15
-
#15 Épp ideje volt, hogy bevezessék!!! -
Cefet #14 "felmerült az igény" LOL a köbön!!! Persze, már az első világháború után egyből!!!
Nekem is a +telefon költség miatt van mikrohullámú netem (jó sz@r). Nagyon sokat kotlottam rajta, hogy mi legyen, de akkor nem volt jobb. Kibírom, amíg lejár a szerződés (kicsivel több mint fél év) és utána valami jó kis Panteles adsl-t okosítok be... A nyavajás élősködő tíkomcsinak meg azt kívánom, hogy járjon úgy, mint a upc a digitv-vel :) :) :) -
#13 jaja
én is 1 hónapja nyomattam be telót+adslt. mert mire ez a csupasz adsl vidéken is elterjed, lejár az 1 éves hűség...
bátyámék asszem másfél - 2 évet vártak arra, hogy a 8. kerületben a blahától kb 1 km-re be lehessen köttetni vagy adsl-t vagy t-kábelt. mivel a teló központ elavult volt, és nem akarték fejleszteni... a kábelnethez is vmit kellett fejleszteni. persze kb minden negyedévbe dobálták be ak aktuális t-online - t-kábel akcióit tartalmazó hirdetéseket... na kábelnet lett tavaly nyáron, de adsl az lehet még mindig nincs...
bocs a kicsit off-ért, de sztem itt még várni kell sokaknak, akik nem vmi szerencsés helyen laknak-születtek:) -
#12 Pantel? Yo-neked?
Jó nektek, ha olyan helyen laktok, ahol elérhető.
Más.
Ezek a telefonelőfizetés nélküli biztosan tartalmazni fognak valami "vonalfenntartási díj"-féleséget, biztosan drágábbak lesznek mit egy "normális" adsl.
Csodálkoznék ha olyan ajánlatuk lenne, ami miatt érdemes lenne majd lemondanom a telefonom. (minimál díjcsomag, kevesebb mint 2000 hasvidíjjal) -
Robko #11 Gondolom hogy ha nincs vezetékes telkod akkor az ads annyival drágább
..
Megéri?
-
#10 Na és ha Angliába még csak tervezik - akkor mi miért is nem sirhatunk?
mer gondolom, az angol GDP ugyanolyan mint itt ? -
#9 tudom
mondhattam volna Yo! neked-et is, de az kevésbé tűnik mostantól jó ajánlatnak -
Mr Gumby #8 "felmerült az igény"
Haha, épp a kötelező telefonvonal miatt választottam inkább a kábelt. -
Mr Gumby #7 Te is jó példával jössz. Anglia... Hányszoros a szorzó az angol és a magyar átlagfizetések között? -
shabba #6 A Pantelnél is elő kellett eddig kötelezően telefonra fizetni ADSL mellé, csak most március 1-től szűnt meg ez a lehetőség. -
szombi #5 De nézd meg az angliai kereseteket is.
A magyar ember még a megszorítások nélkül is spórolni akar, ezért életképes nálunk ez a modell.
-
Windforce #4 Igen is kellett ez mar joregota, hogy ne kelljen fizetni a telefonvonalert, csakis tisztan az internetert! -
#3 miért is?
szóval azért fizessen az ember havonta 4500-at meg 12000-et a T-ADSL-ért, mert meg tudja ezt oldani a Pantelnél 7650-ért is telefon nélkül, amire Voda flottacsomag jelenlétével semmi szükség nincs?
el vagy tévedve -
#2 Angliában még nem is tervezik, szoval a panaszkodást be lehet fejezni. (telefon elofizu kb 4500 Ft havonta). -
Windforce #1 Idoben...