43
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1198148562
-
#43 képáradat -
#42 Sziasztok!
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de van egy másik topikja a játéknak, amit legalább a kereső is előbb talál meg, mert nem tudom hány ember keresi ugy a játékot, hogy ,, új c&c "!!! és hány úgy hogy ,, Tiberium "... -
#41 Remélem tényleg kijön még 2008-ban! -
#40 infók -
#39 játszani akarok vele. MOST!!!négy :P -
#38 jónak igérkezik... -
#37 Én bőven megelégednék egy SW: Republic Commando stílusú játékkal is C&C környezetben. -
kenderzen #36 kOOl :D
enyhén lesz pörgös játék ha ilyen effektekkel spékelik mint pl ez a vátogatás a nézetek között irányitás közben /remélem igen :DD -
#35 Márpedig ha emlékeim nem csalnak, ponthogy crysis motorral fog menni :P
más: elökotorásztam a videót nagynehezen :)
itten ni -
kenderzen #34 király szeretem a scifi fps-eket azt lexarom hogy c&c , csak remélem lesz normális gépem az enginehez , mert ez a mediumos kattogás iszonyatszar a crysisbe is -
#33 A legalsó a C&C3 avatar concept, a többi pedig pofás, bár nagyrészük concept
Valahol a múltkor viszont találtam egy videót, de nem tudom hol. Ha megtalálom belinkelem :) -
-
#31 Pár scan:
-
#30 Nekem nagyon bejön a R6 Vegas. 3an toljuk coopban a story mode-ot. Király! -
valhalla #29 megvan valkinek a Command & Conquer 3 Tiberium Wars magyarosítása?
-
#28 Szerintem meg gut egy game a renegade is, és jo lenne ha lenne még1 cnc fps megint. -
Antrax #27 De a lépegető az faszájos -
#26 Kicsit gagyi mozgása van az embernek, mint valami manó. -
0ckH4M #25 Mondjuk én tudnám mihez hasonlítani. Olyan, mint a battlefield, csak masszív single playerrel. -
#24 multi, és jelenleg már 90%-on áll, nemsokára jön -
Soneji #23 régebben találtam pár modot a Renegadehez, a Renegade Alert volt az egyetlen amit működtetni is tudtam. a cnc source-on volt még kettő de egyik se ment.
ez multi lesz vagy micsoda? -
Soneji #22 igaz, azért nem lett sikeres, mert a játékfogyasztók tömegeinek igényeit nem elégítette ki. merőben más volt, mint bármi amit akkoriban adtak ki, és a mai napig sincs olyan játék amit jelentősen hasonlítani lehetne hozzá. a veszte is ez lett, hiszen a játékosok többségének (ugyanúgy, ahogyan az emberek többsége az új dolgokhoz viszonyul) borsózik a háta az új dolgoktól, azt szeretik ha pontosan azt kapják amire számítanak és amit ismernek.
ma már mindenkinek az a célja, hogy minél nagyobb tömeg igényeihez igazodva fejlesszen, és jól megtömje a zsebét. ezért születik egyre több olyan minősíthetetlen játék, mint a R6 Vegas, vagy a NFS sorozat három legújabb félresiklott darabja.
nekem pont azért tetszett, mert tele volt új lehetőségekkel, és olyan környezetben játszódik, amit már más perspektívából láttam. -
#21 CnC Reborn: Renegade -> Tiberian Sun total conversion
extrém hangulatosan néz ki, olyan TS-osan dark :)) -
0ckH4M #20 Én is kétszer végig vittem a renegade -et. Mert annyira tetszett? Nem. Unaloműzésnek tökéletes volt. De nem egy olyan, amit a nagy fogyasztói társadalom vár, ezért nem lett sikeres. -
Soneji #19 a mit? -
#18 Renegade az egyik legjobb hangulatu FPS jatek volt abban az idoben! -
#17 én megvárom hozzá a rebornt, aztán jöhet :) -
Soneji #16 ugye? nem akar valaki játszani néha? -
#15 Nemáááá, Renegade tök jó volt. -
#14 c&c csak stratégiában jo :S renegade sux :D -
Soneji #13 pedig van benne. számomra biztosan. -
#12 C&C FPS Crysis motorral- jó akkor nem fog menni -
0ckH4M #11 Ez sajnos azért van mert régi játék, és kevés ember lát benne a mai napig is szépséget. -
Soneji #10 Sziasztok!
a Renegade szerintem egy nagyon jó játék volt. én csak nemrég fedeztem fel, hogy xfire segítségével tudok neten játszani. nagy poén, csak kár, hogy amerikai servereket lát, amik nagyon laggolnak. van egy ami német, csak az folyton üres. -
#9 -
#8 minek csinálták annoa crytec motort ha semmi nem használta ez a sors vár a crysisra is -
0ckH4M #7 Azért annyira nem volt rossz. 2 sör után elment -
#6 hát azt nem:D -
Antrax #5 sztem a renegadet nem olyan nehéz überelni :) -
#4 ..bár megkelett volna várni míg bejelentik (névvel stb)