16
Phonespinner
-
bejbi #16 phonespinner ural. :) -
#15 sztem nagyon gagyi:D -
Lipi1980 #14 Atyaúristen!
Ez aztán a marketing!
Anno főiskolán tanultuk, hogy ha az ember nagyon jó vállalkozást akar indítani, akkor a lényeg egy nagyon jó ötlet!
HÁT EZ AZ!
Gratula!
Egy-két év múlva már nem nyakbaakasztót lehet mindenütt promóként ajándékba kapni, hanem ilyen f@szpörgettyűt!
Szánalmas, hogy az emberek mikre nem költenek, ha villogni akarnak a lányok előtt! Én soha az életben nem tenném rá a telómra!
De az ötlet király! -
#13 mondjuk #1 -
#12 Szerintem király!Hol lehet vennI??? -
#11 Nem, en egyszeruen szarok magasrol a menocsavo komplexusra, legyen szo akar autorol, akar telefonrol, akar barmi egyeb aktualis trendrol. Egyszeruen rohejesnek tartom, amikor valami egyszeru dologrol el akarjuk hihtetni, hogy az marpedig tobb annal, mint ami. -
mate317 #10 Miért te a 3,2mp-s optikával menőzöl? -
#9 ja még ki is írták,hogy legyél te a legmenőbb...
pont mint egy kisgyerekvadító reklámba csak ott kártyák meg, más forgó cuccok vannak -
#8 Valamivel el kell hitetni a 3000ftos telefonrol is, hogy milyen meno... Szamomra kb olyan, mint a csak vizualisan tuningolt, de muszakilag eppen szetesni keszulo gepjarmu, ami elsosorban arra kell, hogy a diszko elott menozhessen vele a gazdaja -
#7 pf...ja XD majd jön az ellen -
#6 na, akkor jól kezdödik a topik:D -
#5 igy hár nekem se -.- -
#4 -
#3 :D
Amúgy ki az az állat, aki egy drágább telóval próbálja ki ezt ? Mondjuk egy Sony Ericsson K800-al, vagy egy Nokia N93-mal? xD
"Legyél te a legmenőbb"
-
#2 azt hittem ezt segítség nélkül nyomják, nem láttam h a hátlapon van vmi... így már nem is tetszik -
mate317 #1 www.phonespinner.com
Nekem tetszik!