31
Játékfüggők
-
#31 #20 -
#30 anno voltam olyan hülye,h az AVP 1gyel játszottam :)
hajnali 5kor keltem (amikor apám elment melozni),és másnap hajnali 1-2ig nyomtam :)
az emberekkel + predatorral végignyomtam a +5 extrapályát is,de az aliennel a baromi nagy 1. pályán se jutottam tovább a szellőzőbe rakott automata gépágyu miatt :D
össz vissz 1 ebédszünetet tartottam, minden egyéb a gép mellé volt készitve :)
ejhh,a régi szép idők :)
gyakran logtam a sulibol,a doki igazolásait hamisitottam,de megusztam mindig :)
mostmár max 2-3 naponta játszok 1-2 orát, nincs játék,ami lekötne...
de mint tjuk, jön a Tiberium Wars :)
meglátjuk,visszatérnek-e a szép idők,és netán elmegyek-e miatta 2 7 táppénzre :D
személyes vélemény és tapasztalat:
ha nincs jo játék,ami lekötné az embert,akkor a függőséget ki lehet nőni :P
csak a korral + az igénytelenül összecsapott játékok kellenek hozzá (d3, q4)
majd szombaton felrakom a supreme commandert, ez átmenetileg talán megteszi a TW-ig :) -
#29 Nekem is volt mikor talán többet jáccottam a kelleténél, kb fél év volt ez az időszak, de manapság már nem szoktam, max kipróbálom az őj játékokat, de hálisten mindet hamar meg is unom :D
Az hogy az ember keveri a napszakokat, nem csak függőség miatt lehet, egyetem is okozhatja -
#28 Én nem birok túl sok ideig egy játék előtt ülni. Persze van olyan, hogy elrepül az idő és néhány órát ott ülök, de napokig soha. Bele sem tudok gondolni, hogy képes valaki napokig játszani, én már 2-3 óra után unnám. -
#27 még azt sem vetem észre,hogy hangok mennek körülöttem,wc ajto becsukása,azt sem vetem észre hogy elmentek meletem,pl hösök,brother...semmit,egyszerűáen csak a gamere koncentráltam,teljesen mitnha a gameben voltam volna ott...de a suli miatt leszoktam,meg akkor még nem élveztem ugy az internetet,mint most... -
#26 pécé agyúek. -
#25 hát én ilyen 12 évesen megkaptam a wolfenstein enemy territory multiplayer gamet,nem birtam abbahagyni,már tök pro voltam a gameben,csomo server,mod,kva jo játék,egész nap nyomtam több napon,nyáron volt durva,a napszakokat összekevertem,délután voltam álmos,este meg már lesem hunytam a szemem...mellete kicsit rossz étkezés...fogytam pár kg-t :D
aztán hirtelen egyik nap elvette a tesom a gépet,kinyomta a gamet,megfogtam az asztalon lévő ásványvizet,nekidobtam az ajtonak,ami üveges volt,és az üveg szejjel repült az egész szobában...de leszoktam rola,most már csak a doom van fent,amivel nem tolom,emg a silkroad amivel elvok...ennyit erröl ^^ -
#24 ohh emlékszem még a playstation 1 idején 4 napon keresztűl nyomtuk a ps-t csak cigi meg kávé szünetek voltak ma meg má alig játszok 1-2 játékkal -
#23 ezt én is észrevettem és idegesít :D -
#22 és ki fog rákeresni addikcióra? -.- -
#21 ez inkább szomorú, mert most kapott karácsonyra laptopot, betöltötte 18at, ezért megy föl pestre tanulni, és "szüksége van a laptopra"....
azóta hazajön sulibol, és zúz is fel nyomni azta szart...
ha meg odaülök este egy percre h megnézzem a sg-t, fel van háborodva, hh képzelem én ezt? -
#20 hello mi?! -
skanky #19 Csak azon röhögök hogy az én nővérem iwiw, és msn függő :) Ugyan az mint a tiéd :) -
#18 vicc tárgya? -
skanky #17 -
skanky #16 Nekem ilyen sose volt. -
#15 az a másik -
#14 enyémet az msn :( -
#13 hja teszem hozzá ,hogy csak azért hagytuk abba ,mert látszott is az a 68 óra keményen.. nekem pl felakadt a szemem kb 5-6 másodpercre és akkor mondtam ,hogy ok! game over... -
#12 az... -
skanky #11 -
#10 fogadjunk lány... -
skanky #9 2005 nyarán, votl olyan, hogy odamentem délután 6kor a géphez, másnap regegl 10kor kapcsoltam ki. 5-6órát hétvégén szoktam még játszani. -
Unreal1942 #8 kb. 99 óta játszom online rendszeresen kissebb megszakítzásokkal. Igen volt ,hogy szinte napokat is játszottam. És lesz is még ilyen. És igen talán függő is vagyok mert szeretem csinálni szórakoztat stb. E mellett ha az embernek normális rl. élete is van és nem feledkezik meg a minimális szükségetekről mint pl. Alávás,evés,ivás....akkor nem fog belehalni.
Ezek nem egyszerű függők ezek olyan beteg emberek akikért talán nem is kár. Hasznuk úgyse nagyon volt. -
#7 én tesómon azt vettem észre hogy aza kicseszett iWiW függősíti...
egész nap ott szorakozik vele -.- -
#6 5-6 óra? :D az picsa... aszittem hosszabb időre gondoltál.. 5-6 óra az alap :p -
#5 én is tudok annyit játszani, de az ritka mondjuk:) múlt 7végén pl. a Jade Empire kötött le ennyire... -
#4 elején játékfüggőség volt ,de mostmár inkább netfüggőség van :|
én 68 órát bírtam ki folyamatos játszással ,15-20 perces szünetek voltak amíg ettünk meg kávéztunk -
skanky #3 Pl nyáriszünet, téli, tavaszi, őszi, vagy ünnepnapok. De én azért aludtam, de napi 5-6órát végigjátszottam. -
#2 hogy lehet napokon át játszani? ott a suli-.- -
skanky #1 Hi. Megpróbálkoztam egy topikkal, ha van vele valami gáz akkor törölje egy moderátor.
Szólval olvastam, meg híradóba is hallottam már többször, hogy játékfüggők napokon át játszottak, és nem tudták abbahagyni, aztán belehaltak.
Én is voltam játékfüggő kb 1,5 évig, de ma már keveset játszok.
Írjátok le ti is a véleményeteket a játékfüggőségről.