Két kijelzős mobil a Samsungtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell, hogy mindenkinek tetszen és nem is egy kõmûvesnek szánták szerintem. Legalábbis nem munkaközben. Akinek nem tetszik az vegye meg a gagyi Motorola vagy Sony tipusokat. Vagy vegyen magának vonalas tárcsást!<#mf2>#mf2><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#phone>#phone>
Kimaradt a cikkbõl: mi is az elõnye a két kijelzõnek?
Hát nekem nem tetszik.
És döntse l az ember,hogy telefont vagy MP3 at akar.
Ez a 2 kijelzõ meg már nagyon lejárt lemez<#levele>#levele>
És döntse l az ember,hogy telefont vagy MP3 at akar.
Ez a 2 kijelzõ meg már nagyon lejárt lemez<#levele>#levele>
Semper Fidelis
ez azért van, hogy miközben az egyik képernyõn sms-t írsz a buszon, addig az elõtted ülõ utas tudja nézni a másik képernyõn a videókat...
A türelem rozsdát terem.
Ez olyan, mint a mindkét oldalán megvajazott kenyér: akármelyik oldalára esik is, mindenképpen szopás.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
rossz(májú)ak vagytok 8)
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
jaja, valami kínai 😄 lol
A türelem rozsdát terem.
újabb remekmû...
A türelem rozsdát terem.
"410 megabájt integrált memóriában tárolhatjuk el. Ezt a tárolókapacitást microSD memóriakártyák segítségével még tovább bõvíthetjük, akár 2 GB-ra."
Hmmm... én még nem láttam 1,59GB kapacitású memóriakártyát. Ti igen?
Hmmm... én még nem láttam 1,59GB kapacitású memóriakártyát. Ti igen?
Hat szerintem ez egy tuti nokia 32500es kopia egy kis samsungos tuniningal. FUJ! en maradok a 3250-esemnel
Pff ezek hülyék... micsoda zseniális újítás... aztán ha véletlenül valami durvább anyagra teszem le, baszhatom is az egyik kijelzõt...
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.