28
-
Natsuto #28 Aki kicsit is tájékozott, az azzal is tisztában van, hogy a GMail-en már indulása óta rajta van a Béta felirat (hány éve is? 5-6?), pontosan azért, hogy azzal később meg lehessen magyarázni mindent. Ha jól emlékszem, pontosan a Google volt az, aki elkezdte ezt a bétázós mániát, mondván, hogy folyamatosan fejlesztik, ezért soha nem lesz végleges verzió. -
#27 hihetetlen hogy még nem hülyézte le a fél csapatot 1 m$ fanboy sem, és nem mondta még hogy ez egy "feature" és tökjó. ez ritka. -
csorfab #26 persze, a winportal is elfogult akárcsak a beszeljukmac :) ezek a fansiteok már csak ilyenek :) ezért kell néha esgét is olvasni :) -
turul16 #25 "időnként jobb esetben karanténba helyezi, de gyakran egyszerűen törli a .pst vagy .dbx fájlokat. Ezek a fájlok tartalmazzák a számítógépen a teljes levelezésünket,.."
Ha valaki csak a cimet olvasta volna.
A winportal elfogult, hogy finoman fogalmazzak. (Annyira mond igazat, mint egy rosz reklam vagy egy korupt politikus) -
Cat #24 valljuk be az elég hülye cím lenne, hogy "Karanténba rakja levelezésünket a OneCare" :) A törölheti sokkal értelmezhetőbb. -
Razgon #23 Talán át kellene keresztelni Microsoft OneDel-re... -
csorfab #22 Talán ha VÉGIGOLVASTAD volna a cikket... Tudod, nem mindent a szalagcímek alapján kell megítélni, mert azok (itt is) ferdítenek. -
csorfab #21 Jah, bocs, csak véletlen bevettem egy adag amerikanizáló-tablettát vitamin helyett, innen a feljelentősdi ;) -
quantum #20 Nem törli, karanténba rakja.
http://winportal.net/?id=829
Ez csak flame, sg.hu style. -
intrex #19 Naja, a gmail is hibás volt, de aki kicsit tájékozott, az jól tudja hogy még tesztelés alatt van a rendszer, ergó lehetnek még problémák vele.
http://mail.google.com/mail/help/images/logo.gif -
#18 "Ez valószínűleg az egyik legelképesztőbb és legnagyobb hiba a számítástechnika eddigi 30 éves történelme alatt"
azért ez talán egy icipici túlzás.. :) -
beef #17 "Nem is értem miért akarják egyáltalán kijavítani a hibát..."
Mert ők is szeretnék használni ;) -
Atomy #16 Még szerencse hogy a szoftver egy olyan termék amit ha megvásárolsz lemondasz minden jogodról. A gyártó gondolom semmilyen felelősséget nem vállal az esetleges károkért, az embernek még felháborodnia sem szabad. Nem is értem miért akarják egyáltalán kijavítani a hibát... -
dez #15 Ja, Microsoft vírusellenőrzés első lépése: backupolni a teljes rendszert. :P
Azért az is elképesztő, hogy ezt így egyátalán kiadták. Azért ez mégsem egy 2 emberes cégecske kis programocskája rétegfelhasználóknak. Illetve, utóbbi mégis igaz: a full lémereknek való. :D -
Theodora #14 Nem értem miért paráztok ennyire. A GMail is volt, hogy törölte a teljes levelezést. :-) -
#13 Eleg fura ceg ez a microsoft... -
Atomy #12 Gondolom most gyorsan csinálnak valami microsoft backup progit ami vírusellenőrzés előtt lementi a merevlemezek tartalmát. Vírus kitörölve, adat nem elveszve, probléma megoldva :) -
janicroft #11 Ez LOL -
whitehawk #10 Múlt héten a saját promóciós oldalukra írta azt a onecare, hogy phishing oldal. :D Előtte a OneCare jött ki leggyatrább vírusírtónak egy tesztben. -
#9 Nem használok Win-t. :-D
Illetve használok, de azzal én törődök, nem a Microsoft. :-D -
beef #8 Bármit csak azt ne!
Mármint, hogy ne jelents fel, nem, hogy ne használj MacOS-t! (csak a további félreértés elkerülése végett)
Mit iszol? ;) -
turul16 #7 3. Nem használok wint. :) -
csorfab #6 Kikérem magamnak én MacOS-es vagyok és nem használok Wint :) Viszont feljelentelek diszkriminációért! -
beef #5 "Teljes levelezésünket törölheti a Microsoft OneCare"
Ez nálam két okból nem történhet meg:
1. nem használok OneCare-t,
2. nem használok Outlook (express)-t.
Linuxosok még hozzáírhatnák, hogy nem használnak Windows-t :) -
dez #4 "a hiba a március 13-án megjelenő frissítéssel lesz kijavítva."
Eső után köpönyeg... -
#3 Ezt a bughegyet, használjátok csak ms fanok ezu kell nektek!
Várható volt, hogy ha az ms vírusírtásba fog, annak jó vége nem lesz.
Azért kíváncsi lennék annak a cégvezetőnek az arcára akinek teljes üzleti levelezése megsemmisül, partnerlistákkal, ajánlatokkal cakli pakli :-) -
turul16 #2 evolution (Winen fogalmam sincs mennyit tud, gnome környezetben sokmindennel együtt tud működni)
thunderbird
-
#1 vannak alternatív levelezőprogik az Outlook-on kívül is...