GeForce 8600 és 8500 - áprilisban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ezt csak én nem értem?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4
Veszel egy wii kontrollert meg egy usb-s bluetooth dongle-t (csak sima pc-hez, apple-okben alapbol van). Bedugod, hasznalod. Open source driver van hozza, vagy billentyuzetkent vagy egerkent vagy gamepad-kent vagy joystick-kent ismeri fel a gep.
""PC-vel csak 1 a gond...hamar avul." - Konzolok lehet hogy nem olyan hamar, de nem is tehetsz semmit ellene..."
Ha egy jatek nem konzol exkluziv es nem optimalizaljak akkor ugyanugy fog kinezni pc-n meg konzolon. Aztan a pc elhuz es az optimalizalt konzolos jatek meg mindig rondabb lesz. A kulonbseg hogy konzolra meg lehet venni mindig a legujabb jatekokat, mig pc-re lesznek mar ujabbak is. Ettol meg ugyanannyi jatekkal lehet jatszani, csak pc-re tobb jatek van, igy nem lehet meg mind. Aki nem gyujteni szeret hanem jatszani annak azt erdemes megvennie amire kijon a jatek amivel jatszani akar. Esetemben ez akkor jelentene konzolt ha minden mmorpg es minden rts konzol exkluziv lenne. :-)
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
tök jo lenne, ha ezuttal nem 8600gts -> 2900gt(?) lenne a folyamat, hanem egybõl lehetne ATI-m 😄
Forza.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vagy x360 mert asszem dvd-t már mindenki tud írni 😉
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
És szerinted én mit mondtam?
Gyurk...jaja nálam is ez a helyzet...Áprilisban vagy májusban veszek konzolt...vagy PC-t...PS3 az nagyon tettszik...Xbox azért nem mert Microsoft, és mert fele olyan a teljesítménye mint a Japán cuccnak. Mondjuk jó 60 ezerrel olcsóbb is...hát nem tom mi lesz...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Melyik a butított, és melyik a drágább?
vagy pedig veszek egy konzolt...
Ezért mondom ha warezben gondolkodsz akkor mindenképp PC. Viszont a bolti PC játékok is olcsóbbak mint a konzolváltozat, mert a gyártó a játékokon szedi be az olcsóbb hardver miatti kiesést.
Inkább azon gondolkozz mire kell a cucc, ha JRPG meg japán cuccok, akkor PS3, ha nyugati játékok vonzanak XBox 360( én is ezt választanám) vagy ha inkább az új megoldások akkor Wii(ami a legjobb választás lehetne,ha grafikája jobb lenne, meg nem lennének rá drágák a játékok ami pofátlan lehúzás, mert a másik két cégnél veszteséges a konzol gyártása,[talán az MSé nem),és erre fogják drágább árakat...)
A PC meg akkor jó ha nem csak játszani akarsz, vagy mert várod a STALKERt mint én 😄, meg mert a PC az jó😄
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Na meg próbálj meg beszerezni warez blue-ray lemezt olcsón. 😄
PC-vel csak 1 a gond...hamar avul.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
De ilyen kérdést is ne tegyél fel mert flém lesz belõle (majd mindjárt jönnek a pécé nem játszani való kijelentéseikkel a konzolkockák)
Kiváncsi vagyok amúgy mit tud a 8600GT, vajon érdemes lesz-e a 7600GT-met (amivel eddig maximálisan meg vagyok elégedve) lecserélni rá vagy várjam meg a 9600GT-t 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
"...a 8600 GTS... Ára 200-250 dollár között alakul, feladata a jelenlegi 7950 GT ... leváltása."
Komolyan egy 50000 Forintos kartyaval akarjak levaltani azt az egykartyaba zsufolt SLI-s monstrumot? Nem hiszem, hogyha valaki egyszer olyat vett, akkor utana visszalepne egy ilyen mezei tipusra.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Sanyix: Te hogyhogy nem fikázol? Ilyet se olvastam még tõled!:S😊
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT