Ismét leszerepelt a Microsoft OneCare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FLÉÉÉM FLÉÉÉM - aggyatok a MS nak - most lehet - gyerünk .DD
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Az a hülye aki nem normális. Meg aki a M$-ra bízza a rendszere védelmét...
Most látom, hogy ez említve is van a cikkben, viszont nem értem ezt a mondatot: "a Microsoft viszont úgy hirdette magát, mint akinek a biztonság az elsõ számú prioritás"
Mert a többieknek nem ez az elsõdleges? Nyílván mindenki ezt akarja, azzal a különbséggel, hogy a többiek kivétel nélkül vírusírtó/védelmi vállalatok.
Mert a többieknek nem ez az elsõdleges? Nyílván mindenki ezt akarja, azzal a különbséggel, hogy a többiek kivétel nélkül vírusírtó/védelmi vállalatok.
Ha a verziószámokat nézzük, a MS OneCare a legalacsonyabb, ami arra utal, hogy valószínûleg õk a legújabbak a vírusírtó piacon (nem volt kedvem kikeresgetni a többieket, de sanszosnak érzem, hogy már több éve gyártják a termékeiket - ha nem így van, cáfoljatok meg). Ennek fényében nem értem a cikkíró lekezelõ stílusát, amiért az OC az utolsó. Szoftvereket nem egyik napról a másikra szokás írni, a jó szoftverek mindegyikének tekintélyes múltja van.
"Egyébként meg a microsoft sosem a fejlesztéseirõl volt híres, vagy megvette/lekoppontotta mástól ami kellett"
hát persze, lásd ms office vs openoffice, exchange vs akármelyik konkurencia, sharepoint vs akármelyik konkurencia stb-stb.
A megvette pedig nekem sokkal szimpatikusabb mint a sok koppintás amit pl linuxban láthatsz, nem kell feltalálni a spanyolviaszt és 30x leprogramozni ugyanazt a funkcionalitást mint sok opensource játékszerben, ha valaki csinált már jobbat, épitsd be a sajátodba, ha ehhez tejelni kell, akkor tejelni kell.
hát persze, lásd ms office vs openoffice, exchange vs akármelyik konkurencia, sharepoint vs akármelyik konkurencia stb-stb.
A megvette pedig nekem sokkal szimpatikusabb mint a sok koppintás amit pl linuxban láthatsz, nem kell feltalálni a spanyolviaszt és 30x leprogramozni ugyanazt a funkcionalitást mint sok opensource játékszerben, ha valaki csinált már jobbat, épitsd be a sajátodba, ha ehhez tejelni kell, akkor tejelni kell.
Már jópárévvel ezelõtt a grafikus chip gyártók is a tesztekre optimalizálták a termékeiket, azt nem tudom mostanra leszoktak e errõl.
Egyébként meg a microsoft sosem a fejlesztéseirõl volt híres, vagy megvette/lekoppontotta mástól ami kellett, vagy a hatalmas marketinggépezetével elhitette hogy a szar az tulajdonképpen neked jó lesz, vagy kinyírta a konkurenciát. Most is ezek közül fognak választani egyet.
Egyébként meg a microsoft sosem a fejlesztéseirõl volt híres, vagy megvette/lekoppontotta mástól ami kellett, vagy a hatalmas marketinggépezetével elhitette hogy a szar az tulajdonképpen neked jó lesz, vagy kinyírta a konkurenciát. Most is ezek közül fognak választani egyet.
Én is erre gondoltam. 😊 Képesek lennének a világ legjobb víruírtóját megcsinálni, pl felvásárolják a NOD32 és a McAfee szakembereit, hozzáférést biztosítanak nekik az op forráshoz.. ugyanígy bármilyen progiból jobbat csinálhatnának, megvehetnék a Macromediat, az AutoDesket v a Steinberget, csak ezt nem csinálhatják meg (nyíltan).
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
"Nemishogy esetleg biztonságosabb legyen, jobban védjen. Csak hogy jobban szerepeljen egy tesztben."
ez érdekes elképzelés. ezek szerint, hogy attól még hogy a tesztben jobban szerel, nem véd jobban -> kutyagumit sem ér a teszt. Akkor minek a felháborodás? Vagy ez is csak a sapka esete? <#vigyor2>#vigyor2>
egyébként meg nod32 a nyerõ.
ez érdekes elképzelés. ezek szerint, hogy attól még hogy a tesztben jobban szerel, nem véd jobban -> kutyagumit sem ér a teszt. Akkor minek a felháborodás? Vagy ez is csak a sapka esete? <#vigyor2>#vigyor2>
egyébként meg nod32 a nyerõ.
De legalább az igazi szállítók is összeszedték magukat, és talán már nem fognak szemetet eladni, mert az már jár az MS-tõl. 😄
Ha meg jól szerepelt volna, akkor már most több tucat per lenne a nyakán a monopol helyzetének visszaélése miatt.
Ugyanis ez csak egy marketing lehetõség a többi cégnek, hogy eladják saját termékeiket.
Ugyanis ez csak egy marketing lehetõség a többi cégnek, hogy eladják saját termékeiket.
hm, idézek a jelentésbõl : DETECTION OF POLYMORPHIC VIRUSES: G Data Security 9 of 12, ESET nod32 12 of 12
nod <#gun>#gun> gdata,microsoft,etc... <#alien>#alien>
nod <#gun>#gun> gdata,microsoft,etc... <#alien>#alien>
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
ez érdekes mert a virus bulletin szerint februárban a G Data Security AntiVirusKit és a McAfee VirusScan Enterprise szintén elhasalt a Live OneCare 1.5 -el együtt.
Aki ilyen oprendszert ír attól mit várunk? Ha megnézzük biztonságban és tudásban is az utolsók között van az oprendszer is, csak a marketing erõs mint állat.
"hogy a Microsoft OneCare a jövõben sokkal jobban szerepeljen"
Szép. Nemishogy esetleg biztonságosabb legyen, jobban védjen. Csak hogy jobban szerepeljen egy tesztben. Gratulálok, ezentúl sem lesz ilyenem, akármilyen jól szerepel bármilyen tesztben.
Szép. Nemishogy esetleg biztonságosabb legyen, jobban védjen. Csak hogy jobban szerepeljen egy tesztben. Gratulálok, ezentúl sem lesz ilyenem, akármilyen jól szerepel bármilyen tesztben.
Gracie Barra