18
Angyalok Háborúja 1-5
  • arkkansas
    hogy lehet beszerezni a 4. és 5. részt? a 3.-ig jutottam, nyilván messze nem volt olyan jó, mint az 1., bár a 2.-nál meg sokkla jobb lett... az az ipartelep a 2.-ban mint mennyország elég gázos volt :)
  • Tinman #17
    Nekem pont az tetszett benne, hogy nagyon kicsi költségvetésből, ráadásul Romániában egy egész korrekt kis mozit dobtak össze, 1x érdemes megnézni.
    Én egyedül néztem, mind az 5 részt, méghozzá sötétben 5.1 hangrendszerrel (ahol csak sztereo volt ott downmixelve volt) és hangulat tekintetében a 4. és 5. rész kellemes csalódás volt.
  • Kojiro
    Az első rész kivételével az összes egy rakás kaka, az első viszont alapmű.
    Ajánlom kizárólag angol nyelvü fogyasztásra, ugyanis eddig 2x fordították magyarra, de mindkettő jócskán félresikerült. Hozzáteszem a régebbi jobb.

Érdekesség, hogy az eredeti forgatókönyv sok mindenben eltér az elkészített filmtől. Eredetileg a főhős nem készül papnak és nem ír könyvet az angyalokról, sőt egyáltalán nem vallásos és nem is foglalkozik a témával többet, mint egy átlagember, így motivációi érthetetlenek néhol. Ritka iskolapáldája annak, mikor egy úgymond "kész" forgatókönyvet sokkal jobban alkalmaztak filmre.

• Anubys
    Engem az zavart a 4-5-ben, hogy valahogy kevésbé tűnt profinak a film, és a hangulata sem volt meg. Amolyan húzzunk le még bőrt erről is. Mondjuk messze jobbak voltak, mint a 3, talán ha még egy kicsit pihentetik, akkor összehoztak volna 1-1 jó filmet belőlük.
  • Anubys
    Nem a mozi fórumban kéne ilyet kérdezni, hanem a pöce fórumban, mert ha tele offoljuk a topicot, a modik kivágnak, szóval spórolj az offal... :)
  • Anubys
    Ja, azt hittem, én írtam valamit kevésbé helyesen, de nem találtam semmi olyat, azért nem értettem, hogy mit akarsz mondani... :)
  • Hydroceph
    tééeg bazze mé engem kérdezel? és mé itt?:D és kulonben is nem is ismerlek
  • mark oh
    ?
  • Hydroceph
    "Amúgy a másik topic miért lett lezárva?"
    nemtom ékezetekre menynire figyelnek modik, rovid u vagy hosszu, nemtom h iylen maitt zarnak e be topicot
  • Anubys
    ...és ezt gondolod, pont itt kell megkérdezni?
  • Anubys
    ?
  • mark oh
    hello.gondolom ismeritek a mininova oldalt,az a kerdesem hogy hogyan lehet gyorsitani a letoltest a torrent programon?
  • Hydroceph
    u-ú szvsz
  • Species
    Sok forditási változat van én ezt választotam.
  • Tinman #4
    Láttam mind az 5 részt.
    Nekem bejött... a 4., 5. rész is egész jóra sikeredett, főleg, hogy az utolsó 2 részben a Slidersből ismerős Kari Wuhrer a főszereplő.

A a 3. rész nem hagyott bennem mély nyomokat.

Egyébként ajánlott mindenkinek aki szereti a misztikus jellegű kicsit filozofálós filmeket.

A pontos címek:

The Prophecy 5: Forsaken
    The Prophecy 4: Uprising
    The Prophecy 3: The Ascent
    The Prophecy 2: Ashtown
    The Prophecy
  • Species
    Nem tudom.
  • Anubys
    Igazándiból az eredeti címe: The Prophecy, nem God's Army, azt csak az Európai terjesztésre találták ki. Amúgy tényleg nem rossz, de csak és szigorúan az első két rész. Amúgy a másik topic miért lett lezárva?
  • Species
    Tartalom 1 rész:
    A Mennyekben háború dúl. Az emberek felemelkedését látva féltékennyé váló Gábriel és rebellis hordája küzd az Úrhoz hű Mihály arkangyal seregeivel. Miközben a Mennyország véres csatatérré válik, a lázadó angyalok egy új fegyver bevetését tervezik. Ehhez azonban a csatát az emberek világában kell folytatniuk, mivel a gyilkos eszköz, amivel megnyerhetik a háborút, nem más, mint egy emberi lélek… olyan, amelyik kegyetlenebb és gonoszabb az angyaloknál, és amelyiknek vérében van a háború. A kérdés csak az: az emberek vajon beleszólhatnak még a szárnyas halálhozók küzdelmébe? Van még esély arra, hogy világunk ne változzon át egy második pokollá, ahol angyalok és emberek egyaránt csak vérüket hullatják a kétes cél érdekében? Egy hitét vesztett nyomozón és egy tanítónőn áll vagy bukik minden