16
-
HJPOWER #16 Klónozzuk Arnie-t és mikor megint 38 év körül jár, irány forgatni 100000 -el az újabb filmeket! -
#15 hát igen érdekes hogy a storyba hogy rakják bele,sztem is értelmesebb lett volna ha a halálosztó regényekből megismert környezetben játszódna,akkor nem gyenge sorozat lenne
ráadásul a film is előzmény lesz,magyarán kapunk még 4 terminátort:D -
cadeyrn #14 Summer mondjuk jó arc, főleg a Firefly óta, de sztem nem ez lesz élete szerepe. -
Atomy #13 Most jutott eszembe a legkézenfekvőbb megoldás:
Ha Sarah Connort Swarchi játszaná akkor lenne sztár is, a férfi női ruhában filmek szinte mindíg sikeresek, és küldhetnének ellene akár több terminátort is. -
Lordboxi #12 Ez egyszerűen gány. Így is szar volt a 3. rész, de ezzel még rontanak a szinvonalán, mer ugye, ha lett volna még 2 terminátor, akkor arról szóesett volna esetleg. MEg azt se értem mér kell mindig más időbe küldeni őket. Pl az elésőben nem ment eggyel, akkor küldenek hozzá még eggyet, egy erősebbet. Vagy a 3. ból a csajszit küldik egyből az eslőrészbe. ááááhhhh -
profchaos #11 Igazán csinálhatnának a Halálosztó 2029 c. könyvsorozathoz hasonló sorozatot.
Jóval több értelme lenne mint annak amit csinálnak
-
profchaos #10 "míg fiát a Hősök egyik sztárja, Thomas Dekker formálhatja meg."
Hú de nagy sztár az inas! Előbb szerintem utána kellene nézni h ki is ő és csak utána írni róla.
Ez a Thomas Dekker a sorozatban csak 1 mellékszereplőt alakít,aki kb 3 részben van benne( kb 10 perc összesen)
A tv.com-on pl még a nevét sem említik és a 11 oldalnyi kép közül sincs rajta egyiken sem.
Én pl azt hittem h minimum a Peter Petrellit alakító színészről beszél.
Ő tényleg a sorozat sztárja.
-
#9 No és kik lennének a fent említett sztárok? -
Commandante #8 Bazz, kössz hogy szóltál. Küldöm a maradék 4et.
Skynet -
Wittgen #7 inkább küldenének vissza az időben egy t-gyárat, ami egyből ontaná a modelleket, aztán zúzás 1000-rel -
AZTA #6 meg mér mindig 1 gonosz ellen csak 1 jót küldenek? Mérnem pl 5gonoszat és 1jót vagy fordítva vagy vmi.. -
Ginos #5 Szerintem ki lehetne belőle hozni egy jó sorozatot de ezt inkább a jövőben játszódna a gépek és emberek hábórújában.Nem igaz hogy csak addig látnak hogy "vissza a jövőből a múltba" . -
#4 unalmas ?
már a harmadik rész is teljesen no comment volt... a kettő és az egy közelébe se ért színvonali szinten -
Wittgen #3 kár, hogy a mozifilmek nem említenek másik terminátorokat, nem t'om így hogyan illeszkedik majd a mozifilmekhez. -
GErYkE83 #2 Én nagy Terminator rajongó vagyok, de ez már kezd unalmas lenni!%!
Küldjünk még vissza 34242 Terminatort a jövőből mert az jó nekünk..sablonos x*r az egész.... T3 light -
Atomy #1 Igazán beletehettek volna valami kis csavart, pl mind a 2 terminátor meg akarja ölni, vagy mindkettő megmenteni, vagy lehetne 3 vagy másfél, vagy az üvegházhatás miatt hetente meghal és mindíg újra kell klónozni.