15
A játékunk népszerűsítését szolgáló topik :)
-
Sitnyikk #15 igen, valóban komolyan gondolom, és folyik is a fejlesztés, és örömmel látom, hogy akad azért itt egy-két normálisabb ember is :D reméltem kapunk majd valami jó ötletet, mert az nem elég, hogyha nekünk tetszk valami, emrt mi fogunk legkevesebbet játszani vele, de úgy látom erre itt az sg-n nem sok esély van :) -
csgj #14 elég legyen! nem hiszem, hogy tetszik Sitnyikknek az offolásotok... na jó, ez csak félig off... de mindannyian tudjuk, hogy ez a nyulazás csak rosszmájú poénkodás... Esetleg elképzelhető lehet, hogy a témaindító valóban komolyan gondolja a játékot (sztem igen), és sokat dolgozik rajta. -
#13 naná...gyalog galopp rulz :)
Amúgy a nyúl félsiker...
Mekkora jól mutatna már a sok dög nagy lépegető 15 gépágyúval tüzelő monstrumok között egy két nyuszi! -
#12 akkor már minimum vérnyúl. -
csgj #11 kicsit klisés, de alapvetően jó a története... Hát biztos jobb, mint a mai, átlagos sci-fi gameké.... A címét pedig sajnos már használja egy játék kiegészítője :D "Disciples II - Dark Prophecy" -
Sitnyikk #10 most miért jó,hogy offoltok?:)
mellesleg az a "teáskanna" az több mint 4 óra munka volt... látom ez is jó hely bármire is :D -
Deajka #9 Ahh, most látom teáskanna már lesz benne. A siker másik fele is adva van.
(A kalleros játék tervező géniuszt nem ismered?) -
Deajka #8 Ja, szerintem is! A nyúl az már fél siker. -
#7 nekem nem tetszik a történet. -
#6 Szerintem legyen benne nyúl! -
Sitnyikk #5 Készül még csak a gém, hamarosan ingame képek! :) Különben nem reklám, hanem csak népszerűsítés :D Meg jelzés, hogy itt vunk mi is :) Na meg ötleteket is keresünk még.. -
Thanatos #4 "A játékunk népszerűsítését szolgáló topik :)"
magyarul reklám? -
#3 hm....érdekes. Honlap, demo, screen, valami? -
Sitnyikk #2 véleményeket, ötleket szívesen fogadok :) -
Sitnyikk #1 Nos, megnyitottam a topikot, és az egyetlen bemutatásra került kép a játékhoz pedig:
A történet pedig:
Elkezdtünk kidolgozni egy oldalnézetes lövöldözős játékot, de valahogy csak hirtelen fellángolás volt, így egy váratlan pillanatban eldöntöttük, hogy RTS legyen, de inkább MMORTS :) Mivel korábban volt egy alapötletem (még két éve), így a sztori az nem volt akadály, és Seeting űrhajós "világnézetére" is találtunk megoldást:
Egy férfi 2040 körül világuralomra tör. Ekkor az emberek már ismerik az űrbéli lakható bolygókat. Ez a személy mindent meg akar szerezni magának, ám egy szerencsétlenül kilőtt "töltény" egy egész robbanássorozatot indít be, elpusztítva ezzel a férfit, és a fél Földet. Akik túlélik a katasztrófát, azok a Földünk azon területein települnek le, ahol még van lehetőség az életre. Ám bolygónk legjobb jósnői megjövendölték még 2010 körül a gonosz halála utáni visszatértét. 2100 körül mindez meg is történik, ugyanis külső segítséggel (világűrből érkező segítség) feléled hamvaiból a muksókánk, azonban alaktalan szörnyként él tovább, és ismét a világ irányítása és a bosszú a célja. Ez ellen (vagy mellett) próbálnak fellépni az emberek. Akik ellene vannak, az életükért küzdenek, akik vele harcolnak, azok pedig busás adományokat remélnek a Gonosztól, és vannak, akik az Ismeretlen Segítőt keresik. Persze ekkor már élnek emberek a Földön kívül is, és rengeteg hajó tart még a számtalan planéta valamelyikére...