Játékfüggők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hajnali 5kor keltem (amikor apám elment melozni),és másnap hajnali 1-2ig nyomtam 😊
az emberekkel + predatorral végignyomtam a +5 extrapályát is,de az aliennel a baromi nagy 1. pályán se jutottam tovább a szellõzõbe rakott automata gépágyu miatt 😄
össz vissz 1 ebédszünetet tartottam, minden egyéb a gép mellé volt készitve 😊
ejhh,a régi szép idõk 😊
gyakran logtam a sulibol,a doki igazolásait hamisitottam,de megusztam mindig 😊
mostmár max 2-3 naponta játszok 1-2 orát, nincs játék,ami lekötne...
de mint tjuk, jön a Tiberium Wars 😊
meglátjuk,visszatérnek-e a szép idõk,és netán elmegyek-e miatta 2 7 táppénzre 😄
személyes vélemény és tapasztalat:
ha nincs jo játék,ami lekötné az embert,akkor a függõséget ki lehet nõni 😛
csak a korral + az igénytelenül összecsapott játékok kellenek hozzá (d3, q4)
majd szombaton felrakom a supreme commandert, ez átmenetileg talán megteszi a TW-ig 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Az hogy az ember keveri a napszakokat, nem csak függõség miatt lehet, egyetem is okozhatja <#idiota>#idiota>
.: mobilize.hu :.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
aztán hirtelen egyik nap elvette a tesom a gépet,kinyomta a gamet,megfogtam az asztalon lévõ ásványvizet,nekidobtam az ajtonak,ami üveges volt,és az üveg szejjel repült az egész szobában...de leszoktam rola,most már csak a doom van fent,amivel nem tolom,emg a silkroad amivel elvok...ennyit erröl ^^
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
azóta hazajön sulibol, és zúz is fel nyomni azta szart...
ha meg odaülök este egy percre h megnézzem a sg-t, fel van háborodva, hh képzelem én ezt?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
http://epica.nl
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ezek nem egyszerû függõk ezek olyan beteg emberek akikért talán nem is kár. Hasznuk úgyse nagyon volt.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
egész nap ott szorakozik vele -.-
én 68 órát bírtam ki folyamatos játszással ,15-20 perces szünetek voltak amíg ettünk meg kávéztunk
Szólval olvastam, meg híradóba is hallottam már többször, hogy játékfüggõk napokon át játszottak, és nem tudták abbahagyni, aztán belehaltak.
Én is voltam játékfüggõ kb 1,5 évig, de ma már keveset játszok.
Írjátok le ti is a véleményeteket a játékfüggõségrõl.