15
Warmonger: Fallout FPS
  • istenek
    #15
    x1900-as core2duoval 10 fps, defaulton, nem egy nagy durranás
  • Encore
    #14
    Hogy fut?
  • grebber
    #13
    Warmonger - ingyenes FPS!

    Elkészült és tölthető az Auto Assault révén ismertté vált NetDevil Ageia PhysX kártyák teljesítményére építő FPS-e!

    Habár eredetileg október közepére ígérték a srácok, az az egy hónap csúszás belefér. Különösen akkor, ha mindez egyetlen fillérünkbe, csupán némi türelembe kerül, hiszen a játék nem különösebben méretes. A mintegy 438 Mb tárhelyet foglaló mű a multiplayer játékok iránt fogékonyak számára készült. Hangulata enyhén poszt-apokaliptikus, az Unreal Engine 3-ra hangszerelt látványról felesleges bővebben regélnem, s habár Ageia PhysX kártyák tulajdonosai képesek csak földig robolni környezetüket, a többiek sem maradnak ki a mókából. A kártya megléte tehát előny, ám nem feltétel.
    Egyelőre csak egy német site (PC Games) révén sikerült mirror-ra lelnem, ami regisztrációt igényel, s ehhez talán nem árthat, ha konyítotok valamit Goethe nyelvéhez.

    Mirror

    info: Gamestar

    Várom a véleményeket a játékról!
  • grebber
    #12
    Trailer
    Mitne mondjak elég gyengécske szegény :( Nemhiába lesz ez ingyenes.
  • grebber
    #11
    Warmonger - MMOFPS októberben

    Október 16-án letölthetővé válik a közeljövő legígéretesebb MMOFPS-e, a Warmonger, Operation: Downtown Destruction.

    A NetDevil független fejlesztőcsapat kezei között formálódó alkotásra nem túlzás azt állítani, hogy valódi technológiai revolúciót hozhat: az Unreal Engine 3-at használó játékba beépítették a legfrissebb AGEIA PhysX fizikus motort, és az AI-Implant mesterséges intelligenciát is. Akit bővebben érdekel a dolog, látogasson el a HIVATALOS OLDALRA. Megjelenés tehát október 16-án, előreláthatólag kizárólag digitális formában.

    info: Gamestar
  • grebber
    #10
    Némi info + Képek
  • gyuri12
    #9
    ez érdekes.meglessük majd^^
  • grebber
    #8
    Új képek
  • feamatar
    #7
    érdekes lesz... nagyon várnám de a masinámon nem fog futni :s
  • grebber
    #6
    Hivatalos oldal!
  • beatz
    #5
    josag^^ fallout <3
    johet majd a fallout mmorpg-is ^^
  • grebber
    #4
    Ebből az interjúból kiderül hogy ingyenes lesz a game!
  • Dodo55
    #3
    Elindul PhysX kártya nélkül is biztos, a Cell Factort is el lehetett indítani :)
  • Lammer
    #2
    " hogy AGIA fizikai kártya nélkül nem indul a Warmonger..."
    na ez lol lenne :D
    bullsh0t tuti^^
  • grebber
    #1
    Warmonger: Fallout FPS!

    Sogun, 22:16 - PC - Játék: Akció

    (PC Games) Red Faction szétrombolható pályáira, kilyukasztható falaira emlékszik még valaki? A NetDevil csapata továbbfejlesztette ezt a fícsőrt. Ha van nálunk egy izmosabb fegyver, például valamiféle robbanófejes ágyú és olyan érzésünk támad, hogy ezzel a valóságban szét lehetne lőni a falakat vagy a pálya bármely részét, akkor a Warmongerben megtehetjük! Ráadásul a teljes világ úgy néz ki, mint egy Fallout FPS!


    Ez a 3D motor kitűnően illik az X-COM: Ufo Defense taktikához. "Nincs ajtó a közelben"-probléma: Az épületben lapul egy sznájper és kevélyen amortizálja le zsoldosainkat. Ejnye-bejnye! Hát erre illik keményen visszavágni. Kilyukasztjuk a falat és bemegyünk a ház tetszés szerint kiválasztott oldalán! Szörnyek nincsenek. Ellenfeleink tehát ugyanezekkel a fegyverekkel felszerelt zsoldosok lesznek.

    - Lövődözgetsz, te kis sznájper? Na várjá' csak! - Bumm, egy rakéta! - Van még fedezéked?.. Bumm egy másik rakéta! Na most már kipusztult a drága.. a fallal együtt!
    A Warmonger fejlesztése a befejezéshez közeledik. Megjelenése még idén várható. Főoldalán csinos, Fallout hangulatú poszter kövéredik.

    Unreal 3D motorral üzemel a Warmonger. AGEIA's PhysX proci teszi élvezetesebbé a pályarombolást. A Firingsquad interjúban azt választolta Chris Sherland, hogy AGIA fizikai kártya nélkül nem indul a Warmonger... Sztenderd fegyverket kapunk, melyek a következőek: rocket launcher, assault rifle, pistol, melee, és egy különleges chaingun. Mindegyik rendelkezik élvezetes alternate fire tüzelési móddal. Mivel nincsen biztonságos fedezék, paráznak a tesztelők és szerintük emiatt elég nyugtalanító a játék. :D Erőteljes a multiplayer rész.

    info: Hardwired

    Képek