7
  • asysoft
    Tegnap úgy döntöttem, hogy próbaképp a Live Search-öt használom pár napig. Eddigi tapasztalataim vegyesek, Google sokkal inkább kézreesik (vagy csak azt szoktam meg...), ha a live.com-ról indítom a keresést, nem tudok képre keresni (de ha a search.msn.com-ról, akkor már van-hogy ennek mi értelme?), a képkeresésnél csak közvetve lehet elérni azt, hogy csak a képet jelenítse meg... Viszont a keresőmotor néha okosabbnak tűnik, mint a Google-é (azzal együtt, hogy jelentősen kevesebb találatot ad, még angolnyelvű keresések esetén is). Például rákerestem öcsémnek a "haláli hullák hajnala"-re, erre első találat az imdb oldala, ahol természetesen nem ilyen címen szerepel... Vagy rákeresek egy képre magyarul, s angol nyelvű oldalon megtalálja.
    Szóval látok benne fantáziát, bár még nem veszi fel a Google-el a versenyt, de talán 1x...:)
  • turul16
    Tampont nem talaltam. :( De OpenSource asvanyviz meg Cola is van a neten :)
  • turul16
  • turul16
  • DjDano
    Engem az döbbent meg, hogy még így is többen használnak mást a Google helyett... itthon szerintem 10-ből kilencen Google-t használnak
  • sathinel
    MS már mindenhol? Mosóport mikor adnak ki? Vagy tampont?:D
  • wanek
    Én a guglit használom, mert azzal általában mindent megtalálok. Ha mégsem, akkor esetleg jahúúút. Eszembe sem jutna a mikorszopsz keresőjét használni.
    Ezek a kereső oldalak tele vannak hirdetésekkel? Én eggyel sem találkoztam :))))