7
  • Sliders
    mozgó hologram telefonálás lenne az igaz. Meg ha valaki feltalálná végre a teleportot. Nem kéne utazni hanem koordinátákat beütni és a föld másik oldalán lennék. Gondoljátok el, rendelsz egy terméket a neten és a fizetés után 20 másodpercel már hipp-hopp hozzád van teleportálva :d
    ezen is kéne ügyeskedni....
  • Loverman
    Puskás Tivadar nem a telefont, vagy az elektromos hangtovábbítást találta fel, hanem a telefonközpontot. Tehát, annak a rendszerezését amit Bell feltalált.
  • ssdb
    :) Jó dolog a telefon én szeretem
  • paleeca
    És 160 évvel később ma már interneten keresztül telefonálhatunk a SIP révén, ami a világ legismertebb VoIP protokollja. Pali dslrendszerek
  • Alfa Of NS
    A legújabb jutatások szerint Bell-nek nem a felesége adott erőt a telefon feltalálásához, hanem valójában azért fejlesztette ki a telefont, hogy szabadon letölthesse Wagner legújabb szerzeményét. A Western Union meg nem azért nem vette meg a találmányt, mert nem látott benne fantázit, hanem mert a Zeneszerzők Országos Szövetsége szerzői jogi perrel fenyegette meg.
  • Atomy
    A kutyáknál az erő számít nem a gyorsaság.
    Egyébként nem értem mi a baja sokaknak a szabadalmi rendszerrel. Ha valaki feltalál valami hasznosat akkor az igenis teljesítmény(még egy győzikeshow-nál is nagyobb) amiért jogosan vár el hasznot a feltaláló. Ezért kapja az x időre szóló védettséget a találmány. A gond inkább az hogy például itt magyarországon eléggé sokba kerül levédetni egy találmányt, és a feltalálók legtöbbször nem milliomosok akik elő tudják finanszírozni az egészet amíg a polcokra kerül a dolog.
  • szombi
    Nem a telefont találta fel, hanem az elektromos hangtovábbítást...

Másrészt elég hülye dolog ez a szabadalmi rendszer, hogy két, egymásról nem tudó
    emberke egyazon időben jön rá valamire, és a gyorsabb kutya b*szik...

Fel kénr találnom a kést vagy a kereket? Mennyit kaszálnék?