Két kijelzős mobil a Samsungtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
vagy bármilyen nem két kijelzõset

Nem kell, hogy mindenkinek tetszen és nem is egy kõmûvesnek szánták szerintem. Legalábbis nem munkaközben. Akinek nem tetszik az vegye meg a gagyi Motorola vagy Sony tipusokat. Vagy vegyen magának vonalas tárcsást!<#mf2><#boxer><#violent><#phone>
Kimaradt a cikkbõl: mi is az elõnye a két kijelzõnek?
Armani
Hát nekem nem tetszik.
És döntse l az ember,hogy telefont vagy MP3 at akar.
Ez a 2 kijelzõ meg már nagyon lejárt lemez<#levele>

Semper Fidelis

ez azért van, hogy miközben az egyik képernyõn sms-t írsz a buszon, addig az elõtted ülõ utas tudja nézni a másik képernyõn a videókat...

A türelem rozsdát terem.

Ez olyan, mint a mindkét oldalán megvajazott kenyér: akármelyik oldalára esik is, mindenképpen szopás.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

rossz(májú)ak vagytok 8)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

jaja, valami kínai 😄 lol

A türelem rozsdát terem.

újabb remekmû...

A türelem rozsdát terem.

"410 megabájt integrált memóriában tárolhatjuk el. Ezt a tárolókapacitást microSD memóriakártyák segítségével még tovább bõvíthetjük, akár 2 GB-ra."
Hmmm... én még nem láttam 1,59GB kapacitású memóriakártyát. Ti igen?
Hat szerintem ez egy tuti nokia 32500es kopia egy kis samsungos tuniningal. FUJ! en maradok a 3250-esemnel
Pff ezek hülyék... micsoda zseniális újítás... aztán ha véletlenül valami durvább anyagra teszem le, baszhatom is az egyik kijelzõt...

Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.

Tetsuo
Amióta megjelent a Toshiba 911T, azóta ezek olyan röhelyesek..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8