Prince of Persia tervek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Hawk
majd ezt is kétszer adják ki 😄 a Disney féle esti mesét a Soft verziót 😄
Meg a félbevágom lenyakazom kibelezem Ubi-Soft verziót 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Lilitina

Lilitina
Emm...mondjuk Hugh Jackman egy pár évvel fiatalabban..<#szeret>

Lilitina
Remélem a herceg vmi jó pasi lesz..<#szeret><#szeret><#vigyor2>

PSone
a hercegnek szerintem sem illik Viggo Mortensen arról nem is beszélve hogy már megvan ki lesz a herceg a neve:CHARLIE CLAUSEN --> imdb-re már felrakták.

Looooser
egyépként mennyi PoP fan... 😊

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
upsz nem ide XD

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser

az lenne a durva ha vin diesel lenne a herceg 😄 (parókával) LOL a mai világban képesek mindenre... 😄 remélem phasza kis film lesz! (normális szereplõkkel)

radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem

NeverwinterKING
jó lesz
de a WW a király az lesz a véres bazz
höhö<#idiota>

\"You are fucking crazy people!\"

A vér, a csonkolás és a különbözõ assasin módszerek ezzel ki vannak irtva a filmbõl. Sajnálom.

Mincsi
Disney-is lesz?? Na neeee!! Karib-tenger kalózai beütése lesz! Áhh, vhogy azt érzem csalódás lesz, de reménykedjük!!

Rush!

,,a történetét a Sands of Time alapjai adják majd meg" - ebbõl kiolvasható, hogy Brucheimer már a kezdetekkor arra is figyel, hogy egy esetleges siker esetén folytatni tudja PoP filmet, hiszen van még ezt követõen 2 rész...újabb trilógia a láthatáron...
Sadist
Az elsõ részbe valami pelyhestökû agilis jóképû suhanc kell, nem egy 50 éves borostás faszi.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

AZ UBI helyett UWE-t olvastam... <#zavart2> Jó, én vagyok a hülye, vagy diszlexiás -sáixelzsid, de akkor is kivert a hideg verejték... 😊))))))))))))
Remélem jó lesz. Kétesélyes, mint mindig.

Seth
mi a rák, már te is? hogy a francba jutott pont õ eszetekbe. Az a csóka már idõs ehhez a szerephez

PSN ID.: Beegabor

Broafka
Vigo Mortensen lenne a legjobb választás! szerintem nagyon ráillik a szerepre!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Seth
naneeeee, nem olyan testalkata van

Looooser
a sotba nem toom ki lenne jó de ha a ww-be és a ttt-ben Viggo Mortensen lenne az nagyon jó lenne pont rá illik a szerep

Seth
nagyon remélem vmi ismeretlen aki tényleg hasonlít rá, nem pedig csak "kisminkeljükmajdcsakjóleszbradpittis"

Brad Pitt, vagy Freddie Prince Junior<#banplz>

\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"

ki lesz a herceg ?
bertino
jerry bruckheimer ?
csak jó sülhet ki belõle...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

csak nehogy terroristák kezébe kerüljön!!!!
<#banplz>

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

csak el ne csesszék!!!!