Sziklák szeme 2 trailer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem is nagyon jo volt az elsö.nagyon sok mostanában az ilyen telefonos rémisztgetös,stoppos ijesztgetös földalatti kinzokamrás film.végre valami 1 kicsit eredeti.és undorito!
Nagyon jó volt az elsõ rész, amit Alexandre Aja és kis csapata készített, ezt a filmet már nem õk készítik, szal semmit nem várok ettõl a filmtõl...gondolom, arról, hogy mi lett az elõzõ rész szereplõivel, nem fogunk választ kapni....<#szomoru1>#szomoru1>
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
Megpróbálták az Aliens-ben 😉, bár az sci-fi volt. Kiváncsi leszek erre filmre, én arra számítok, hogy elég nagy hent lesz, tömegmészár amíg el nem fogynak a töltények 😄 😄 Után kicsit fordul majd a kocka 😄 Várom ezt a filmet.
Egyik kedvencem a Sziklák szeme, remélem a 2. rész is jó lesz.
Egyébként csinálhatnának már egy olyat, amiben egy csapat vérprofi ranger vagy hasonló emberke elindul megtisztítani a vidéket az ilyen gyilkosoktól, aztán lenne trancsír és gyilok mindegyik oldalon....hát igen, szeretem az ilyen filmeket.
Egyébként csinálhatnának már egy olyat, amiben egy csapat vérprofi ranger vagy hasonló emberke elindul megtisztítani a vidéket az ilyen gyilkosoktól, aztán lenne trancsír és gyilok mindegyik oldalon....hát igen, szeretem az ilyen filmeket.
ez mind ugyan az a texasivl a halálos kitéréssel meg a sziklák szemével együtt jönnek fiatalaok lakatlan vidéken ahol csúnya bácsik meg nénik megölik õket a kivitelezése a filmeknek jó csak jó lenne már ha kitalálnának valami eredeti sztorit mert már a halálos kitérõ is kiszámítható volt az összes TCM klón csak más környezetben <#szomoru2>#szomoru2>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Tényleg hasonló a 2 film.
Amúgy lesz Halálos kitérõ 2. Állítólag az egy kicsit beteg lesz.
mondjuk a Sziklák szeme is beteg volt😄
Amúgy lesz Halálos kitérõ 2. Állítólag az egy kicsit beteg lesz.
mondjuk a Sziklák szeme is beteg volt😄
Azért mondtam,hogy akár az is lehetne a film címe,mert annyira hasonló a 2 film...
hejj de hosszú nyelve van annak a fickónak!😄
"Szerintem ennek a címe lehetett volna halálos kitérõ 2 is,majdnem ugyanaz 😛"
hmm. egy 70-es évekbeli horror folytatásának, remake-jéne egy 30 évvel késõbb készült film címe? kicsit eltévedt az úr.
hmm. egy 70-es évekbeli horror folytatásának, remake-jéne egy 30 évvel késõbb készült film címe? kicsit eltévedt az úr.
Szerintem ennek a címe lehetett volna halálos kitérõ 2 is,majdnem ugyanaz 😛
Amúgy nem rossz,1-szer jó volt...
Amúgy nem rossz,1-szer jó volt...
Szerintem az elso resz fantasztikus volt! Horror kedveloknek kihagyhatatlan darab! Remelem a masodik resz is hozza majd az elso resz hangulatat!