Kabus 22

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok.ide ir még valaki ?mert az utolsó hozzászólás 2008as.érdemes ide irnom.nem gonoszság csak kérdem észreveszi e majd valaki ha itt kérdezek?köszi
Hali kéne 1 kis segítség...amikor kórházba vagyok és megöli magát a doki onnan,hogyan tovább?...mert kijutotam a korházból és meg van a szike meg valami újság papir,de azzokkal mit kell csinálni vagy hova kell teni és hova kell jutnom...,mert mindent probáltam,de semmi sem jönnn össze
Please help kösziiiiii

csak az irányítás katasztrofális... mire el kezd lõni már felzabálták...
MerlinW
Ahogy gondolod. Nekem tetszett.

[merlinw.org]

Prince23
A kommentek alapján és számaiból itélvén ki se próbálom a gammát😞

Egyébként,amint megláttam felcsillant a szemem régen nagyon szerettem a silenthill/resievil játékokat...Hát...Ez még a resievil 1 közelébe sem ér...De holnap adok neki még1 lehetõséget mert csak 20-30 percet nomytam...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Mert nem a Kabus 22-t indítottad el,hanem a Kabus22 Demolition Day-t,ami egyfajta minigame..😊 Kabus22-t indítsd😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

én nem tom,...ebben lehet menni is?mert nekem az elején csak 1 hentelös 1 helyböl lövös pályát adott ahol annyi a szörny,hogy gyorsan +pusztulok....?:thx!
Evin
Angol demóról tud vki?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

CalebJoe
Aki még nem látta annak néhány kép.

CalebJoe
Kabus 22 (c) Son Isik *DVDR* 2.3gb gondolom ez már angol verzió.
Hahó valaki tud segíteni? hol találok a játékhoz végigjátszást(angol is jó) vagy angol feliratot legalább a játékhoz?

Hali áll!! vki nemtudna segiteni a kabus 22 ben? aki jatszik vele, mert elakadtam ott ahol kaptam 2 medal szeruseget es van rajta vkinek a fenykepe egyiket sirkõröl szedtem le masikat a csavotol szereztem meg összekombinaltam a 2-öt es az hova kell ? tudja vki ? Pls help!!! koszi...😊
Na itt vagyok az elõbbi kérdés egy kicsit elhamarkodottra sikerült, ugyanis még nem sikerült beüzemelni a játékot.

A következõ hibaüzenetet kapom: Error E1242 - Can't open video device

Valakinek ötlete hogy mi lehet a gond?

Na mizu? elégé kihaltnak tünik itt minden.

Nincs valakinek trainerje, vagy cheatje a jétékhoz?

MerlinW
500ft a lemez postázás elsõbbségivel😊

[merlinw.org]

DarkSector
Háát az gáz mert jó messze lakunk egymástól, de azért köszönöm a felajánlást...!<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dante3
Ha fehérvári lennél,szivesen odaadnám az enyémet,ez simán indult!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
Nálam meg felteszi, de kiír egy HATA 22-es hibát...
Valszeg szar a játék....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

erieskrisz
hello sracok a jatekot ki kell tomoriteni ugyebar es kaptok 2 db bin filet amit ugye daemonnal be mountoltok es menni fog a jatek nincsen hozza crack vagy ijesmi en csak azt nem tom hogy angolra at lehet allitani e a nyelvet vagy nem mert telepitesnel kerdi hogy angolul vagy torokul telepitse e fel es hiaba raktam angolra az egesz game torokul ir ki mindent xDDD<#wow1><#csodalk><#csodalk>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

DarkSector
Azé kérdezem, mert a 2 cd csíkja felmegy azt nálam annyi....még csak crack-elnem sem kell....
Talán ez a baj?

dante3
Minden felraktam amit akart telepíteni! és pöccre indult!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
Jah még mindig nem megy pedig felraktam azt a videó pakkot is....
Te hogy tetted fel? Simán installáltad a 2 lemezt, vagy még mást is fel kellett raknod?

dante3
Még mindíg nem sikerült elindítani?
Lassan a végére érek! Mondjuk csak néha-néha tolom!
Amúgy nem tom mi lehet a gáz,hogy sokaknál nem indul!

DarkSector
Erre ki tud valamit mondani?
Hata 22 hiba

dante3
Már sikerült megoldanom!

MerlinW
Nem tartok még ott, de elsõ ránézésre színre szín játék...
Egyébként kellemes kis horror.

[merlinw.org]

Pucher
Nem tudjátok mit kell csinálni ha mindent felraktam hozzá és nem indul el? Mer itt a legtöbben jónak tartják és énis ki akartam próbálni de sajna nem akar elindulni:S

GLORY GLORY MAN UNITED

nekem meg nagyon nem teccik
sztem szar -.-

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Bercy
Én speciel elindítani se tudom 😊
dante3
Nagyon nagy a csend!!<#fejvakaras>

dante3
Valaki játszik már vele?
Elakadtam egy rejtvénynél,nem jövök rá a megoldásra!
Ha ezt kirakom elvileg kinyílik egy ajtó:

Bercy
Azt biztos nem veri, de kellemes játéknak tûnik.
Doomista
hmm télleg nem rossz game,bár nem veri egyáltalán a resident evilt ^^^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Bercy
SHADOWEYES7
loál

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

kas123
lécci linkelj képeket 😄 mer nemtok törökül 😄

yüklenior 😄

egyelõre csak török nyelven érhetõ el törökországból mert az oldalon kivül más nem jön be 😊

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Bercy
Megjelent egy török fejleszétsû, Resident Evil jellegû, horror akció játék.
A képek és a videók alapján elég ígéretesnek tûnek.
Egyelõre csak török nyelven érhetõ el.
Kabus 22 weblap