6
  • Bokordarab
    Az egyszer tuti, ha nem ő vinné tovább Harry Potter szerepét, a nézettség eléggé leesne. Nem azért mert olyan hihetetlenül imádjuk Danielt - bár ez csak az én véleményem - hanem mert meg van szokva a szemünknek a feje. :P Ugyan így vagyok a többi szereplővel is. Ha már itt tartunk a kis Emma Watson alakulását is érdemes megfigyelni a filmek során. Az első részben még felborzolt, egyben mozgó haja volt. Mára már mennyit változott. :)

Ezzel szemben Daniel karaktere szerintem ugyanaz maradt, max az arcának a karaktere változott. Kicsit markánsabb vonásai vannak.. :P
    Ezenkívül arról miért nem beszélnek, hogy a többi színész is "kiöregedett"? Mert ennyi erővel gyakorlatilag mindenki kezd kiöregedni... :P
  • Hittler
    legalább nem egy ilyen izomsorvadásos geci mint te....
  • HJPOWER
    Köcsög Potter még a végén kigyúrt állat lesz, aztán nem fog beleilleni a tipikus angol f*sz családi modellbe. Biztos mindenkiben egy világ dőlne össze. Bazz..
  • Su0my
    csak a rendező ne az legyen, aki a 4. részt csinálta-rózsaszín tinigagyi lett a HPből... pedig én személy szerint kedvelem a HP világát
  • Inquisitor
    "Sajnos azonban a neten egyre-másra jelentek meg a hírek, miszerint a fiatal aktor kezd kiöregedni a szerepéből ..."
    Lol. Bezzeg az amerikában szokásos "22-24 éves színészek játszanak el tiniket" dolog senkinek se szúrja a szemét?
    Másrészt a szinpadi balhé után azért sokan el fogják hinni Radcliffe gyereknek, hogy tud mást is játszani, szóval nyugodt szívvel aláírhatta, kap utána is szerepet.
  • googlekereso
    Hát igen. Ha már egy színésszel 4 részt leforgattak akkor forgassák le az összeset is vele.