30
-
Su0my #30 ezt valahol meg lehet szerezni? -
Su0my #29 nem tudom, nekem a T3 utsó jelenete, amikor atombombák szelik át az eget-nos, az valahogy nagyon megfogott... :D kegyetlen nagy lenne folytatni, de majd meglátjuk. a középkori rész is jó lenne, de az 1rész kicsit komikus, meg szerintem ha nem a háborúban játszódna a következő rész, az nagyon nyitva hagyná az egész T-saga-t -
pauly #28 nem :)Cameron azt mondta,hogy 1 vagy 2 helyen lesz ilyen előadás a világon...
Azért mondtam hogy majd egyszer :) -
quentit #27 Játszák valahol magyarországon? -
pauly #26 Egyszer elkéne már menni megnézni,mert így youtube-on valahoyg nem az igazi :P -
ezt sasoljátok megTerminátor 2 3d -
MrTressy #24 Én is olvastam ezt a sorozatot sztm ennek kellett volna lennie a 3. résznek passzolt volna hozzá, és nem ami "hivatalból" lett -
#23 A T3 rohadt szar volt, semmit nem találtam benne, ami jól lett megcsinlva. -
HJPOWER #22 Annyira király, legyen, legyen, legyen!!!! -
#21 Télleg, vmi rémlik :) régen vót má' no! -
GErYkE83 #20 Totális háború kell, nincs mese.... simán lehet folytatni darkos akciós/scifis hangulattal, de sajnos nem mi döntjük el mi legyen :(:( -
daveofgod #19 nekem nagyon tecccet a 3. rész is, szerintem jó, bár tényszerű,hogy kicsit erőltetett.. ha folytatják ,folytassák a háborúban, conorral, meg minden. Másképpen nem akarom látni.. -
pauly #18 Hát ja,én is így vagyok vele,3 rész számomra nincs :) -
#17 Egy tucatszart fognak ebből is csinálni.Nálam 2db Terminator mozifilm létezik a The Terminator és a Terminator 2: Judgment Day.Cameron tökéletesen lezárta a storyt 2. részben,nyitva hagyta a történetet úgy hogy mindenki eltudja dönteni magában hogy valójában mi is fog történni.Rábízta a nézőre hogy fejezi be a story és hogyan értékeli a filmet.A 3 már csak egy erőszakos folytatás volt,az első rész egy sötét de ugyanakkor nyugodt,sejtelmes kezdet.A 2 pedig a csúcs minden jellemre hagyott elég időt kifejlődni és talán ez az egyetlen akciófilm ami elgondolkodtat,nem csak a nyers akción van a hangsúly. -
Wittgen #16 Hoj, dehogynem. Az első kötet a klasszikus jelentettel indít. Egy töketlen szekta démont akar éppen idézni, amikor megjelenik T barátunk, és aszongya: ,,-Szükségem van a ruhádra, a kardodra meg a lovadra."
Aztán jön az öldöklés.
T csóka pedig miután konstatálja, hogy így járt (kb 1400-ba került 1990 helyett) elkezdi felkutatni és leöldösni a lehetséges Connor felmenőket (aztán jön Connor Mcleod a halhatatlan :) - ez csak vicc... -
#15 Ezt én is olvastam, semmi terminátor nem volt benne :)) Legalábbis az 1,2, kötetben, a 3.at már nem vettem meg. :D -
pauly #14 A múltkor még a Battle Angel-ről volt szó vagy miről,hogy azt halasztgatja,nem a true lies-t... -
#13 Jah, de belevitték a mágiát, ami nem kimondottan terminátor-elem :D -
Commandante #12 Görögtüzzel, puskaporral, meg a végén rárobbantanak egy egész hegyet, de inkább menekülnek és/vagy meghalnak... Van benne egy csomó jó ötlet, pl amikor a fejnélküli torzó szemlencsét csiszol magának a páncélján valami kristályból, vagy amikor a mágus "zombi-lábakat" készít neki hullákból, stb. Funny kis könyv. -
GErYkE83 #11 TERMINATOR KÖZÉPKORI SOROZAT
Mark F. Wilson : Démon a jövőből
Mark F. Wilson : Orgyilkos
Mark F. Wilson : A gólem
Mark F. Wilson : A leszámolás
Elméletileg lehet vastag kötetes kiadásban is kapni (4in1), de sztem csak antikváriumokban.
Jó kis film lenne belőle annyi szent.
Morden komám nemtudom olvastál e Terminatoros könyveket pl 2029 széria, valami iszonyat hangulatos lett majdnem az összes kötet. Remek alapanyag lenne rengeteg fimhez, multkor voltunk 1 Cherubion író olvasó találkozón, ahol találkoztunk az írókkal (Mark F. Wilson,Christopher Shethfield,Gabriel Wraith,Chuck Pulmer jót beszélgettünk velük, már írtak is a film készítőinek "mi lenne ha ebből film lenne", de nem jutottak sokra azt hiszem.
összes regény lista.katt -
Carsee #10 Melyik könyv volt ez? Mert felkeltette érdeklődésemet.... :) -
#9 És mivel támadnának a terminátorra? Lándzsákkal?:) -
kow83 #8 Én olvastam egy könyvet, ami a 1000valahányszázban játszódott jeruzsálemben, mert valamit elkúrtak az időutazásnál.
Na abból kellene filmet csinálni... -
Visor #7 "A negyedik rész olyan lesz, mint a Batman: Kezdődik!."
A Batman: Kezdődik esetén egészen más, mint a Terminatornál. A Batman -nél ott csak 1-2 résznél van megemlítve, hogy hogy lett Bruce Wayne -ből Batman, és a Batman első 4 része eleve a Batmanné válás után játszódik, és 5. részként jól jött egy rész ami az elejétől kezdve mondja el a dolgot. Ez olyasmi volt mint a Star Wars. A Terminator-részek pedig a háború előtt játszódik, és mindegyik részénél megvan említve, hogy a jövőben háború lesz. Úgyhogy ebből nem lehet olyasmit csinálni, ami csinál egy storyt az elejétől fogva. Egyébként énis olvastam a Terminator könyvet, és jó lenne ha a háború alatti időszakban játszódjon. -
#6 Tényleg nem a céltalan öldöklés jellemzi ezeket a filmeket. De az elkerülésről már 3 film szólt, ez már önmagában egy óriási rókabőr. Tényleg az egyetlen megoldás az lenne, ha nem folytatnák, mert vagy a film jellege veszik el, vagy pedig már a végtelenségig elhúzott elodázást nyújtják meg mégjobban! Tisztára mint vmi sorozat.. -
Morden23 #5 "A negyedik rész olyan lesz, mint a Batman: Kezdődik!."
Azt hittem, hogy a harmadik Terminátor-résznek kellett volna Batman Begins-esnek lennie.
Más kérdés, hogy kell a francnak a negyedik rész ebből a filmből. A Terminator sosem a Skynet-tel való közvetlen hentelésről és plazmaágyúzásról szólt, hanem éppen ellenkezőleg, a szituáció elkerüléséről/kialakulásáról/az oda vezető cselekedetek összességéről, megspékelve az időutazás faramuci témájával. Egy poszt-apokaliptikus háborúzgatás igazából NEM egy Terminator-film, főleg úgy, hogy már oda-vissza ki van vesézve az, hogy tulajdonképpen mi is történik abban a bizonyos háborúban. Tudjuk az elejét, tudjuk a végét... feleslegesnek érzek egy összedőlt felhőkarcolók között játszódó lődözést csinálni csak azért, mert. -
winters123 #4 "A negyedik rész olyan lesz, mint a Batman: Kezdődik!"
Miről szólt akkor az első három rész ha nem az előzményekről?
Menjenek a francba az ilyenek. -
#3 Bazz, meddig kerülgetik még a forró kását?
Kismillió könyvet írtak a háború alatti időkről, és az összes rajongó a jövőben játszódó történéseket akarja látni, miért nem képesek bevállalni???
Technika már adott, és egy cameo erejéig pl. a film végén Arnoldot is lehet szerepeltetni, amint bejut a lázadók alfa bázisára és átprogramozása előtt megmurdálja az elsőszámú célpontot... :) -
GErYkE83 #2 Anyám, hogy lehet olyan mint a batman kezdödik??? Tejóég kuka lesz az egész -
Evans #1 A legfontosabb, hogy Cameron rendezi vagy sem.