Holdfogyatkozás 07.03.03.

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
eltakarja a fatttyú felhõ a holdat😞
wander01
még fél ora mire kezdödik láthatoan, addig max vörösödik kicsit

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

kuci06
nálunk sincs 😞

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Beast Machine
nálunk sincs semmi változás

...vágod?

vmvr
#5-ös hsz szerinti menetrend szerint még nem is kell vörösnek lennie, ráér 23:44kor is

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Mincsi
örülj neki, itt még annyi sincs 😞

Rush!

Ezt nem értem.. nálunk teljesen fehér szabvány színe van.. semmi változás.. ejnye

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

danikarate
Itt nem látszódik semmi. A Hold még ugyan olyan.

buldozer99
csináljatok képeket!😄

Forca Barca

buldozer99
kapja be beborult:S

Forca Barca

akyyy
mi kocsival j öttünk haza és ahold nagyon vörös volt, kicsit érdekes.😄 most mek megnézem ha látszik csinálok képet

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

wander01
biztos szar a latency meg a ping és csillagközi lag-nak vagyunk tanui 😊))

váááá, ez aztán a kocka forum félelmetes 😄DDD

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

én nem látom hogy be van-e borulva, mert sötét van xD

... got nothin to share with you...

Boconadi
😄DDDDDDDD
wander01
már én is láttam olyat, elég kicsi voltam még, és hatalmas volt, és vörös. tényleg para volt ahogy kinéztem a zastava ablakán 😊 sosem felejtem el...

Davidus
egyszer láttam már ilyennek a holdat. kb 5x akkora volt mint álatlában és full vörös. elég para látvány:p

V9ykn8_TZL0

buldozer99
fasza innen is😄
de itt sem látszik még semmi

Forca Barca

wander01
faszán látni innen az ablakbol is de itt még nem látszik semmi 😊

Nah majd kinézünk csak tisztuljon ki az ég 😄

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Seth
Ejj már a holdfogyatkozás sem a régi, már ez is késik <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Gerygrey
Itt a "menetrend" 😊
vmvr
holdfogyatkozásnál az nagy baj😄DDDDd

vmvr
áhh, nagyon be van borulva:S

kuci06
nekem az ablakomból tökéletesen látszik a hold 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Gerygrey
Elvileg 1 perc múlva kezdõdik, de itt Pesten sajnos be van borulva az ég 😞

Egész Európában teljes holdfogyatkozás lesz látható szombaton. Utoljára 2004-ben volt látható e jelenség. Aki most lemarad, 2008 februárjában újra elõveheti távcsövét.

Teljes holdfogyatkozás lesz látható egész Európából szombatról vasárnapra virradóra, persze csak akkor, ha felhõtlen lesz az ég. A zürichi obszervatórium közlése szerint a jelenség közép-európai idõ szerint 21 óra 16 perckor kezdõdik, amikor a Föld árnyéka elkezd majd rákúszni a Holdra.

(Forrás: index)

← ElőzőOldal 3 / 3