltak a japánok...:) -
Szabi1991 #2445 Szép volt "Magyar Cyberharcosok" :-) -
Szabi1991 #2444 -
#2442 mevan? -
#2441 valószínű, hogy a klikk szám miatt... -
#2440 Mért ilyen kevés a pontunk ahhoz képest hogy nyertünk meg 2.dikak is voltunk? GRAT -
#2439 én is gratulálok mindenkinek :D
remélem még 1 győzelemmel már összetettben is a dobogón leszünk.... -
dvsc18 #2438 szép volt! grat mindenkinek!!:) -
#2437 szép volt... -
#2436 beraktam háttérnek:D Tök jól mutat.^^ -
grat mindenkinek! -
#2434 igen ^^ -
#2433 grat
a következő legyen döntetlen -
#2432 nyertünk? -
#2431 áhh köszönöm:) -
tudatlanka #2430 “Szia Magyarország!
- Bemutatkozás
[első bekezdés homályos]
Japán katonáink többsége 2-channel felhasználó, amely egy nagy internetes közösség több mint 700 [bulletin boards]-cal (sztem az olyasmi, mint nálunk a topic, csak átfogóbb…)
- Részletek
Így kezdődött az egész Japánban: egy nap egy fickó a VIP boardról, amely a legeszementebb és hírhedtebb board az összes 2-channel board közül, rátalált erre az egyszerű, mégis kellemes kis klikkelős játékra.
Ettől az egy embertől indulva a játék híre gyorsan terjedt az interneten, és hamarosan sokan vadul klikkeltek az egerükkel, hogy elnyerjük az első hellyel járó dicsőséget.
Amikor Japán beszállt a játékba, Chilével és Lengyelországgal szoros harc folyt az első helyért. De a szoros összetartásnak köszönhetően hamarosan sikerült elérnünk a dicső helyezést.
Úgy éreztük, nincs az az ország, amely legyőzhetne minket. Ünneplésünk közben azonban egyszer csak megjelent Magyarország, és elragadta tőlünk a dicsőséget. Nagyon meglepett minket a gyorsaságuk.
A kölcsönös tiszteletadások napjáról - kapcsolat a HUPPERek Magyarországával
Végül megtaláltuk a magyar harcosok “főhadiszállását”, és hamarosan elkezdtünk aktívan kapcsolatot építeni egymással.
Japánban sokan képeket rajzoltak, így gratulálva Magyarországnak az eredményeikhez, és kifejezve reményüket, hogy egy élvezetes és nemes csata fog folyni közöttünk.
Magyarország harcosai értékelték ajándékainkat, amelyek felkeltették az érdeklődésüket.
Ez után mindkét ország lelkesen kezdett el képeket cserélni egymással.
Mind Magyarország, mind Japán törekedett a saját bajtársai, sőt az ellenfél felvidítására és a tiszteletadásra. Szeretnénk, ha ezzel egy csodálatos barátság épülne a két nemzet között.
A kommunikáció ellenére, ami a két ország harcosai között folyik, sok japán alig tud valamit Magyarországról.
Azonban hisszük, hogy a játék által egyre több ember kezd majd el érdeklődni Magyarország iránt.
Még akkor is, ha már mindennek vége lesz, bízunk benne, hogy az emberek vonzódni fognak rettentő ellenfelünk iránt.
Hadd mutassunk be néhány embert, akiknek Magyarország felkeltette az érdeklődését.
Egy fickó szinte semmit nem tudott Magyarországról a játék előtt. Most azonban nem csupán a gulyást és a pálinkát ismeri, hanem más egyedi jellegzetességét is megismerte a modern Magyarország kultúrájának.
Egy másik fickó sütött egy lángost, és megette fokhagymával és sajttal.
Ráadásul egyikőnk Magyarországon fogja tölteni a nyári vakációját.
Egyszerűen az egérrel való klikkelés egy nagyon érdekes kötődést teremtett Japán és Magyarország lakosai között.
Mi, japán klikkerek mindannyian őszintén reméljük, hogy ez a “cyberháború” tovább erősíti majd a kapcsolatot a két ország között.
- Végül
Végü, de nem utolsósorban, kedves ellenfelünknek, a magyar klikkereknek. Mindannyian nagyon köszönjük nektek ezt az izgalmas játékot, és a magával ragadó kapcsolatot, kommunikációt.
Üdvözletünket küldjük, és reméljük, hogy mindent beleadtok a játékba. De azért fogadok, hogy a játék végén Japán fog nyerni, [way and [hatsuhatsuha]].
Köszönjük szépen!” -
Unreal1942 #2429 -
#2428 Japánok gratuláló képe:
Kép
Grat mindenkinek :) -
#2427 Légyszí nyomjon valaki egy print screent, mer én még mindig bannolva vagyok:) -
#2426 csak sikerült :DDDD -
#2425 -
#2424 igeeeeeeeeeeeeeeeeen!:D mivagyunk a beszteszt:) -
#2423 -
#2422 azért a többi országot nem nagyon köti le a game úgy látom... :D -
#2421 jah, lehet:) -
#2420 grat mindenkinek :) yeah -
tompka #2419 mindenkinek grat! -
#2418 ez a greet from Balaton? :) -
#2417 IGEEEN^^
grat mindenkinek!:) -
tudatlanka #2416 fáradt vörös szemű,remegő kezű vagyok
-
tudatlanka #2415 -
#2414 "meanwhile check out these sites...... " ezt minek másoltad ide? :D -
tudatlanka #2413 Game 5 starts in a few days time - meanwhile check out these sites...... -
tudatlanka #2412