Gabonakörök
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anno találtam meg egy tök jó képet:
ford.:
"Nekünk azt mondták, ezeket parasztok csinálták deszkákkal és kötelekkel. A birkák nagyon büszkék lehettek."

ford.:
"Nekünk azt mondták, ezeket parasztok csinálták deszkákkal és kötelekkel. A birkák nagyon büszkék lehettek."

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
xD
ezzel ellehettek egy darabig 😄
ls miért van az,hogy csak gabonára tudnak leszállni? na nee ki halott már mezei körökrõl? azek szerintem kitalációk,emberek csinálják perszehogy,mert gabonában látszik a nyom és könyû a médián keresztül hülyíteni bennünket
(hiszek a földönkívüliekben,más topicban adtam is egy két teóriát és érdekes beszélgetések fognak ott majd kialakulni...)
(hiszek a földönkívüliekben,más topicban adtam is egy két teóriát és érdekes beszélgetések fognak ott majd kialakulni...)
mert egy bazinagy kép , rajta egy heverõvel XXD
maga a téma érdekel egy picikét, csak viccesnek találtam vmiért (máskor mást rak be)
amúgy szerintem emberek csinálják.. (nem zárom ki az ufókat, de ugye amíg nem látom amíg õk csinálják, nem is hiszek benne annyira)
amúgy szerintem emberek csinálják.. (nem zárom ki az ufókat, de ugye amíg nem látom amíg õk csinálják, nem is hiszek benne annyira)
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
ehh azthittem a mezster nyitotta 😄😄😄
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
"ahh pluszfav" felvette a kedvencek közé, de a szmájli miatt azt kell érteni, hogy számára felesleges topik és nem érdekli õt
" " elment gabonaköröket taposni a búza/kukorica mezõkre
"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
← ElőzőOldal 3 / 3