Phonespinner

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

phonespinner ural. 😊
Rage47
sztem nagyon gagyi😄
Atyaúristen!
Ez aztán a marketing!
Anno fõiskolán tanultuk, hogy ha az ember nagyon jó vállalkozást akar indítani, akkor a lényeg egy nagyon jó ötlet!
HÁT EZ AZ!
Gratula!
Egy-két év múlva már nem nyakbaakasztót lehet mindenütt promóként ajándékba kapni, hanem ilyen f@szpörgettyût!
Szánalmas, hogy az emberek mikre nem költenek, ha villogni akarnak a lányok elõtt! Én soha az életben nem tenném rá a telómra!
De az ötlet király!
Rage47
mondjuk #1
kisradai
Szerintem király!Hol lehet vennI???

HiPPoNaX
Nem, en egyszeruen szarok magasrol a menocsavo komplexusra, legyen szo akar autorol, akar telefonrol, akar barmi egyeb aktualis trendrol. Egyszeruen rohejesnek tartom, amikor valami egyszeru dologrol el akarjuk hihtetni, hogy az marpedig tobb annal, mint ami.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Miért te a 3,2mp-s optikával menõzöl?

Palinko
ja még ki is írták,hogy legyél te a legmenõbb...
pont mint egy kisgyerekvadító reklámba csak ott kártyák meg, más forgó cuccok vannak
HiPPoNaX
Valamivel el kell hitetni a 3000ftos telefonrol is, hogy milyen meno... Szamomra kb olyan, mint a csak vizualisan tuningolt, de muszakilag eppen szetesni keszulo gepjarmu, ami elsosorban arra kell, hogy a diszko elott menozhessen vele a gazdaja

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

motyodlee
pf...ja XD majd jön az ellen

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Rage47
na, akkor jól kezdödik a topik😄
motyodlee
igy hár nekem se -.-

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
😄
Amúgy ki az az állat, aki egy drágább telóval próbálja ki ezt ? Mondjuk egy Sony Ericsson K800-al, vagy egy Nokia N93-mal? xD

"Legyél te a legmenõbb"<#falbav>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Rage47
azt hittem ezt segítség nélkül nyomják, nem láttam h a hátlapon van vmi... így már nem is tetszik
www.phonespinner.com

Nekem tetszik!