Miért éppen Alaszka 2 a Viasaton
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki szeretné megszerezni a Miért éppen Alaszka? DVD -n az írjon emailt: [email protected]
"Anne Heche nem leszbikus? "
mi ez a bulvárérdeklõdés? férje, gyereke van. volt gondolom elõtte nõvel is, de ez olyan blikkes kérdés.
mi ez a bulvárérdeklõdés? férje, gyereke van. volt gondolom elõtte nõvel is, de ez olyan blikkes kérdés.
meggi okonell <#finom>#finom><#puszis>#puszis><#puszi>#puszi><#taps>#taps>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
szerintem is rossz volt a címválasztás
ez alapján mondjuk a Lángoló jég a Miért éppen Alaszka filmváltozata mert ott játszódik? Egyébként az jó sorozat volt, anno a Twin Peaks mellett nagy favorit volt :-)
ez alapján mondjuk a Lángoló jég a Miért éppen Alaszka filmváltozata mert ott játszódik? Egyébként az jó sorozat volt, anno a Twin Peaks mellett nagy favorit volt :-)
Jah, ha valaki még esetleg nem látta, a történet nagy vonalakban: anorexiás luvnya szenved össze-vissza, ha van pasi, mé' nincs, ha nincs pasi, mé'van, kb. az Állítsátok meg terézanyut szintjén. Tehát inkább ajánlanám a terézanyu rajongóknak, mert NE rajongók (mint én is) hupililát fognak tõle hányni.
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Címbõl azt hittem, tényleg a NE S02 lesz a Via-n.
Erre kiderül, hogy csak istenkáromlásról van szó.
Hogy ezt a filmet miért hasonlítgatják a NE-hoz, soha nem fogom megérteni.
(Mind2 Alaszkában játszódik és ez elég is a párhuzamhoz?)
Erre kiderül, hogy csak istenkáromlásról van szó.
Hogy ezt a filmet miért hasonlítgatják a NE-hoz, soha nem fogom megérteni.
(Mind2 Alaszkában játszódik és ez elég is a párhuzamhoz?)
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"