Bluetooth-os hotspot-ok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék egy jó programot vadászni Bluetooth-os programot, mert a headsetemet szeretném párositani a géphez, hogy tudjak msn-n beszélgetni a headsetemmel!
Remélem tudtok nekem segiteni!
Ellenben van némi koncepció mögötte, mert azt gondolja az ember, h ha a wifi és a bt is a 2.4GHz környékén üzemel, akkor miért is ne lehetne "belehallgatni" egyikbe a másikkal?!
A kapcsolat fizikai megvalósítását a beépített 2.4GHz-en üzemelõ rádió végzi, a szoftver pedig tudja a protokollt. "Egyszerûen" meg kell tanítani a telefonnak a wifi protokollt és h ehhez a kapcsolathoz használja a BT rádióját...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
A
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
elõre is köüssz a választ és boccs a hülye megfogalmazásért, de remélem értehtõ volt <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
A
Manapság melyik gyártó milyen eszköze (telefon, pda, stb...) a legolcsóbb wi-fi csatlakoztatható eszköz?
Hallott-e valaki olyat, hogy a telefon memókártyájának helyébe (pl.: Nokia 3650 MMC) behelyezhetõ wi-fi kártya létezik-e?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
amúgy itt van sok link: hotspot linkek
Na, persze én nem vagyok guru, így ha valaki elárulja, miért nincsenek ilyenek, ha nincsenek, annak is örülök (tudom, 10m, stb..., de nem is fogyaszt 100mW-ot, csak 1mW-ot, kb.)
Aztán ha ezen túlvagyunk, egy hozzáértõ azt is elmondhatja, mit jelent a 'rejtett Nokia wi-fi' a Nokia 3650, 6600, N-Gage, stb... esetén (ld.: wi-fi.lap.hu legalja). Netalán azt, hogy ezek a készülékek hardveresen támogatják a wi-fi 802.11x szabványt, de a szoftvermérnökök úgy döntöttek, hogy ezt a technológiát fölösleges még szoftveresen megtámogatni, így a Symbian 6-os oprendszerbõl ez kimaradt. Ha ez így van, vannak-e olyan helyek kis hazánkban, ahol egy patch-el beizzitják nekem a kis Nokia wi-fi funkcióit???
Várom a reakciókat!