ClickClickClick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
<#idiota>
Legalább elfogtadta? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Zomil
nekem a multiclikkerrel megy 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

fsgh
az lehet de a különbség az csak nõ...lehet lassabban de nõ...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Zomil
vki kérdezte itt h érdemes-e több autofire-t futtatni a válasz igen, ha ugy inditod h jobbklikk futtatás mint.. és egy másik felhasználó nevet választasz ki, csak kell a jelszó is hozzá, elözö fordulóban jópáran innen igy futtattunk több szálat, nem tudom h esetleg ezt megbuherálták-e már de sztem még mindig müködik

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
Jelen pillanatban le van kakukkolva a szerver O_o

--- szerk: Vagy mégsem 😄

CattiBrie
Jelen pillanatban a magyarok sokkal gyosabban kattintgatnak, mint a japcsik.

[/spam]&#8482;

fsgh
😄DDD Vizilabdában is!😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

oszt társaim reakciója: "jah, klikkelésben és gombfociban jók vagyunk .."

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

fsgh
ezt már akkor elbuktuk mikor megnyertük az elözõ fordulot😄DDDD vérszemet kaptak a Japánok😄

PJack
<#wow2>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

jah, többiben normális emberek élnek , cska nehogy veszítsünk mert pár fax megostromolja a szerveggépeket =\

zeli
Ezt már úgy sem nyerjük meg.....
De nem baj, az elõzõt Magyarország nyerte!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

fsgh
gondoljatok bele ha 100 ember valahol összetalákozna s egy napot klikkeléssel töltenének...mondjuk 5perc alatt megy el 1 ember 1000-ig😄DDakkor már nem milliokról beszélnénk😄DD:p

amúgy csak ez a két nemzet ilyen nemnormális 😄SADASDASD😄asdad

RelakS

castor
nem

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"

fsgh
😄SADASDASdasda

NEM<#vigyor2>

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Most akkor végülis érdemes egyszerre 20 autofire-t futtatni vagy nem?

zvaragabor
Még mindíg Japan vs Hungary? Nem unta meg még egyik nemzet sem? <#idiota>

Chaos Anno Domini

Dragooon
"Egy másik fickó sütött egy lángost, és megette fokhagymával és sajttal."

ez olyan aranyos, mintha azt mondaná kb, h rakott rá vmi iszapot (nem szeretnék szart mondani) és megette 😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

hm mé' van ilyen kevés ? 😄

fsgh
CIKK A PCGURU oldaláról

Mind tudjuk, hogy elég parányi hazában élünk mi kevesek, hiszen alig vagyunk a világon 10-15 milliónyian. Igen, mi magyarok vagyunk, és idõnként bemutatkozunk a világnak!

Inkább megkímélnélek titeket harsány hangomtól - a himnusz éneklése .mp3 kiterjesztés alatt vagy mi a szösz, elvégre igencsak belejöttünk ebbe a nagy podcastozásba, hehe -, vagy egy Petõfi-verstõl, helyette elismerõen szólnék Magyarországról, mivel megmutattuk a világnak: mi is össze tudunk fogni a közös cél érdekében! Kedves olvasónk, Kaliczka Bence hívta fel a figyelmemet egy levélen keresztül, hogy a nagy klikkelgetés közben bizony megnyerte Magyarország a 4. fordulót a clickclickclick.com-on! Mondanom sem kell, hogy ez bizony nagyon fontos dolog, hiszen egy ezüstérem melett ez az elsõ arany helyezésünk. Igazából itt nem maga az érdem a fontos, hanem az, hogy egy parányi ország lakosai összefogtak, hogy valamiben jók legyünk mi átlagpolgárok, akik nem ûznek semmiféle sportot életforma szinten. Végére tudatnám veletek az 5. forduló pontos idõpontját, valamint egy idézetet arról, hogy a külföldiek immár felfigyeltek ránk! Tehát június 11-én - 2 nap múlva - folytatódik a klikkelgetõs õrület, alant pedig a könnyfakasztó idézet egy japán klikkelõs oldalról:

"Hadd mutassunk be néhány embert, akiknek Magyarország felkeltette az érdeklõdését. Egy fickó szinte semmit nem tudott Magyarországról a játék elõtt. Most azonban nem csupán a gulyást és a pálinkát ismeri, hanem más egyedi jellegzetességét is megismerte a modern Magyarország kultúrájának. Egy másik fickó sütött egy lángost, és megette fokhagymával és sajttal. Ráadásul egyikünk Magyarországon fogja tölteni a nyári vakációját. Egyszerûen az egérrel való klikkelés egy nagyon érdekes kötõdést teremtett Japán és Magyarország lakosai között."

Dragooon
jól mondta zomil, ha egyszerre van 100 felhasználóneved és azokon mind futtatsz egy progit, akkor hozzáadja õket.
japánok is ezt csinálják-.-
mi is ezt csináltuk

csum666
ok leállítottam õket😄

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

castor
de akkor is csak userenként egyet

Zomil
nemazért de ha különbözö felhasználókkal inditod én ugy tudom azt hozzáadja 😊

fsgh
amúgy nem akarlak eleseríteni de úgy nem számolja...probáltam haegyszerre többet nyitsz meg akkor nem adja hozzá

castor
"EGY GÉPEN NE FUTTASSATOK BELÕLE KETTÕT, MERT A KATTINTÁSOKAT NEM ADJA HOZZÁ AZ ÖSSZESÍTÉSHEZ!!!"

ez az autofire leírásában van, szal teljesen felesleges

Guilty01
0,12% a részesedésem,ilyen jó még sose volt. Na,elõzzük meg a japókat,aztán meg se álljunk 2 milliárd kattig.

You\'ll never walk alone!

fsgh
vááá bexarok! most nem kér kódot ezrenként legalábbis a progival most nem....😮

most látam hogy valami hiba volt😞
nem adta hozzá😞

fsgh
az miért van hogy más embernek néz a progi mint a net szal ha programmal szmol em az én kézelkattintgatotaimhoz adja hanem másikhoz...

Dragooon
<#smile>

Juhiii
milyen optimista az a banner... ;>

GO GUNNERS!

1:semmi,én kattogok
2:Igen

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

csum666
20 autofire megy eccerre.. 😄😄 még jó hogy ma vettem proci hûtõt😄

RelakS
1: Mivan? Senki sem kattog?
2: Most minden feltöltés után kódot kér?

LasDen
a 2. hely tuti biztos ahogy elnézem....2 milliárd? necces, de meglehet... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

fsgh
nem is sok esélyünk lenne😄 vegyél elõ egy térképet és meg is tudod hoy miért😄 Most revansot vesznek rendesen....sztem a mi célunk legyen az hogy az elözõ fordulóban erélt eredménynél nagyobb legyen😛 mondjuk 2 milliárd😄

Drephis
attól tartok, h nem érjük be õket<#szomoru1>

help

fsgh
nyomassátok hogy kinek milyen a statja😄 csak ugy viszonyítás képpen😄

csum666
Nyomatom én is remélem megint vmi szép eredményt érünk el😊

Super Saiyan
de mi akkor is nyerünk

>:C

LasDen
már 26 millió kül.....gyorsak ám......

az egy dolog, hogy többen vannak, de mi így is gyõztünk....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dragooon
az is elgondolkoztató, hogy japánban 10szer többen élnek mint itthon, ebbõl következtetvén többen is játszanak :\

na nee!!

0Speed0
Vedd lejebb a klikkek számát. Nekem úgy nem kéri olyan gyakran

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

HyperGames
Service Unavailable

www.CRIMEMUSIC.try.hu

desigo
nekem boci volt😊
Juhiii

GO GUNNERS!