Red Ocean
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CPU: 1.8 GHz
RAM: 512 MB
VGA: 64 MB Video Card with DirectX 8.1 support
javasolt követelmények:
CPU: 3.0 GHz
RAM: 1024 MB
VGA: 256 MB Video Card with DirectX 8.1 support
Hasonlítsd össze. De a javasoltat nézd inkább. A javasoltnál úgy látom a CPU és a VGA is hibázik kicsit.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
CPU: Celeron 2,6Ghz
1,5GB DDR RAM
Connect 3D Radeon 9600 128MB (AGP)
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
Nálam biztos benne lenne egy minden idõk 5 legrosszabb játéka válogatásban.
Qwerty4
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Szinte játszhatatlan.Nem értem meg, hogy merték kiadni ezt...
Valami elképesztõen rossz minõség.Ugyan nem vagyok író, de ha megerõltetném magam én is tudnék ennél jobb forgatókönyvet írni, mint ami ennek van.Érdetelen, lineáris bugyuta játék ez minden szempontból.
Qwerty4
És ez az érdekes, hogy míg az enerigakapukon keresztül rohangáló vonatokat átvették a Valve klasszikusától, (mert szvsz tuti onnan nyúlták a fícsört) akkor a rendes játékkezdést miért nem? Miért nem derül ki az elején legalább pár dolog?
A másik dolog a rettentõ sablonosság, ami végigvonul az egész játékon. Az ellenfelek sablonosabbak, mint egy Word táblázat, egyszerûen még nem is láttam ilyen npc-ket, mintha futószalagon gyártották volna õket, mindegyik olyan, mintha a másik ikertestvére lenne semmi de semmi különbség nincs köztük... nehogy már pár sorral többet írjanak a forrásprogramba a kedves fejlesztõk.
És ezenkívül ha rájuk lövök azzal az idióta pisztollyal, amit szerintem leértékelésen vehetett az ipse, akitõl fõhõsünk elcsórta, hát mit ne mondjak, ha eldördül a lövés szinte fürdünk az animációban, annyira meg vannak animálva a lövések. szinte semmi sem történik, csak egyszerûen elvágódik az ellenfél, nem az hogy látszódna a vér, a sérülés... nem csak úgy egyszerûen elesik, mint Pista bátyám egy átmulatott éjszaka után a kocsmaajtóban.
Az ellenfelek arcberendezésérõl meg ne is mondjunk semmit. Míg a HL2-nél, ami évekkel korábbi játék, jól le van programozva az arcmimika, addig ebben a stuffban, sehol semmi. Az emberek pont ugyanazt a nyers tölgyfapofát vágják mikor meghaltak, mint elõtte.
Kérem szépen, a Medal of Honor elsõ része 2002-es, de még ott is volt valamennyi különbség az élõ és a halott katonák arckifejezése között.
Sõt nálam még csak nem is beszélnek a katonák. Sem hozzám nem vágnak meghátrálásra késztetõ effektív nyilatkozatokat, sem egymással nem próbálnak kommunikálni, csak fogják az enyémhez hasonló kis ultragatyi pisztolyukat és egy jóllakott óvodás értelmi szinvonalán puffogtatnak a csövekbõl kiszûrõdõ gõzfelhõbe.
Taktika, összedolgozás, csapatmunka a világba se! A pályák egysíkúságáról nem is akarok szólni, mert csak az elõttem kommentelõket ismételném meg.
A grafika és a fizika nagyrészt rendben van, de ez nem menti meg a játékot a totális érdektelenségtõl ami árad belõle. Kiadták ezt a játékot de nem igazán érzõdött rajta a munka és a prezcizitás... talán a fejlesztõk a "kevés munkáért nagy haszon" elvét tûzték ki életcélül, na de a kedves pléjert sem olyan fából programozták ám, hogy az ilyesféle olcsó demagógiának bedõljön.
Egy másik dolog a játékban fellelhetõ hangok terén: az elsõ pályán mikor a katona meglát minket és bekapcsolja a szirénát..! Hát akkor fontolgattam elõször a uninstall-t! A szirénának olyan idiotikus nyávogó hangja va, amit sztem ideggondozásra szoruló lelki sérültek komponáltak meg. látszik hogy fejlesztõk még akciófilmet sem néznek. Na de nem is ezzel van baj, hanem a játékkal: az ugyanis játszhatatlan.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Én végigvittem a 2. pályától cheattel.Az is kinlódás volt annyira szar.
A Gamestar fórum egyik topikjába írtam egy értékelést is róla.
Idézem magam (2008.02.14.):
"Ilyen rossz játékot már jórég nem láttam.Elképesztõ milyen alacsony színvonalat képvisel.
Szóval, tegnap este fogtam neki, elsõ pillantásra (5 perc játék után) semmi baj vele, OK.Tetszik és hangulatosnak tûnik.
Ma folytattam és elég lazán haladtam elõre nem törõdve az életerõvel, amíg jól le nem fogyott.Hiába próbáltam növelni és újból nagyobb szintre vinni, egyszerûen majdnem lehetetlen, kevés eü csomag és azok se növelik magasra az állapotomat.Ráadásul ha rámlõnek semmi nem érezteti azt, hogy eltaláltak volna, magyarul nincs hatással, csak az életerõvonal megy lefelé.Fel is húzott, aztán gondolkodtam, hogy letöröljem vagy god mode-al végigvigyem.A god mode mellett döntöttem, de ez a játék nem is ér többet, kár rá pazarolni a drága idõt, így 1-2 óra alatt túljutottam ezen a szörnyûségen.
Negatívumok:
-rettentõen bugyuta, idióta sztori
-teljesen egylére menõ pályák, az elejétõl a végéig pont ugyanolyan az egész
-boss-fightok, ezek is mind egyformák, a vége meg nevetséges
-az ellenek és a fõellenség ugyanazokat az ócska szövegeket hajtogatja egész végig, szánalom a köbön
-kevés eü csomag, nehezen tudja feltornászni magát az ember, de egy idõ után nekem kedvem se volt
-atomlineráris
-unalmas, az érdeklõdést nem tudja felkelteni, nem képes rá
-hangulattalan
-idegesítõ és egyben nevetséges
-ócska megoldások garmadával
-a gyorstöltés is elég lassú
-optimalizálatlannak tûnik az engine
-gyenge menü, zene
Pozitívumok:
-grafikai megoldások néha kellemesek
Értékelés:14%
Én mondom, ennél a Battle for the Pacific is legalább 3x jobb. Ez a tavalyi év legrosszabb játéka."
Qwerty4
Azt gondoltam, h valami faxa "B" lövöldözõs fps...
Még hogy Gold kiadás otthonában. XD Lol
nézzék meg a Bioshockot!
Pontozásba ennyit adnék neki:1,4/10.
Qwerty4
Elakadtam az 5. szinten, egy kupolában lévõ automata ágyú folyamatosan lõ, innen nem tudok tovább lépni. Az ágyú két oldalán lévõket megsemmísítettem. Köszi. Üdv.
Az Élet egyszerû. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.
frissen telepített windózon u.a.!
mindenféle cracket próbátam..szerintem a videókályhát nem szertei->7600gt
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Játszottam pár hete a játék Demjával, így a Level 3-mat 10 perc alatt végigvittem <#nyes>#nyes><#gun>#gun><#violent>#violent>
Amikor felmegyek a lépcsõn az (balra) az elsõ nyitva
Képeken jó volt.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A 2. pályán mikor egy helyen, egy térben fent rohangál komoly csúzlival egy fószer , ott mit kell csinálni? Beleeresztettem pár golyót , de nem hullik le....
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
2007-ben már igazán megdobhatták volna Shader Modell 3.0-val is!<#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1><#email>#email> Dee,tényleg szép gamma!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Esetleg nem az egereddel van valami probléma?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Találkozott valaki azzal a hibával, hogy amikor betöltõdik az elsõ pálya akkor olyan, mintha a karakter hanyatt esett volna? Tehát a plafon látszik és csak akkor néz elõre ha az egerete folyamatosan mozgatom. De ha elengedem ez egeret akkor újra csak felfelé néz...
Érdekes - de igy játszhatatlan.
Ez az elsõ poszt volt eme játék topikjában.Most toltam végig egy röpke délután alatt,hát víz alatt éppen hogy volt a fõhõs,forró gõz és jég..nos én egyikkel sem találkoztam..
1.Red Ocean.ini-fájlban Language=DE átírása Language=EN-re
2.Dokumentumok mappában RED OCEAN mappából összes fájl törlése
3.gamecopyworld-rõl NÉMET verzióhoz való crack használata
Nálam mûködik!!!
Király lett a honositás köszi szépen!!!!!!!!!!!
De nem elég kicseréni a két fájlt.
I just installed the eng demo and copied the VoicesEN.xpf file into a folder. Uninstalled the demo and re-installed the full game. Replaced the VoicesDE.xpf with the VoicesEN.xpf file and changed the Language=DE to Language=EN and added the TEXT folder into the game folder and BINGO! it is now english voices and text.....
Még valami kell:
Misc.xpf
http://members.chello.nl/g.vdweg/Misc.xpf
Place the files to C:\Program Files\dtp entertainment AG\Red Ocean and overwrite the old ones.
A Red Ocean.ini fájlban való matatásnak semmi értelme, a fordítás elõtt én is azzal próbálkoztam elõször, így jöttem rá, hogy annak semmi hatása (legalábbis a német feliratokról angolra váltás ezzel a módszerrel nem sikerült).
nem-igen hiszem,vagy csak fejben,mert gyakorlatban nem müködik!!!