39
Turok: Heart of Darkness
-
bat777 #39 köszi, de közben találtam végigjátszást, de csak akkor nézem meg, ha elakadok :) -
#38 amikor +akar harapni felkell robbantani az előtte lévő gejzírt….. amikor meg dobál futkosni kell. fura mert normálon alig tudtam megölni hard-on meg pik-pak ment. lassan inhumanon kell megölnöm :D -
bat777 #37 hali, megoldottam, de megint megakadtam, a barlangok mélyén a vizi szörnynél akadtam meg, ennek a szörnynek mi a titka???? -
bat777 #36 az okszi, de egy zárt helyiségben vagyok, ahol minden zárva és a föld alól jönnek elő a skorpiók, minden zárva, nem tudom, h hol lehetne kimenni, vagy, h hogyan kell kinyitni valamelyik ajtót. -
#35 menni kell előre:D nem lehet eltévedni a játékban mert nincs több út ;) -
bat777 #34 hali, ha valaki nézi, akkor segítsen már. valami bázisra érkeztünk a fiúkkal, és egy csomó óriás skorpió tört ránk, csak jönnek, nem lehet megölni őket, azt mondja, h találjam meg a kivezető utat, de sehogyse tudok onnan kijönni. segítsetek, h mit kell csinálnom :) -
hamary #33 Basszus, kijutottam a bázisról, és nem tudok továbbmenni, mert elfogyott a golyóm. s a sok köcsög dinó mindig elkap ... :/ -
nono77 #32 Csoki!
Elado TUROK (NTSC)-karcmentes xbox360 játék!
Ár 6.000 ft
(ha esetleg valakinek kell,barátodnak,ismerősődnek)! -
Pityesz #31 sziasztok!
kellene egy kis segítség!
Hogy kell kilőni a spider tankot?
Mi a trükk, hogy visszajussak a bátisra a többi rpg skulóért?
Állandóan kinyírnak, a ....m kivan!!! -
#30 valaki végigvitte már? én a végén mikor jönn a trex fojamat meghalok. -
iguanodon #29 Szevasztok.
A demo letültjető torrentről.
http://www.tntvillage.org/index.php?act=attach&id=11584051
vag innen
reg kell.
http://xbox-paradise.hu
eszméletlen jó lett. -
#28 live-on a demo csak goldal tölthetö sajna. -
#27 uj videok videok 1videok 2 -
strebacom #26 Új videnyóók!!! -
strebacom #25
-
#24 hat ez nagyon zsir lesz!!!! IGN en van csomo uj video!
brutalis lesz es veres ugyanugy mint a masodik resz!!!!!
nagyon tetszett ahogy atmegy fps bol kulso kamcsi nezetbe mikor legyilkolsz egy dinot...
-hatulrol becserkeszed a dinot amig a a fenyjelzopisztolyt ragyogasatol el van bambulva, raugrik az emberunk a hatara es elnyisszantja a torkat.. frocsog a ver..
a masik mikor a nagy dino lekerul a foldre.. erre emberunk odaugrik es elkezdi baszkodni a kest a szemebe.. nagyon durva!!!!! MUST HAVE!!!
-
TS Zolly #23 Turok??? Ááááá! Kedvenc játékom volt anno. :) Video kártyát kelett vennem miatta. :D voodoo2 gyorsítót. -
#22 hogyne lenne köze....ebben is lesznek dinók ^^ -
#21 Hát ez valószínű, bár némi kis köze bizots lesz, de sok az biztos nem. -
#20 jezus. vki irja at a topikcimet ugyan arra mint ami az alcim.
amugy varom, de felek hogy semmi koze nem lesz a turok 1-2 hoz -
#19 Nem tnik rossz játéknak, bár nekem a GoW tutira jobban bejött. Én nem igazán szeretem konzolon az FPSeket, bár ez tuti nem fog a polcon porosodni. De egy topicot mindenképpen megérdemel. -
#18 hát szerintem kurvára nem -
#17 ez igy van remélem hogy valamejik modnak felkelti a figyelmét. -
Gabe18 #16 Egyetértek,egy játék,egy topik.
A 360-as tele van technikai dolgokkal. -
baca01 #15 igenis legyen minden játéknak külön topik!
a pc-s részlegen is minden játéknak külön topikot nyitnak akkor itt mért ne lehetne?! -
#14 Akkor viszont esetleg kategorizálni kellene, mert ha minden játéknak topicot nyitotok, akkor tökre elszemetesedik a téma.De ezt majd a moderátorok eldöntik.... -
#13 ez igy van tényleg kéne minden gémnek külön topik me ha valamit tudni akarsz egy gémröl irsz hogy valaki tud e segiteni és a legtöb esetben mi a válasz? keres visza a hozászolásokban amiböl pl xbox360-na több mint 12000db van. -
#12 nehogy becsukjátok a totyikot,igenis legyen minden gémnek külön
x360 topik 3/4-e azzal van tele,hogy hány dpi meg milyen tv,fa..om
magáról a gémekről meg alig esik pár szó
jó hogy megnyitottad -
#11 azittem má az a dinóölős-nyilazós gém folytatása (~tuvok) -
Dodo55 #10 A képek alapján olyan Quake 4-es a grafikája.
A trailer eleje meg egymás elé helyezett mozgó plain objectek, és pár particle, a második fele meg tiszta render. -
#9 ingame nincs valahol? renderbe "akárki" tud iylet csinálni -
#8 hát bisztos ütös gém lesz legalábis én birom az ijen dino gyilkolos gémeket a dino crisisel még a mai napig szoktam játszani. -
blackgamer #7 amúgy jobban kibékülnék egy nyílvesszős, indiános Turokkal (Turok 1 félével)
mint ezzel a izomagyu kommandós cuccal
persze még sok viz lefolyik... változhat minden, lényeg a dínók
remélem pc-n is lesz -
#6 a sok krájszisz buzi most a tréjler után biztos mondogatja magában persze jó nész ki de tök sötét .... -
#5 hát nekem az a véleményem hogy maradj inkább csendben-.- -
blackgamer #4 hivatalos oldalon még semmi infó.... már régen figyelem -
#3 Egy tréler -
#2 hát nemtudom kinek mi a véleménye de szerintem ez elfér itt is. -
#1 hát nemtudom kinek mi a véleménye de szerintem ez a gém lesz a mélto elenfele a Gears of war-nak. http://xbox360.ign.com/objects/747/747926.html