55
-
#15 fika nem kell, az van elég az sg.hu-n :( -
JancsiPapa #14 na nem szóltam. -
JancsiPapa #13 Hertha, de ne zavarjon...ha ennyire szeretnéd a csapatot, a nevét le tudnád írni helyesen... -
#12 Dick van Burikkal. -
#11 Igen, ő az, egyetemben még egy játékossal, utánanézek pontosan kivel. -
#10 Király isten volt Berlinben főleg a 99'-2000-es szezonban - Bundesliga 3. hely -> BL indulás -> Milan verés. -> 2. köbe jutás stb.
Asszem most talán Dárdai a rangidős a jelenlegi csapatban (mármint a Herthában töltött évek tekintetében.) -
#9 Ideje volt a Herthának topikot nyitniBannert rakd ki király lett! -
#8 Ahogy látom itthon nem igazán elterjedt csapat, na sebaj, idővel meglátjátok miről is van itt szó :) -
#7 kedvenc német csapatom:) -
#6 német csapat,Dárdai Pali -
#5 Igen, véletlen kimaradt :S Majd szólok, hátha át tudják írni. -
#4 Persze, hogy ott van, és általában kezdőként kap helyet :) 8-as számmal játszik, a Bayern ellen is kezdő volt, de a vége felé lecserélték. -
#3 hertHa -
#2 Dárdai még ottvan a csapatban? -
#1 Őszíntén szólva a hétvége folyamán lettem szerelmes ebbe a csapatba, és mindjárt gondoltam, hogy innentől több figyelmet fogok szentelni rájuk! Ezért nyitottam ezt a topikot nekik, mert megérdemlik, hogy kicsin hazánkban is az apró szurkolótábora összegyűljön.
Elsősorban csináltam a topikban egy bannert (Várom a visszajelzéseket)
Másodsorban, amiért nem igazán tudtam még lefordítani a külföldi nyelveken íródott tájékoztatókak, ezért belinkelek egy-két fontos és érdemleges oldalt.
Hertha BSC Offical Site
Hertha Inside
Hertha BSC Fan
Hertha BSC Wikipedia