6
  • gabo91
    #6
    Sziasztok van rendkivül nagy gondom.
    Már két éve van t-onlinos adsl-em 512 es korlátozott két éves hüségnyilatkozatom van, hamarosan le is fogjárni, de én más szolgáltatonál akarok netet, és az a gondom van hogy ha most szolgáltatováltásal vagy bárhogyis átálok akkor párnapig nem lesz netem. Ez nem is lenne gond, de ugye faluban lakom és van valami szerverféleség vagy valami mindenhol mert akik netet akartak kötetni aztmondták nekik hogy telitett a rendszer és nembövitik na most van 200 ember aki netre vár, nekem van de ha letelik ez és lesz a másik adig párnapig nemlesz netem. Ilyenkor leszednek arol a szerverröl és máskapja helyem vagy mit tudok csinálni? Vagy mi az a dolog egyáltalán és hogy van ez az egész?
    Vagy kötethetek ugy szerzödést mondjuk invitelnél hogy nekem még van két hétig t onlinos netem, szoval egyszere kettö lenne persze egyet használnák? Vagy valakinek valami ötlete tanácsa van e?
    bocs ha rossz helyre irtam
  • toyotakacsa01
    #5
    Valamit nem értek itt:
    http://www.pantel.hu/webshop/category/61/

    1 Mbit/s Meztelen ADSL
    Letöltés 1 mbps
    Feltöltés 512 k

    3 Mbit/s Meztelen ADSL
    Letöltés 3 mbps
    Feltöltés 256 k

    A 3mbithez kisebb feltöltést adnak?
  • shabba
    #4
    Lesz majd Tíkomnak is csupasz ADSL-je jővő hónapban, de a pontos kodíciói még nem ismertek. Anno december 18-án a sávszél emeléssel együtt ezt is bejelentették hogy lesz.
  • szombi
    #3
    Ekkora ökörséget!
    Miért nem lehet mindenhol igénybe venni, ahol már van ADSL??????
  • AMD64
    #2
    Ezt írják a pantel honlapján:
    "Azoknak, akik nem használják vezetékes telefonvonalukat, de szeretnének internetezni. A szolgáltatás keretein belül csak ADSL alapú Internet hozzáférés vehető igénybe vonalhordozással, telefon szolgáltatás nélkül!"
    Tehát kell lennie meglévő telefonvonalnak mert csak ezt tudod elhordozni a Pantelhez.
  • Atomy
    #1
    A TVNET-nél januárban meg akartam rendelni a hasonló vezetékes telefonelőfizetés nélküli ADSL szolgáltatásukat, de kiderült hogy csak úgy működik hogy ha van vezetékes telefonelőfizetésem amit később lemondhatok. Mivel már előtte lemondtam 1-2 hónappal, valami érthetetlen okból nem volt kedvem mégegyszer előfizetni azért hogy utána lemondhassam.
    Ez hasonló vagy tényleg nem kell vezetékes előfizetés?