80
CopyCon & Flegmadogs
-
joe1980 #80 Köszi a választ -
zdlr #79 először is reggae!
másodszor, ladánybene roots reggaet és dubot játszik, copy pedig dancehall, más stílus, más témák, más attitűd. -
joe1980 #78 Nekem is tetszik a Copy Con ,csak az fura hogy csúnyán beszél sokszor és igy reggie-ben nekem szokatlan pedig nem rossz.A Ladányék azok nem beszélnek csúnyán.Ez csak vélemény.De van biztos mondani valója.De király nagyon a srác. -
#77 mostanában várható új Copy album?
ha jól emlékszem egy interjúban azt mondta, hogy márciusban jön új lemeze.. de eddig semmi infot nem láttam erről
ja és a honlapja megszűnt? -
#76 lássuk csak: itt megtudod
Pintér Gábor elvileg :) -
overdoz #75 mi copy eredeti neve? -
#74 én reggelig ott leszek ^^
vagy legalábbis addig amig azt nem mondják h "kifele!" :D -
zdlr #73 a maffia jól hangzik. azt ne hagyjátok ki! -
#72 a hangulat mindig az ^^ legalábbis amiken eddig voltam ott mindig az volt :D
elvileg a Gödörben is sokan lesznek, szal korán oda kell menni mert elvileg olyan nagyon sokan nem férnek be..remélem azért majd jó helyet szerzünk haverokkal ^^ -
#71 a veszprémi bulin voltam :) jó volt,csak tömeg :)a hangulat az valami fenomenális volt... ha legközelebb lesz biztos,hogy megint ott leszünk :) -
#70 nagyon is jól hangzik :D
én már több, mint 1 hónapja megdumáltam haverokkal h megyünk :D
jólesz ^^ -
#69 ez jól hangzik, szerintem elcipelek rá pár embert :) -
#68 http://www.conraggazin.com/index.html
2008. november 21.
Copy Con élő koncert (FREEDEOM FIGHTERZ)
Budapest Gödör - Szenvedélyek napja
Részletek: www.godorklub.hu
Kezdés: 21.00h, a koncert után Áfonya zenél!
+ Irie Maffia is fellép
ingyenes lesz a koncert
-
#67 Valaki megy 29én A38-ra? -
#66 ez kurvajóóóó volt :Ddddd -
#65 okés =) -
#64 vazzee... és senki nem akar velem eljönni :((
Élvezd ki helyettem is kérlek... -
#63 Ma. Zp. Copy. -
#62 közben megtaláltam, Seeed - Doctor's Darling riddim :) -
#61 nem tudja valaki, hogy a Ragga ragga ragga c. szám alapja eredetileg honnan van? a múltkor hallottam egy dalt a radiocafén, aminek dettó ugyanaz volt a riddimje. talán Marley? -
#60 hali
ha valakinek megvan a legalize it meg a bolha, akkor fel tudná tölteni vhova? ^^ -
#59 linkelgetni nem nagyon szeretnék...
de a jelvény és a kitűző szavakra rákeresve találhatsz néhány használható oldalt... :) ha nem megy írj,küldök néhányat priviben :) -
#58 hát igen azt kéne csak nemtudom hogy működik ez a csináltatás dolog -
#57 Szerintem akkor jársz a legjobban,ha csináltatsz magadnak... sok utánarohangálástól megkíméled magadat... -
#56 hali
CopyCon-os kitűzőt lehet valahol kapni? -
#55 Tordason volt mar valaki ? :D
[/me tervezi hogy elmegy ismerosokkel kirandulni - erdemes?] -
#54 hallottátok már az új lemezt? én belehallgattam, szerintem jó lett... jobb hangszerelés, hasonló szövegek. -
#53 szerda este lemezbemutató az A38on!
2007. DECEMBER 19. 21.00 h
Copy Con két év után új lemezt jelentet meg a Chameleon Records-szal közösen, korábbról már ismert, de megújult, valamint vadonatúj számokkal.
A december 19-i zöld karácsonyi és lemezbemutató koncert keretében az első két lemez anyaga szólal meg, az igencsak hosszúra tervezett koncert során.
A buli különlegessége még, hogy zenészbarátok, és zenésztársak is jelen lesznek szép számmal:
Közremûködik:LEGOMAN, LADÁNYBENE RIDDIM BAND, FLEGMADOG$,
FREEDOM FIGHTERS, SELECTOR ÁFONYA
A belépő jegy mellé ajándék Szolnok City CD jár!!!
Belépő:
-elővételben: 1500 HUF
-helyszínen: 2000 HUF -
#52 Fókusz! -
Csesza #51 jól látod :D -
zdlr #50 ahogy észrevettem, a "copy b-közép" (tetszik ez a kifejezés) azokból áll, akik "reggaeseknek" mondják magukat, de copy-LB27-Tigris trióban kimerül a hazai ismeretük, külhonból pedig Marley, jobb esetben valamelyik örököst is ismerik és Gentleman..
Pl. Lutan Fyah-ról már elég kevesen hallottak, ha hallottak.
én pedig úgy gondolom ha már szeretem a műfajt, akkor keresek más előadókat, zenekarokat is.. ha nem, akkor nem mondom azt, hogy reggaet hallgatok, hanem csak azt hogy copy-t.
vagy én látom rosszul? -
Csesza #49 jolvan, nemtudom milyen lehet a copy b-közép, mert nekem a reggae műfajból csak 1 akit hallgatok, mert aztán listát lehetne írni, hogy mely előadókat hallgatom szívesen hazánkból és külhonból, annak ellenére, hogy ugyebár-e mellett dancehall-t és rap zenét hallgatok és a 70%-át a rap teszi ki inkább
ugyebár
Ladánybene,Copy,Tigris,Zagastic,Re-G,...
Gentleman,Martin Jondo,Lutan Fyah,Marley család képviselőit,Manu Chao...
és egyéb, hosszú lenne a lista :D -
zdlr #48 de nem bántom copyt, kell ide. színesebbé teszi a magyar reggaet, és mivel elég felkapott sokmindenkivel meg is ismerteti, csak azt nem értem, hogy sékan miért nem tudnak túllépni rajta (mármint másokat megismerni), főleg mikor azt állítják, hogy szeretik a stílust..
szóval nekem igazán a rajongóival szemben van egy kis ellenérzésem. -
Csesza #47 igen, tudom :D -
zdlr #46 a többiek is raggáznak, de míg copy ezt a shaggys vonalat követi, a többiek inkább saját ragga stílust alakítanak ki maguknak, és amúgy is mindenkire más deejay-k, mc-k voltak hatással.
tudod, mint ahogy reppben is különbözik két mc stílusa, itt is. -
Csesza #45 nah igen, de én csak azt mondtam, hogy Copy az egyik legjobb ragga-ban
dancehall-ban nem a legjobb ahogy most hallom millichab ebben jobb nála
én nem is a reggae éneklésről, a dancehall ütemekről beszéltem, hanem csak a szimpla gyomorból és torokból jövő full raggázásról, a többi "stílusban" én is hallottam már rengeteg sokkal jobbat, de én csak erről az egyről beszélek és akkor sztem ez így tiszta is :P
nah most dancehall copy is..., de a dancehall zenében is lehet többféle az énekstílus ahogy te foglamaztad igen :) -
zdlr #44 dancehall, de a copy is. a ragga az "énekstílus", ami ugyebár nem csak a shaggy féle (amit copy nyom) lehet. -
Csesza #43 tetszik, nagyon is :D
de ahogy hallgatom, ez nem éppen ragga hanem reggae és dancehall, főképp dancehall -
zdlr #42 nameg még krsa is jobban raggázik szerintem. -
Csesza #41 thx :)