Videófeltöltés galériába!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Utolsó látogatás idõpontja: 2007. 03. 10. 13:29
Ilyen a rendszeres topikolvasó, vegyetek róla példát<#hehe>#hehe>
ja igen nem árt hozzá egy saját linux szerver amire feltelepitetted a konvertereket amiket megvettél és igy tudsz flv-be konvertálni
aztán ha készen van akkor szépen csinálsz egy nagyon egyszerü összetett gráfrendszert hogy a keresési algoritmusoknál hogyan viszonyulnak egymáshoz a hasonló feltöltött fileok amiket a végén látsz a youtube videóknak, meg a hasonló találatoknál, és ezeket szépen lechacheled hogy ne terhelje szarrá a szerbvert, aztán az egészet eltárolod mySQL táblákba amikbõl jó ha megin párat lechachelsz, és akkor már meg is vagy mehet fel a több terrabyte kapacitásu saját szerveredre a video file az internetrõl.
de biztos van rá ilyen pár soros tutorial hogy megcsinálod és akkor miliomos leszel
http://www.lohere.net - a MagyarChan
vagy egy szimpla feltöltõ oldalt csinálsz, videó formátumuakkal, de azokat csak letölteni lehet, nem lejátszani.
itt van ez atopik, pont egy hasonlót tervezek én is, csak nem videókkal, hanem szimtpa fájl és képfeltöltõ oldalt, ami feltöltéskor kiirja különbözõ linkelési urleket😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Pain is inevitable. Suffering is optional.
A következõre lennék kíváncsi, remélem tudtok nekem segíteni. Szeretnék egy olyan WEB-lapot csinálni, ahova vidókat lehet majd feltõlteni, és azt nem tudom, hogy ezt hogyan lehet megvalósítani. Ha tudnátok nekem segíteni, vagy olyan oldalt mutatni, ahonnan ilyen sablonokat le lehet szedni, akkor kérlek jelezzétek. Elõre is köszi.
Üdv.: Nufy
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es