28
  • Natsuto
    Aki kicsit is tájékozott, az azzal is tisztában van, hogy a GMail-en már indulása óta rajta van a Béta felirat (hány éve is? 5-6?), pontosan azért, hogy azzal később meg lehessen magyarázni mindent. Ha jól emlékszem, pontosan a Google volt az, aki elkezdte ezt a bétázós mániát, mondván, hogy folyamatosan fejlesztik, ezért soha nem lesz végleges verzió.
  • Sanyix
    hihetetlen hogy még nem hülyézte le a fél csapatot 1 m$ fanboy sem, és nem mondta még hogy ez egy "feature" és tökjó. ez ritka.
  • csorfab
    persze, a winportal is elfogult akárcsak a beszeljukmac :) ezek a fansiteok már csak ilyenek :) ezért kell néha esgét is olvasni :)
  • turul16
    "időnként jobb esetben karanténba helyezi, de gyakran egyszerűen törli a .pst vagy .dbx fájlokat. Ezek a fájlok tartalmazzák a számítógépen a teljes levelezésünket,.."

Ha valaki csak a cimet olvasta volna.

A winportal elfogult, hogy finoman fogalmazzak. (Annyira mond igazat, mint egy rosz reklam vagy egy korupt politikus)
  • Cat #24
    valljuk be az elég hülye cím lenne, hogy "Karanténba rakja levelezésünket a OneCare" :) A törölheti sokkal értelmezhetőbb.
  • Razgon
    Talán át kellene keresztelni Microsoft OneDel-re...
  • csorfab
    Talán ha VÉGIGOLVASTAD volna a cikket... Tudod, nem mindent a szalagcímek alapján kell megítélni, mert azok (itt is) ferdítenek.
  • csorfab
    Jah, bocs, csak véletlen bevettem egy adag amerikanizáló-tablettát vitamin helyett, innen a feljelentősdi ;)
  • quantum
    Nem törli, karanténba rakja.
    http://winportal.net/?id=829
    Ez csak flame, sg.hu style.
  • intrex
    Naja, a gmail is hibás volt, de aki kicsit tájékozott, az jól tudja hogy még tesztelés alatt van a rendszer, ergó lehetnek még problémák vele.
    http://mail.google.com/mail/help/images/logo.gif
  • Darth Sith
    "Ez valószínűleg az egyik legelképesztőbb és legnagyobb hiba a számítástechnika eddigi 30 éves történelme alatt"
    azért ez talán egy icipici túlzás.. :)
  • beef
    "Nem is értem miért akarják egyáltalán kijavítani a hibát..."

Mert ők is szeretnék használni ;)
  • Atomy
    Még szerencse hogy a szoftver egy olyan termék amit ha megvásárolsz lemondasz minden jogodról. A gyártó gondolom semmilyen felelősséget nem vállal az esetleges károkért, az embernek még felháborodnia sem szabad. Nem is értem miért akarják egyáltalán kijavítani a hibát...
  • dez
    Ja, Microsoft vírusellenőrzés első lépése: backupolni a teljes rendszert. :P

Azért az is elképesztő, hogy ezt így egyátalán kiadták. Azért ez mégsem egy 2 emberes cégecske kis programocskája rétegfelhasználóknak. Illetve, utóbbi mégis igaz: a full lémereknek való. :D
  • Theodora
    Nem értem miért paráztok ennyire. A GMail is volt, hogy törölte a teljes levelezést. :-)
  • Macc
    Eleg fura ceg ez a microsoft...
  • Atomy
    Gondolom most gyorsan csinálnak valami microsoft backup progit ami vírusellenőrzés előtt lementi a merevlemezek tartalmát. Vírus kitörölve, adat nem elveszve, probléma megoldva :)
  • janicroft
    Ez LOL
  • whitehawk
    Múlt héten a saját promóciós oldalukra írta azt a onecare, hogy phishing oldal. :D Előtte a OneCare jött ki leggyatrább vírusírtónak egy tesztben.
  • mogyi925
    Nem használok Win-t. :-D

Illetve használok, de azzal én törődök, nem a Microsoft. :-D
  • beef
    Bármit csak azt ne!
    Mármint, hogy ne jelents fel, nem, hogy ne használj MacOS-t! (csak a további félreértés elkerülése végett)

Mit iszol? ;)
  • turul16
    3. Nem használok wint. :)
  • csorfab
    Kikérem magamnak én MacOS-es vagyok és nem használok Wint :) Viszont feljelentelek diszkriminációért!
  • beef
    "Teljes levelezésünket törölheti a Microsoft OneCare"
    Ez nálam két okból nem történhet meg:
    1. nem használok OneCare-t,
    2. nem használok Outlook (express)-t.
    Linuxosok még hozzáírhatnák, hogy nem használnak Windows-t :)
  • dez
    "a hiba a március 13-án megjelenő frissítéssel lesz kijavítva."

Eső után köpönyeg...
  • GulaSoft
    Ezt a bughegyet, használjátok csak ms fanok ezu kell nektek!
    Várható volt, hogy ha az ms vírusírtásba fog, annak jó vége nem lesz.
    Azért kíváncsi lennék annak a cégvezetőnek az arcára akinek teljes üzleti levelezése megsemmisül, partnerlistákkal, ajánlatokkal cakli pakli :-)
  • turul16
    evolution (Winen fogalmam sincs mennyit tud, gnome környezetben sokmindennel együtt tud működni)
    thunderbird
  • artschiatwork
    vannak alternatív levelezőprogik az Outlook-on kívül is...