1447
-
akemys00 #1447 Sziasztok valaki figyeli vagy követi a kérdéseket mert nekem lenne 1 fontos amit nem tudok :/ -
Dylen67 #1446 Magyarország elsö Perfect World Szervere - több, mint 4 éve folyamatosan Online!.Új Genesis (1.4.4) szerver, bövített (Descent) tartalommal. Egy új szín az mmorpg játékok világában.Ötvözi a World Of Warcraft és a Lineage II. tulajdonságait.Kis gépigénnyel már játszható, szép grafika.Sok napi küldetés és automatikus rendezvény. Gyere ismerd meg!
-
gettomin #1445 Hello!
Érdeklődnék, hogy van-e még magyar klán az Archosaur szerveren, és ha igen, mi a neve ill. mondanátok egy klántag nevet? -
#1444 Hellotok!
Ezek lennének a kérdéseim:
1. Hol lehet venni Mireage Celestone-t?
2. Hanyas szintől lehet klánt alapítani?
3. Hol van az az ember akinél a klánt kell alapítani? -
Grrrrrrr #1443 Üdv!
Szeretnék reggelni a PW Revolution szerverre. De nem kapok reges e-mailt. Így aktiválni sem tudom. Vegyem fela kapcsolatot az oldal üzemeltetőjével. Hogy?????? Sehol egy kapcsolat, vagy impresszum.... -
1z2zz3zzz #1442 Hali
Van magyar klán a PWI Lost City PvP szerón? Ha igen, pls irjon v.ki egy ingame mailt nekem Zanzika névre, hogy kit zargathatok felvétel ügyben.
Előre is köszi! "Z" (Mystic Lvl35+) -
#1441 Sziasztok!
Elnézést, hogy nem konkrétan az adott témához kapcsolódik a hozzászólásom, inkább általánosan az MMOrpg témához. Egy művészeti kutatási projektbe fogtam, és ehhez keresek lelkes és bevállalós online játékkal játszó önkénteseket. Aki szeretne részese lenni egy ilyen kutatásnak/gyűjteménynek, kérem hogy küldjön nekem privát üzenetet itt a fórumon, és megbeszéljük a részleteket :) További jó játékot :) -
csakatina #1440 sziasztok
Dreamweaver pve szeron van magyar guild,ha valaki csatlakozni szeretne :
http://blackarmy.cvn.hu/ info az oldalon v ingame : Keshaponee , Aestor -
kokaa #1439 Hali,pls valaki mondja meg h melyik serveren van Magyar klán,szeretnék csatlakozni,szakesz ha olvasod pls írd le h kire írhatok in-game! -
#1438 Sziasztok! Melyik pvp szerón van a legtöbb magyar?:D -
#1437 http://www.facebook.com/FWHungary
PLS like Perfect World Entertainment új játékának magyar rajongói oldala !
(Forsaken World ) -
csakatina #1436 sziasztok
megalakult már a dream-es guild? ha igen, akkor érdekelne,mert 2en csatlakoznánk:)
ha lehet akkor ingame válaszoljatok,mert mindig elfelejtek ide visszanézni:D
a 2 kari neve: Aestor és Keshapone -
#1435 Én nemtudom.. akár hányszor leszedtem már mindig pöcre ment :S -
piccolo555 #1434 Sziasztok!
Most töltöttem le a játékot, torrentesen, kibontottam, elindítom az installt, de nem történik semmi. Nem tudjátok mi lehet a gond? Előre is kösz! -
HunLuke #1433 Hello,most találtam meg a PW-t s szeretném megtudni,melyik szerón vannak sokan magyarok,mert egyedül nem jó játszani :)
és h melyik class jó pvpre is meg pve-re is.
segítsetek,köszi -
Lord Diablo #1432
Ez jó hír:D Már csak az a kérdés cleric vagy barbár kell inkább? Szeretek hasznos lenni:D -
Szakesz #1431 Raging Tide szerveren a napokban alakult egy új(abb) magyar klán Banda néven, magas szintű, segítőkész játékosokkal. Csak ajánlani tudom, aki jelentkezne itt (privátban), vagy ingame megteheti.
-
Lord Diablo #1430 Alapba e-betű a smiley-k között a trade.
Lenne nekem is kérdésem.
Raging Tide vagy Dreamweaver szerveren van több magyar?Dreamweaver szeron van 38-as barbárom.De rég játszottam és nem tudom hogy új szerverre mentek akik voltak vagy maradtak:(
Csak PVE szerver jöhet szóba pvp-vel már befürödtem elég rendesen:(
Előre is köszönöm a válasz. -
Sotyii #1429 Hali . nekem is lenne két kérdésem . hogyan kell boltot nyitni ? megkérdeztem pár embert , azok se tudták .. angolul meg nem nagyon tudok .. :S a másik pedig hogy mikor pl. 21es vagyok , ugyan akkora szintű szörnyet nem tudok csinálni . Resist! ezt irja ki . mi lehet a gond ? köszönöm előre is . :) -
StrikeOfTheFox #1428 Helló, van egy problémám, nem akarja megnyitni a játékot, mikor rákattintok a startra
-
DaVieS007 #1427
Magyar klánok után kutattok egy Amerikai szerveren? - miért nem jöttök inkább egy teljesen magyar szerverre?
http://perfectworld.impulsive.hu
Readásul itt még talán el is éred a 100-at, és meglehet mindened amiről csak álmodtál eddig, és a pénztárcád sem marad üres.
Nem high rates a szerver, de gyorsabb mint az eredeti az biztos, és minden megvan a tideborn kasztokat kivéve.
Nah szeretettel várok mindenkit aki jön, aki nem annak kellemes fejlődést továbbra is! -
Azael #1426 Én is a harshlands szerón vok, magyart még nem láttam igaz csak lv5 a kari xD. De elég unalmas a game, főleg h szart sem tok mi micsoda és idegesítő zenéje van, de főleg a lábdobogás (amikor fut-.-) visz az őrületbe mert jóval hangosabb mint másnak a hangja, na mind1... De ami nagyon jó h el lehet szórakozni a kari készítésénél :D nah csumika mindenkinek LOL -
Hokifli #1425 Sziasztok!
PWi-n játszok a harshlands szerveren és azt szeretném kérdezni h van-e ott valami magyar guild vagy valami olyasmi ahol sok a magyar mert egyedül unalmas kicsit a játék. -
#1424 update ok,(manualisan),de a szerilistan minzha mind halott szero lenne,se speed,se statusz nincs jelolve,,,
a verzio:client -
#1423 sziasztok!
update szerver nem eerheto...ez altalanos?..anelkul meg nem kapcsolodik egyik szerohoz sem...mi a hiba?
koszi -
#1422 Sziasztok vki ad helpet hogy kell socket-et adni a manufaktúrált fegyókhoz? köszi előre is -
DAK3 #1421 wodanon van aktiv klán? -
Tomy Lee #1420 Lost city vagy harshlands-on van Magyar aktív guild? -
Darksteel #1419 Sziasztok.
Itt vannak esetleg szemben álló hatalmak? Vagy például full LVL-en mit takar a PvP? -
DAK3 #1418 perfectworld.revolution-world.com -
Zeulogus #1417 És Doktorka néven :D -
Zeulogus #1416 Sziasztok
Mióta utoljára feljöttem, nem angyon tudtam játszani, de most emgint guilodt keresek Szelidito néven. AMit írtál lentebb egyik nevet sem találtam meg :(
jah, és pwi dreamweaver szerver -
DAK3 #1415 hali all régen pwiztem 2-3 hétig most szeretnék menni a revolution-world szerojára(magyar tört) és hát ijjász szeretnék lenni... milyen buildot ajánlotok ami jó pvpbe,de még pve be is elégé használható?? -
bbound #1414 Ha pw-int-en játszotok ajánlom a Heaven's tear szervert, mivel anno én is ott toltam, elég sok magyar van ott (több lv90+). 2-3 kisebb-nagyobb klán, meg a szokásos magyar-stílus, amiért abbahagytam:D -
misike95 #1413 sziasztok nem lehet letölteni partokban?? -
#1412 http://www.perfectworld.com/
én ezt a klienst szedtem le és ide is regeltem. de beengedett alapból a jade dynastys accountommal. -
#1411 automatikus patchet tolj. -
StrikeOfTheFox #1410 de Updaténél unable-t ir -
StrikeOfTheFox #1409 EU szeróhoz tudnál linket adni? -
#1408 rossz a jelszó :D. EU szervert válaszd ki, és a perfect world international ra regelj.