Prince of Persia tervek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg a félbevágom lenyakazom kibelezem Ubi-Soft verziót 😄
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
de a WW a király az lesz a véres bazz
höhö<#idiota>#idiota>
\"You are fucking crazy people!\"
Rush!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Remélem jó lesz. Kétesélyes, mint mindig.
PSN ID.: Beegabor
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
PSN ID.: Beegabor
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
csak jó sülhet ki belõle...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
<#banplz>#banplz>
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/