Egyre több női játékos van
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pörögjévazze.
Still Alive
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
... az lehet, hogy szeretni szeretik, csak még mindig nem értik ...
Nem igazán értem az összefüggést. Feleségem például egész ügyesen nyomja a Civ4-et meg a Heroes 5-öt - nálunk amúgy én vagyok kettõnk közül a nagyobb Simsbuzi 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
Én sosem itéltem el a nõi játékosokat....sõt magam is sims.2-tem egy ideig de meguntam...helyete pedig the movies-ozok ami felfogható egy sims-nek is csak hát itt ugye filmet kell rendezni.
ezta 2012-re meg úgy számolták ki mint ahogy az ovisok tennék:egyenes arányosságba ami egy ilyen dolognál faszság legalábbis agyhalottságra vall bár én is dolgoznék ilyen helyen ahol mondok egy baromságot és kapom a pénzt
Finoman megjegyzem, ilyen ember nincs. Ha pedig mégis, akkor számomra nincs. Ha egyszer élõben látnék egy ilyet, reflex-szerûen megõszülnék, mint a vonat alá rakott macska.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Gondolom, hogy nem szeretik. Én sem örülnék neki, ha elkezdenének ostoba kérdésekkel bombázva rámszállni, mint kelselyûk a dögre, és jól elbasszák a pár órámat, amit játszogatással akarnék tölteni.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
anno mi is mászkálós játékokkal kezdtük, és szinte minden kisded is azzal kezdi.
Amúgy meg van egy halom nõ wow-on, csak nem szeretik a "te csaj vagy??" kérdéseket (vaz, ha van egy babád, akit hajnal háromkor szoptatni kell, mert a baba akkor éhes, akkor persze hogy bosszantanak a kiskamaszok)
flame-hez meg nézz be egy fórumba, hogy szabad-e nõi avatarral férkfiként játszani, és hogy buzi-e vagy
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Amúgy én is ismerek lányokat, akik FPS-eket tolnak multiban.
... az lehet, hogy szeretni szeretik, csak még mindig nem értik ...
hány olyan bigét ismertek, aki nagy irodai unalmában inkább aknakeresözik vagy online logikai játékokat nyom, és nem horrorszkópot vagy nöklapját olvas? én 1-et...
amúgy meg tuti beleszámolták a windowson lévõ alap játékokat is mint multi de én nem nevezném annak bótbamegvevõs játékosok közül sztem férfiak lesznek még nagyon sokáig elõnyben hacsak a nõk ki nem készítik a férfiakat <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...