121
Red Ocean
  • Bokafix2
    #121
    minimum követelmények:

    CPU: 1.8 GHz
    RAM: 512 MB
    VGA: 64 MB Video Card with DirectX 8.1 support

    javasolt követelmények:

    CPU: 3.0 GHz
    RAM: 1024 MB
    VGA: 256 MB Video Card with DirectX 8.1 support

    Hasonlítsd össze. De a javasoltat nézd inkább. A javasoltnál úgy látom a CPU és a VGA is hibázik kicsit.



  • Pate
    #120
    Ezen a gépen hogy menne?
    CPU: Celeron 2,6Ghz
    1,5GB DDR RAM
    Connect 3D Radeon 9600 128MB (AGP)
  • Qwerty4
    #119
    Teljesen megérdemelten.
    Nálam biztos benne lenne egy minden idők 5 legrosszabb játéka válogatásban.
  • Synchronous
    #118
    Szakmai körökben is eléggé lehúzzák a játékot... megérdemelten.
  • Qwerty4
    #117
    Egyetértek.
    Szinte játszhatatlan.Nem értem meg, hogy merték kiadni ezt...
    Valami elképesztően rossz minőség.Ugyan nem vagyok író, de ha megerőltetném magam én is tudnék ennél jobb forgatókönyvet írni, mint ami ennek van.Érdetelen, lineáris bugyuta játék ez minden szempontból.
  • Bokafix2
    #116
    Gyenge game... Viszont a fizika nagyjából rendben van. Nekem azzal van problémám először is, hogy úgy kezdődik az egész, mint mikor a film felénél kapcsolom be a tévét. Ez az "in medias res" kezdés elég frusztráló, semmi intró, semmi előzetes info, semmi beveztő pálya, mint a Half Life 2 esetén mondjuk.

    És ez az érdekes, hogy míg az enerigakapukon keresztül rohangáló vonatokat átvették a Valve klasszikusától, (mert szvsz tuti onnan nyúlták a fícsört) akkor a rendes játékkezdést miért nem? Miért nem derül ki az elején legalább pár dolog?

    A másik dolog a rettentő sablonosság, ami végigvonul az egész játékon. Az ellenfelek sablonosabbak, mint egy Word táblázat, egyszerűen még nem is láttam ilyen npc-ket, mintha futószalagon gyártották volna őket, mindegyik olyan, mintha a másik ikertestvére lenne semmi de semmi különbség nincs köztük... nehogy már pár sorral többet írjanak a forrásprogramba a kedves fejlesztők.

    És ezenkívül ha rájuk lövök azzal az idióta pisztollyal, amit szerintem leértékelésen vehetett az ipse, akitől főhősünk elcsórta, hát mit ne mondjak, ha eldördül a lövés szinte fürdünk az animációban, annyira meg vannak animálva a lövések. szinte semmi sem történik, csak egyszerűen elvágódik az ellenfél, nem az hogy látszódna a vér, a sérülés... nem csak úgy egyszerűen elesik, mint Pista bátyám egy átmulatott éjszaka után a kocsmaajtóban.

    Az ellenfelek arcberendezéséről meg ne is mondjunk semmit. Míg a HL2-nél, ami évekkel korábbi játék, jól le van programozva az arcmimika, addig ebben a stuffban, sehol semmi. Az emberek pont ugyanazt a nyers tölgyfapofát vágják mikor meghaltak, mint előtte.
    Kérem szépen, a Medal of Honor első része 2002-es, de még ott is volt valamennyi különbség az élő és a halott katonák arckifejezése között.
    Sőt nálam még csak nem is beszélnek a katonák. Sem hozzám nem vágnak meghátrálásra késztető effektív nyilatkozatokat, sem egymással nem próbálnak kommunikálni, csak fogják az enyémhez hasonló kis ultragatyi pisztolyukat és egy jóllakott óvodás értelmi szinvonalán puffogtatnak a csövekből kiszűrődő gőzfelhőbe.

    Taktika, összedolgozás, csapatmunka a világba se! A pályák egysíkúságáról nem is akarok szólni, mert csak az előttem kommentelőket ismételném meg.
    A grafika és a fizika nagyrészt rendben van, de ez nem menti meg a játékot a totális érdektelenségtől ami árad belőle. Kiadták ezt a játékot de nem igazán érződött rajta a munka és a prezcizitás... talán a fejlesztők a "kevés munkáért nagy haszon" elvét tűzték ki életcélül, na de a kedves pléjert sem olyan fából programozták ám, hogy az ilyesféle olcsó demagógiának bedőljön.

    Egy másik dolog a játékban fellelhető hangok terén: az első pályán mikor a katona meglát minket és bekapcsolja a szirénát..! Hát akkor fontolgattam először a uninstall-t! A szirénának olyan idiotikus nyávogó hangja va, amit sztem ideggondozásra szoruló lelki sérültek komponáltak meg. látszik hogy fejlesztők még akciófilmet sem néznek. Na de nem is ezzel van baj, hanem a játékkal: az ugyanis játszhatatlan.
  • Qwerty4
    #115
    Ez nincs B kategória se, esetleg D. :D
    Én végigvittem a 2. pályától cheattel.Az is kinlódás volt annyira szar.

    A Gamestar fórum egyik topikjába írtam egy értékelést is róla.
    Idézem magam (2008.02.14.):

    "Ilyen rossz játékot már jórég nem láttam.Elképesztő milyen alacsony színvonalat képvisel.
    Szóval, tegnap este fogtam neki, első pillantásra (5 perc játék után) semmi baj vele, OK.Tetszik és hangulatosnak tűnik.
    Ma folytattam és elég lazán haladtam előre nem törődve az életerővel, amíg jól le nem fogyott.Hiába próbáltam növelni és újból nagyobb szintre vinni, egyszerűen majdnem lehetetlen, kevés eü csomag és azok se növelik magasra az állapotomat.Ráadásul ha rámlőnek semmi nem érezteti azt, hogy eltaláltak volna, magyarul nincs hatással, csak az életerővonal megy lefelé.Fel is húzott, aztán gondolkodtam, hogy letöröljem vagy god mode-al végigvigyem.A god mode mellett döntöttem, de ez a játék nem is ér többet, kár rá pazarolni a drága időt, így 1-2 óra alatt túljutottam ezen a szörnyűségen.

    Negatívumok:
    -rettentően bugyuta, idióta sztori
    -teljesen egylére menő pályák, az elejétől a végéig pont ugyanolyan az egész
    -boss-fightok, ezek is mind egyformák, a vége meg nevetséges
    -az ellenek és a főellenség ugyanazokat az ócska szövegeket hajtogatja egész végig, szánalom a köbön
    -kevés eü csomag, nehezen tudja feltornászni magát az ember, de egy idő után nekem kedvem se volt
    -atomlineráris
    -unalmas, az érdeklődést nem tudja felkelteni, nem képes rá
    -hangulattalan
    -idegesítő és egyben nevetséges
    -ócska megoldások garmadával
    -a gyorstöltés is elég lassú
    -optimalizálatlannak tűnik az engine
    -gyenge menü, zene

    Pozitívumok:
    -grafikai megoldások néha kellemesek

    Értékelés:14%

    Én mondom, ennél a Battle for the Pacific is legalább 3x jobb. Ez a tavalyi év legrosszabb játéka."
  • Prince23
    #114
    Végig sem vittem, annyira nem tudott lekötni, főleg a minipisztolyával.
    Azt gondoltam, h valami faxa "B" lövöldözős fps...
  • Qwerty4
    #113
    Az.Tavalyi év legrosszabb játéka. :)
  • Prince23
    #112
    Szörnyen gagyi a játék.( És az a pisztol xdxd
    Még hogy Gold kiadás otthonában. XD Lol
    nézzék meg a Bioshockot!
  • Qwerty4
    #111
    Kivégeztem.Ritkaszar, gagyi egy játék!
    Pontozásba ennyit adnék neki:1,4/10.
  • Qwerty4
    #110
    Látom készült magyarítás is! :)
    ibrik király vagy!
  • Qwerty4
    #109
    Ööö...mennyi kb. a játékideje ennek a noname játéknak? :D
    Valaki végigtolta?
  • Sumi70
    #108
    Hali!

    Elakadtam az 5. szinten, egy kupolában lévő automata ágyú folyamatosan lő, innen nem tudok tovább lépni. Az ágyú két oldalán lévőket megsemmísítettem. Köszi. Üdv.
  • Nandor72
    #107
    Sziasztok.Sikerült telepítenem a játékot,csak az a baj,hogy nem indul.Beugrik állandóan egy ablak,amikor elindítnám a játékot,hogy a red ocean exe file hibát észlelt és hogy tájékoztassam a microsoftot a problémáról.Nem értem.Valaki esetleg tud valami tanácsot adni?Előre is köszönöm!
  • Silent Knight
    #106
    sziasztok. megosztom a tapasztalataim a játék indításával és nyelvbeállításával kapcsoltban, mert elég sokat szívtam vele én is, mire rájöttem a turpisságra XD: szóval német verzió telepítve, crack itt: ---> http://www.megagames.com/cgi/download/download.cgi?action=search&category=cracks&search=RED.OCEAN.V1.0.ENG.VAMPYRES.BACKUPCD.ZIP] , (bocsi, friss reg, nem linkelhetek) miután crackeltél, és fekete képernyőt kapsz, és a játék csak nem akar elindulni, és ESC-re kifagy, a teendők: a telepítési mappán belül lévő Movies mappa átnevezése (pl: Movies-h, vagy bármi más) vagy törlése. Ezzel elesünk a bevezető animtól, de semmi baj, az ösze többi átvezető ingame, működni fog. A német nyelv szépségeinek mellőzése. FIGYELEM! Ha átváltasz angolra, SEMMI beszéd nem fog szólni, nem hallasz semmi információt!!! de legalább angol lesz minden. szóval átváltás: dokumentumok/red ocean mappa. itt a red ocean.ini megynitása (Jegyzettömb/Notepad jó) és a Language=DE átírni Language=EN . játék indít és örül XD az angol hangokkal nem kell foglalkozni, de érdemes németen hagyni, mert így egy csomó infot fogsz hallani (pl a főhős hangját, amitől szétröhögöd magad, olyan hülye XD), igaz, középszintű német nyelvtudás nem árt hozzá...
  • matkovec
    #105
    Sziaszto nem tudna valaki segiteni a Red Ocean jatek elinditasaval? A YASU progi mellekelve van de nem igazan van benne tapasztalatom hogy kell kezelni. Elore is koszonom
  • PrisonMan
    #104
    Ugye nem Vista, mert azt nem nagyon szereti...
  • bcrics
    #103
    nálam ugyanez%!!!már amikor kijött a game akkor is próbáltam, akkor sem indult el,most újra letöltöttem megint próbáltam semmi!!!
    frissen telepített windózon u.a.!
    mindenféle cracket próbátam..szerintem a videókályhát nem szertei->7600gt

  • Béla9248
    #102
    Sziasztok! Tudna vki segíteni? Egyszerüen nem tudom elindítani a gamet! megpróbáltam már minden cracket mini-imaget yasut is de semmi! Vmi ötlet? runtime error! abnormal program termination hibaüzivel kidob az asztalra!
  • PrisonMan
    #101
    Igazán köszi a segítséget.......
  • PrisonMan
    #100
    Hú ez a Level 2 nem kicsit volt nehéz
    Játszottam pár hete a játék Demjával, így a Level 3-mat 10 perc alatt végigvittem
    Már előjött a Level 1-ben is a probléma, hogy semmit nem látok a vízben , csaj a zöld szín hol sötétebb, hol világossab. Akkor egy havertól kaptam a mentést. A monitorral lehet a probléma? A Level 4 meg gondolom csak a vízben fog játszódni
  • PrisonMan
    #99
    Level 2-ben, amikor bent vagyok egy olyan térben,ahol nagyon sok zölddel elzárt ajtó van, onnan hogy jussak ki?
    Amikor felmegyek a lépcsőn az (balra) az első nyitva
  • Bence60
    #98
    Jó játék én ma töltöttem.
    Képeken jó volt.
  • PrisonMan
    #97
    Most tartok a Level 2-nél
    Hány Level van összesen?
  • Scottt
    #96
    Jó most szedtem le
  • McFrost
    #95
    Helló!
    A 2. pályán mikor egy helyen, egy térben fent rohangál komoly csúzlival egy fószer , ott mit kell csinálni? Beleeresztettem pár golyót , de nem hullik le....
  • Antioxidans
    #94
    " A fejlesztők beledobáltak minden mai effektet ( Pixel shader 2 hegyek )"

    2007-ben már igazán megdobhatták volna Shader Modell 3.0-val is! Dee,tényleg szép gamma!
  • HJ
    #93
    Jó volt a tipped! Van a gépre dugva egy Logitech Wingman Cordless gamepad. Igaz nem volt bekapcsolva (sőt most elem sincs benne), csak a vevő volt bedugva az USB portba. Tehát elvileg nem kavarhatott volna be semmibe. De mégis.... kihúztam a vevőt is az USB-ből és utána már rendesen működött a játék.
  • Scottt
    #92
    Ilyen joynál vagy gamepadnál stb.. szokott jelentkezni
  • ibrik
    #91
    Nálam semmi hiba nem volt a játékkal. A magyarítás elkészítése után végigjátszottam az elejétől a végéig.
    Esetleg nem az egereddel van valami probléma?
  • HJ
    #90
    Hello!
    Találkozott valaki azzal a hibával, hogy amikor betöltődik az első pálya akkor olyan, mintha a karakter hanyatt esett volna? Tehát a plafon látszik és csak akkor néz előre ha az egerete folyamatosan mozgatom. De ha elengedem ez egeret akkor újra csak felfelé néz...
    Érdekes - de igy játszhatatlan.
  • szucsi81
    #89
    Cső arcok! Nálatok végigment a gém? Mert nálam a 7 levelnél a végén mikor széjje lőttem azt az izét és dühöng a bácsi és szétrobban minden no akkor kilép...Egész játék alatt nem produkált ehhez hasonlót felétek mi a pálya?
  • userka
    #88
    Nem lehetett mit hibázni,vagy magába a főkönyvtárba,vagy a Data mammába,vagy a Movie mappába lehetett csak telepíteni.A Movie-ba felesleges lett volna,az első 2-be pedig hiába telepítettem,nem változott semmi.De már nem aktuális,mint írtam.A telepítési kódot csak így fogadta el nekem: http://ibrik.atw.h tehát a végéről az 'u' nélkül.
  • ibrik
    #87
    Rengeteg embernek jól működik, valószínűleg te hibáztál. Talán nem jól adtad meg a magyarítás telepítőjének a játék mappáját.
  • userka
    #86
    Forró gőz abban az értelemben nem volt,hogy bármi problémát okozott volna..csak mint effekt volt jelen.
  • userka
    #85
    Ja a magyarítás nem működött,bár csak most a végefelé tettem (volna) fel.
  • userka
    #84
    "A víz három halmazállapotával egyaránt találkozhatunk majd. A vízben remekül tudunk majd elosonni egyik helyről a másikra. A jég ugyebár elég csúszós tud lenni, amit kihasználhatunk az ellenfeleinknél, s a forró gőz még ennél is veszélyesebb."

    Ez az első poszt volt eme játék topikjában.Most toltam végig egy röpke délután alatt,hát víz alatt éppen hogy volt a főhős,forró gőz és jég..nos én egyikkel sem találkoztam..
  • szucsi81
    #83
    Köszi Ibrik majd ránézek hogy mit tudok neki adni:)
  • ibrik
    #82
    Szerintem ez már nem érdekel senkit, mióta kiadtam a játékhoz a magyarítást...