19
Problémák
-
KaiotEch #19 Ez nálam be is van írva mégis kidobál... -
#18 Simán lehet. Ráadásul x64 es Windows alatt. Simán csak be kell illeszteni azt a +1 sort a host ba és nem fog kivagdosni.
216.107.250.194 nprotect.lineage2.com -
exoterm #17 ez engem is érdekelne -
KaiotEch #16 Sikerült már vkinek Win7 alatt Lineage II-vel játszani? Engem állandóan kidob GameGuard hibával... hiába állítom át kompatibilitást XP SP3-ra.
Köszi! -
kulagep96 #15 na lécci noon szeretnék hackelni:D -
#14 ne csalj, kisgeca. -
kulagep96 #13 halitok lécci mondjátok meg hogyan lehet kiiktatni a gameguardot!!! -
Easy Rider #12 nemtudom hogy aktuális-e még, de cabal online alatt is ez fut, engem soha nem engedett beloggolni, aztán utána olvastam, és nem nagyon szereti az outpostot, a lényeg, h av & firewall progikat csak azokat szereti, amelyik nem nyúlkál bele, mert különben hacknek fogja fel, és nem enged be, so nekem zone alarm-mal együtt hajlandó futni, vagy egy alternatív megoldás, hogy másik felhasználói fiókon játszassz az adott játékkal... -
#11 tesómat többször vágta már ki kékhalálla Silkroad Online-ozás közben
winreinstall megoldotta a problémát
de nem mindig D: -
#10 jó lenne ha linkelnél egyet, csak azért h el tudjam inditani a gg-s játékaim :( -
#9 game guard,pl sko-n is van...de simán kijáchato,lásd a googlet..csomo hack,cheat megy még mostis sko-n...ennyit erröl a programol... -
#8 Király!L2-be is van GameGuard.Akkor nekem is kell félni hogy hazavágja az egész cuccost.xD -
#7 kékhalál is volt egyszer :\ -
#6 hallod, GG nagy lóf*sz, utoljára akkor baxta fel az agyam amikor a Muonline nevezetü szar játékkal próbáltam játszani, és kékhalált kaptam minden inditásnál... én se tudtam mi a baja, és azóta se javult meg :/ -
#5 sajnos nincsenek, a játék mappájában hoz létre egy mappán, szoval két külön mappában van a 2 játék gameguildja, de mind2nél ugyanaz a problem :\ -
#4 próbáltad reinstallálni a progit? vannak erre a programra alternatívák, vagy frisebb verziók? mert én még nem is hallottam soha erről a cuccról... -
#3 tudtam h lesznek lamak is, te vagy az első, szép volt -.- -
#2 format c:\ -
#1 üdv!
lenne egy problémám a gameguardal. (egy védelmi program online játékokra, a cheatet, hacket szűri, pl ran onlineba, soldier forntba)
Amikor indul a játék, és bejön a gameguard toltoképe, egy pár mp után levág mindenről a program, ami a játék mellett fut. (msn, firefox, soldier forntnál még a explorer.exe-t is hazavágta)
van erre vmi megoldás? :(
pls help