8
Avagy vegyük fel amit látunk :D
  • dookie
    ez a gamecam nem is rossz...de olyan verziót találtam amiben van egy kis preview ablakocska amibe mutatja hogy mit vesz...ha azt el tudnám valahogy tüntetni teljesen jó lenne....de sehol se látom hogy ki tudnám kapcsolni :) esetleg elküldhetnéd azt ami neked van
  • dookie
    őőő igen...de nincs kétmagos procim...:D
    2. fraps ígyvan beállítva :)
    3. nade vannak olyan játékok amikbe nem lehet demot felvenni :D
    4. megnézzük a gamecam-t és a hypercamt :)

oszt' majd jelentkezem kösszi :)
  • bertino
    fraps annyival vesz fel, amennyivel birja a géped
    kétmagos proci ajánlott, akár 50 FPSel is tudsz felvenni játékbol, bár semmi értelme
    én max 30al szoktam, mert többel tényleg felesleges
  • Laceee
    nem tudom neked milyen frapsod van, probáld meg állítani itt:

ha jól tudom a fraps tömörítetlen avi-t csinál, ezt még tömöriteni kell, esetleg a hangot ki kell hagyni és a videóba zenét berakni úgy kisebb a méret
  • GTheo
    Én anno csináltam CoD:UO Fragmoviet, azt csináltam úgy h demot vettem mminden waron, majd újranéztem a jobb gyilkolásokat kivettem, Sony Vegassal összevagdostam és ennyi.
  • Sadist
    GameCam
  • SeLFisCH
    hát fraps aztán sony vegasban átteszed
    de ott a hypercam,sokkal kisebb méretben dolgozik.

De a legegyszerűbb,ha dmeot vesztek a játékben, és abból vágjátok kia jeleneteket,amik kellenek
  • dookie
    Rákerestem minden szó szerint képernyő, képernyő rögzítés, képernyőrögzítés....

Szóval a lényeg hogy lan party-n akarunk különböző játékokat felvenni és várom a javaslatokat :)
    ez a fraps csak 20 frammel képes dolgozni...arról nem is beszélve hogy fél percnyi anyag 2 giga :) hátha van valakinek valami jobb ötlete :)

jah és intel 3200, 1 gb ram

kösszi üdv