3894
style=\"border: 0px solid ; width: 131px; height: 52px;\">
style=\"border: 0px solid ; width: 132px; height: 41px;\">
style=\"border: 0px solid ; width: 104px; height: 54px;\">
style=\"border: 0px solid ; width: 154px; height: 18px;\">
-
#2652 29000,bakker húzzunk már bele 30 millával mennek... -
#2651 ja :DDD -
#2650 a 20.000 az enyém te:DDD -
#2649 nem 20.000 hanem csak 20 -
#2648 20.000 -
#2647 kár h a statok lenullázódtak:( pedig már 300ezernél jártam :P -
#2646 20 :PP -
#2645 11464 :P -
#2644 segitettem 20 klikkel! -
#2643 hajráá márcsak 31,085,219 kell!! aznemsok !!! -
Legalább elfogtadta? :D -
tzsoltika #2641 -
#2640 nekem a multiclikkerrel megy :) -
#2639 az lehet de a különbség az csak nő...lehet lassabban de nő... -
#2638 vki kérdezte itt h érdemes-e több autofire-t futtatni a válasz igen, ha ugy inditod h jobbklikk futtatás mint.. és egy másik felhasználó nevet választasz ki, csak kell a jelszó is hozzá, elözö fordulóban jópáran innen igy futtattunk több szálat, nem tudom h esetleg ezt megbuherálták-e már de sztem még mindig müködik -
#2637 Jelen pillanatban le van kakukkolva a szerver O_o
--- szerk: Vagy mégsem :D -
#2636 Jelen pillanatban a magyarok sokkal gyosabban kattintgatnak, mint a japcsik. -
#2635 :DDDD Vizilabdában is!:) -
Cat 02 #2634 oszt társaim reakciója: "jah, klikkelésben és gombfociban jók vagyunk .." -
#2633 ezt már akkor elbuktuk mikor megnyertük az elöző fordulot:DDDDD vérszemet kaptak a Japánok:D -
#2632 -
Cat 02 #2631 jah, többiben normális emberek élnek , cska nehogy veszítsünk mert pár fax megostromolja a szerveggépeket =\ -
#2630 Ezt már úgy sem nyerjük meg.....
De nem baj, az előzőt Magyarország nyerte! -
#2629 gondoljatok bele ha 100 ember valahol összetalákozna s egy napot klikkeléssel töltenének...mondjuk 5perc alatt megy el 1 ember 1000-ig:DDDakkor már nem milliokról beszélnénk:DDD:p
amúgy csak ez a két nemzet ilyen nemnormális :DSADASDASD:Dasdad -
#2628 ejnyemáno! -
#2627 nem -
#2626 :DSADASDASdasda -
tompka #2625 NEM -
fadi #2624 Most akkor végülis érdemes egyszerre 20 autofire-t futtatni vagy nem? -
#2623 Még mindíg Japan vs Hungary? Nem unta meg még egyik nemzet sem? -
#2622 "Egy másik fickó sütött egy lángost, és megette fokhagymával és sajttal."
ez olyan aranyos, mintha azt mondaná kb, h rakott rá vmi iszapot (nem szeretnék szart mondani) és megette :D -
Cat 02 #2621 hm mé' van ilyen kevés ? :D -
#2620 CIKK A PCGURU oldaláról
Mind tudjuk, hogy elég parányi hazában élünk mi kevesek, hiszen alig vagyunk a világon 10-15 milliónyian. Igen, mi magyarok vagyunk, és időnként bemutatkozunk a világnak!
Inkább megkímélnélek titeket harsány hangomtól - a himnusz éneklése .mp3 kiterjesztés alatt vagy mi a szösz, elvégre igencsak belejöttünk ebbe a nagy podcastozásba, hehe -, vagy egy Petőfi-verstől, helyette elismerően szólnék Magyarországról, mivel megmutattuk a világnak: mi is össze tudunk fogni a közös cél érdekében! Kedves olvasónk, Kaliczka Bence hívta fel a figyelmemet egy levélen keresztül, hogy a nagy klikkelgetés közben bizony megnyerte Magyarország a 4. fordulót a clickclickclick.com-on! Mondanom sem kell, hogy ez bizony nagyon fontos dolog, hiszen egy ezüstérem melett ez az első arany helyezésünk. Igazából itt nem maga az érdem a fontos, hanem az, hogy egy parányi ország lakosai összefogtak, hogy valamiben jók legyünk mi átlagpolgárok, akik nem űznek semmiféle sportot életforma szinten. Végére tudatnám veletek az 5. forduló pontos időpontját, valamint egy idézetet arról, hogy a külföldiek immár felfigyeltek ránk! Tehát június 11-én - 2 nap múlva - folytatódik a klikkelgetős őrület, alant pedig a könnyfakasztó idézet egy japán klikkelős oldalról:
"Hadd mutassunk be néhány embert, akiknek Magyarország felkeltette az érdeklődését. Egy fickó szinte semmit nem tudott Magyarországról a játék előtt. Most azonban nem csupán a gulyást és a pálinkát ismeri, hanem más egyedi jellegzetességét is megismerte a modern Magyarország kultúrájának. Egy másik fickó sütött egy lángost, és megette fokhagymával és sajttal. Ráadásul egyikünk Magyarországon fogja tölteni a nyári vakációját. Egyszerűen az egérrel való klikkelés egy nagyon érdekes kötődést teremtett Japán és Magyarország lakosai között." -
#2619 jól mondta zomil, ha egyszerre van 100 felhasználóneved és azokon mind futtatsz egy progit, akkor hozzáadja őket.
japánok is ezt csinálják-.-
mi is ezt csináltuk -
#2618 ok leállítottam őket:D -
#2617 de akkor is csak userenként egyet -
#2616 nemazért de ha különbözö felhasználókkal inditod én ugy tudom azt hozzáadja :) -
#2615 amúgy nem akarlak eleseríteni de úgy nem számolja...probáltam haegyszerre többet nyitsz meg akkor nem adja hozzá -
#2614 "EGY GÉPEN NE FUTTASSATOK BELŐLE KETTŐT, MERT A KATTINTÁSOKAT NEM ADJA HOZZÁ AZ ÖSSZESÍTÉSHEZ!!!"
ez az autofire leírásában van, szal teljesen felesleges -
#2613 0,12% a részesedésem,ilyen jó még sose volt. Na,előzzük meg a japókat,aztán meg se álljunk 2 milliárd kattig.