15
  • paleeca
    #15
    Így van, mára a -Plus- PRO néven nyújtja a 20MB/sec letöltést. De nem tudtam kihasználni a max sebességet, mert csak 2.3MB/s-el tudtam tölteni :)
    Pali dslrendszerek . hu
  • shabba
    #14
    Olvasd el még1x mi szerepel a táblázat fejlécében. A classic és plus csomagokat ma már megemelték ahogy tervezték, a két kisebb csomag emelése majd 1 hónap fog megtörténni.
  • Hegyikecske
    #13
    most akko nem márciusban emelnek? Ahova én tartomzom, ott április 2.án lenne esedékes a táblázat szerint...
  • djxevil
    #12
    Chello Extrem 10MBit/s :P:P:P:P:P:P:P:P 9.900 Ft/hó :P:P:P:P:P:P:P
  • GABOR16
    #11
    Nekem már emeltek... DolgozóNET 3072/512 -> 5120/768 :) BP XIV ker.
    Kár, hogy mostmár nem a classical egyenértékü, elvérge az ár annyi amit fizetünk (csak nincs áfa az árban)... Így annak kellett volna lenni-e. Mind1 ez is elég... Már csak a sebbeség jóvolna, ha maradna, és nem esne vissza időnként 20kb/s körülire, január óta (kb. azóra ilyen nálunk, mióta a T-online elkeztett emelni).
  • Penge4
    #10
    Olyasmi. Kb, mint amikor egy nagy tavon felengeded a zsilipet.
    Előtte ellenőrizni kell a dolgokat, egy rakás teszt, hogy lehetőleg ne anyázz utána, hogy nem tudsz netezni, mert a napi 24 órából 2-3 órát van csak net, az is éjszaka.
  • zoozoo
    #9
    Nem igazán vágom a dolgot, de milyen fejlesztés szükséges a sebesség emeléséhez? nem csak egy - nagyon leegyszerűsítve - gombnyomás az egész sávszélesség növelés?
  • AljasGetto
    #8
    Még szerencse, hogy Csepelen lakom...
    Na mind1, legalább a forgalom korlát már márciustól megszűnik....
  • shabba
    #7
    Ritka az hogy egy földrajzi területet két vagy több ktv szolgáltató is bekábelez. Anno a 90-es évek végén az önkormányzati soros ktv-ket megvették a nagyok, Tíkábel UPC mert az önkormányzatoknak kellett a zsé. Hogy épp melyik hova települt be gondolom attól függött merre találtak lobbystákat. Az új piaci területeken a cégek kiépítették a saját csillagpontos infrastruktúrájukat a régi önkormányzati soros rendszereket meg megszűntették. Így szépen át lettek kényszerítve az emberek a jóval drágább új csillagpontos rendszerükbe. Itt III. kerben is ez volt 2000 elején túrta fel az egész kerületet Tíkábel és kábelezte be újra az előfizetőket valami több miliárdos project keretében.

    UPC itt max akkor lenne ha ők is feltúrnák az egész kerületet és bekábeleznének a háztartásokba. Ennek viszont nincs túl nagy esélye, mert elég drága lenne. Ott ahol még "üres a piac" megéri infrastruktúrát építeni mert az terület összes előfizetője adott cég előfizetője lesz. De ha már ott van valaki, komolyan kellene költeni reklámra marketingre hogy hosszú évek alatt átcsábítsanak elégséges ügyfelet akiknek a bevétele fedezhetné a beruházás tetemes költségeit.
  • Penge4
    #6
    Ahol én lakom ott meg csak májusban emelnek.
    De legalább már nincs korlát.
  • Sanyix
    #5
    Nincs már verseny sávszél terén, a dsl-t kimaxolták, fejlesztés nélkül nem lesz az több már. Max árverseny lehet a jövőben.

    Egyébként meg tudja valaki mondani hogy hogy a rákban van az hogy a környező kerületekben van upc, de a III. kerületben egyáltalán nincs? Talán volt egy kis megállapodás a trékábellel? Mert az viszont van...
  • dez
    #4
    Érdekes egy ilyen táblázat jpeg-ben...
  • lajosczovek
    #3
    Az a gond, hogy ezt a változást nem mindenki érzi. Sajnos sok helyen mint nálunk is nincsen nagyon választék a szolgáltatókból. Egy darab. 6400 Ft a havidíj, 5GB hozzáférés. Este 8 után a net meghal, jó ha 10 percenként bejön egy oldal. Persze az ember hazaér a munkából hét órára, nyolctól netezne, szóval már nem tud netezni, mert nyolckor valamiért elkezd belassulni a net, vagy egyáltalán nincsen.
    Legszivesebben már rég megszüntettem volna a netet, vagy váltanék, ha lenne más szolgáltató. Úgyhogy én nem meghajolok a net szolgáltatóm előtt, hanem Ők hajoljanak meg bocsánatot kérve és fizessék vissza a pénzemet, amit hónapok óta majdnemhogy feleslegesen fizetek. /sajnos kell a net még így is e-mail, önéletrajzküldés stb./
  • Mipi
    #2
    Hupsz a majdnem pontos j-vel van!
  • Mipi
    #1
    NA tessék sokan szidta mindenki az egész országban a netszolgáltatókat! És tessék malydnem mindenhol emelnek. Chello brutálisan emel, korlátot eltörli, T-Com is emelt az ADSL-en. És a legjobban csodálkozom ahol én lakom itt Hungarotel van hogy március 1-től megemelik az ADSl-t de úgy hogy a 8 megabites ADSL 1 éves hűségszerződéssel 9900 ft lessz a havidíja! Akkor a Fibernet is sávszélességet emel. Egyszóval mindenki brutálisan megemeli a sávszélességet! Látszik hogy elég nagy verseny van most!
    Így meghajolok a netszolgáltatók előtt:
    Ezt is küldöm nekik: