Kabus 22
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Please help kösziiiiii
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A következõ hibaüzenetet kapom: Error E1242 - Can't open video device
Valakinek ötlete hogy mi lehet a gond?
Nincs valakinek trainerje, vagy cheatje a jétékhoz?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Valszeg szar a játék....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Talán ez a baj?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Te hogy tetted fel? Simán installáltad a 2 lemezt, vagy még mást is fel kellett raknod?
Lassan a végére érek! Mondjuk csak néha-néha tolom!
Amúgy nem tom mi lehet a gáz,hogy sokaknál nem indul!
Hata 22 hiba
Egyébként kellemes kis horror.
[merlinw.org]
GLORY GLORY MAN UNITED
sztem szar -.-
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Elakadtam egy rejtvénynél,nem jövök rá a megoldásra!
Ha ezt kirakom elvileg kinyílik egy ajtó:

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
egyelõre csak török nyelven érhetõ el törökországból mert az oldalon kivül más nem jön be 😊
http://www.lohere.net - a MagyarChan
A képek és a videók alapján elég ígéretesnek tûnek.
Egyelõre csak török nyelven érhetõ el.
Kabus 22 weblap