16
  • HJPOWER
    Klónozzuk Arnie-t és mikor megint 38 év körül jár, irány forgatni 100000 -el az újabb filmeket!
  • bigfoot
    hát igen érdekes hogy a storyba hogy rakják bele,sztem is értelmesebb lett volna ha a halálosztó regényekből megismert környezetben játszódna,akkor nem gyenge sorozat lenne
    ráadásul a film is előzmény lesz,magyarán kapunk még 4 terminátort:D
  • cadeyrn
    Summer mondjuk jó arc, főleg a Firefly óta, de sztem nem ez lesz élete szerepe.
  • Atomy
    Most jutott eszembe a legkézenfekvőbb megoldás:
    Ha Sarah Connort Swarchi játszaná akkor lenne sztár is, a férfi női ruhában filmek szinte mindíg sikeresek, és küldhetnének ellene akár több terminátort is.
  • Lordboxi
    Ez egyszerűen gány. Így is szar volt a 3. rész, de ezzel még rontanak a szinvonalán, mer ugye, ha lett volna még 2 terminátor, akkor arról szóesett volna esetleg. MEg azt se értem mér kell mindig más időbe küldeni őket. Pl az elésőben nem ment eggyel, akkor küldenek hozzá még eggyet, egy erősebbet. Vagy a 3. ból a csajszit küldik egyből az eslőrészbe. ááááhhhh
  • profchaos
    Igazán csinálhatnának a Halálosztó 2029 c. könyvsorozathoz hasonló sorozatot.

Jóval több értelme lenne mint annak amit csinálnak

• profchaos
    "míg fiát a Hősök egyik sztárja, Thomas Dekker formálhatja meg."

Hú de nagy sztár az inas! Előbb szerintem utána kellene nézni h ki is ő és csak utána írni róla.

Ez a Thomas Dekker a sorozatban csak 1 mellékszereplőt alakít,aki kb 3 részben van benne( kb 10 perc összesen)

A tv.com-on pl még a nevét sem említik és a 11 oldalnyi kép közül sincs rajta egyiken sem.

Én pl azt hittem h minimum a Peter Petrellit alakító színészről beszél.

Ő tényleg a sorozat sztárja.

• joeperry
    No és kik lennének a fent említett sztárok?
  • Commandante
    Bazz, kössz hogy szóltál. Küldöm a maradék 4et.

Skynet
  • Wittgen
    inkább küldenének vissza az időben egy t-gyárat, ami egyből ontaná a modelleket, aztán zúzás 1000-rel
  • AZTA
    meg mér mindig 1 gonosz ellen csak 1 jót küldenek? Mérnem pl 5gonoszat és 1jót vagy fordítva vagy vmi..
  • Ginos
    Szerintem ki lehetne belőle hozni egy jó sorozatot de ezt inkább a jövőben játszódna a gépek és emberek hábórújában.Nem igaz hogy csak addig látnak hogy "vissza a jövőből a múltba" .
  • bertino
    unalmas ?
    már a harmadik rész is teljesen no comment volt... a kettő és az egy közelébe se ért színvonali szinten
  • Wittgen
    kár, hogy a mozifilmek nem említenek másik terminátorokat, nem t'om így hogyan illeszkedik majd a mozifilmekhez.
  • GErYkE83
    Én nagy Terminator rajongó vagyok, de ez már kezd unalmas lenni!%!
    Küldjünk még vissza 34242 Terminatort a jövőből mert az jó nekünk..sablonos x*r az egész.... T3 light
  • Atomy
    Igazán beletehettek volna valami kis csavart, pl mind a 2 terminátor meg akarja ölni, vagy mindkettő megmenteni, vagy lehetne 3 vagy másfél, vagy az üvegházhatás miatt hetente meghal és mindíg újra kell klónozni.