633
-
LMNO #73 nem ma kéne kijönnie PC-re?
vagy csak engem érdekel ez a játék? :) -
LMNO #72 sokat toltad? nincs egy hónapja se hogy megjelent
amúgy gépigényről nincs vhol info? -
#71 Hát én sokat toltam Xbox 360-on, mert megvan a teljes, de egy csalódás volt az egész. Az irányítás nem valami jó, a verseny mód pedig kevés. Pálya sincs valami sok. Meg hogy csak a MotoGP kategória elérhető az nagyon meglepett... Ez mint teljes értékű játék, ez lol... -
#70 2007 szeptember 14.-én kint lesz a game PC-re is ez a hivatalos oldal információja -
#69 Mennyit nyomna?:), ugyan ennyitm, amekkora csönd van a pc verzió körül, egyátalán jönni fog?:) -
ricsa008 #68 Xbox360 már kijött a nforce szerint 69x100 MB remélem a pc-s nem nyom majd ennyit -
LMNO #67 általában a versenypályák meg vannak szabva :)
a gta-ban motorozhatsz fel-alá kedvedre :) -
LMNO #66 Nem tudom, én a 06-al nem játszottam, mert pc-re nem jött ki;
csak a 2-vel kicsit, és a 3-al sokat :)
Az új résznél inkább attól félek hogy nem fog túl jól futni... -
#65 Mondjuk bajom nem lenne vele, ha legalább a körítést normálisan megcsinálták volna... de az esés szar, bugos, a visszajátszás szar bugos, a belső nézet egy 10 évvel ezelőtti texturával van felvértezve 1szerűen hányás és kidolgozatlan stb... A rajtrácson csomo ember nyüzög ami jólnéz ki madártávlatból, amint ráközelít a kamera elöjönnek bugok és az emberek kockákból vannak szintén kritikán aluli textúrákkal sőt akad is. Ha ez a THQ számára a next-gen MotoGp előre sajnálom a 08at... pedig kijárna egy jó játék már az embereknek, csak egy kis odafigyelés és megeröltetés kellene... -
#64 A kettő tetszett, utána erős visszaesés, a 06ot is meglestem ( szintén xbox ), lesujtó, 07 meg egy lapáttal sem tett rá, ugyan az. -
#63 Xboxon kint van a Demo egy ideje... -
#62 Tudom, játszottam vele, de nem tetszik, hogy meg van szabva a pálya, és korlátolt a szabadságod :) -
LMNO #61 Játszottál már vele? Vagy honnan tudod hogy milyen a fizika? Látod a videókon, mi?
A mindenki által istenített Test Drive Unlimited-ben totál katasztrófa a fizika, ott az autópályán a motorral 300nál félre lököd a kocsit, vicc
És érdekes azért nem ugrál senki...
Amúgy meg ha eddig se tetszettek a MotoGP részek akkor meg minek kínzod magad? :)
Én előbb megvárom a játékot, de legalábbis a demo-t (már ha lesz), és utána mondok véleményt róla
Boconadi: a motogp 3-ban van jó kis autópálya, itt is lesz, ott lehet csapatni ;) -
#60 mondjuk ja.csak ne má ezeket keverve és Motogp07 néven:S -
#59 Én meg szeretnék egy jó kis motor szimulátort, ahol lehetne csapatni a városban szabadon, vagy menni autópályára, normális életben is megtalálható motorokkal. Legyen az csopper, sportmotor, enduro, stb... -
#58 hát sztem meg tök felesleges ien extra pályákat , motorokat beletenni.elég lenne a motogp összes pályája , 125ccm , 250 ccm, motogp.ez a véleményem:D -
#57 Sok szót nem érdemel, ugyan olyan ramaty mint a többi:), tele van grafikai hibával, a motrok itt-ott szépek amugy nemazok, a fizika totál katasztrófa ugyan az mint eddig... a hangok amik fejlődtek, már nem turmixgépek, de felejtős cucc. -
LMNO #56 xbox360 videók
tokyo & mugello:
http://www.jeuxvideo.tv/motogp-07-video-39705.html
http://www.jeuxvideo.tv/motogp-07-video-39703.html -
Djemba #55 September 2007 (PC)
24.08.2007 (Xbox 360)
Herbst 2007 (PS2) -
#54 rohadtul idegesít hogy ilyen hülye kitalált motorok lesznek benne :( -
LMNO #53 nem tudjátok, pc-re lesz demo? és ha igen, kb mikor?
mert xbox-ra már van elvileg -
Joker Hun #52 http://www.motorinfo.hu/news.php?nid=6610 -
#51 hm vajon akkor most nyáron jön vagy pedig Q3?:D -
#50 Ez fasza tetszik végre jók a hangok ;) -
#49 Ez bizony ott van:)) -
#48 uj video(hangok úgy néz ki jók lesznek) -
Djemba #47 úgy volt, hogy júliusban jön ki de semmi -
#46 -
#45 ÉN anno a motogp2-t végigvittem az akkori p3-as gépemen, egy kicsit szaggatott de nem vette el a kedvem. A 3. részt ki sem próbáltam, most itt az új rész, ezt sztem ki fogom:) -
#44 új videnyó -
Djemba #43 lesz a játékban 125 és 250 géposztály is? -
#42 pf remélem a hangokat nem cseszik el mint a háromban, egyébként beletehetnék már az alacsonyabb kategóriákat is, jó lenne Talmaval csapatni:D -
#41 A Moto GP 2007 előreláthatólag még ebben a hónapban megjelenik. sg cikk pár új képpel
A THQ hivatalos közleményéből kiderül, hogy a kétkerekű bajnokság megszállottjai egy felpuhított játékkal kell majd hogy beérjék. Azért nem kell ördöngösségre gondolni. Mindössze annyiról van szó, hogy immáron nem kell órákat, illetve napokat azzal tölteni, hogy az ember ráhangolódjon a programra, hanem erre jóval kevesebb idő is elegendő lesz a beépített arcade jellegű fejlesztéseknek köszönhetően. PFFFFFFFFFFFF -
ricsa008 #40 ahh ok, bocs, ténleg -
#39 Q3 2007
videók alapján marad az árkádia kategória, a hangok viszont jobbnak tűnnek. -
ricsa008 #38 és mikor jön ki a gém? -
#37 összes mgp07 video -
#36 2 új videó:
video1
video2 -
bercys #35 Hali! Hát az nekem is csalódás, még a mgp 2-t nem tudtam megunni.
Mikkel játszol mostanság? Csáá! -
#34 hehe, hali, természetesen emlékszem! motoros játékkal azóta nem játszottam:!( majd ezzel, remélem nem lesz olyan csalódás mint a mgp3.