18
-
Hoz_Hun #18 Én CS-ni meg Guild Warsozni akarok a telefonommal!! Persze jó a videó is, és fényképezni, esemesezni, meg zenét halgatni is király... ja és képzeljétek! Még azt is lehet, hogy beszélek valaki mással rajta!!!
-
csorfab #17 Hát persze, naná, még jó hogy. Ez a sok kiaknázatlan lehetőség. Én ezekkel a "szakember"-ekkel ismerkednék meg egyszer közelebbről mondjuk egy alapos beszélgetés erejéig a világ dolgairól. Tiszta szürrealizmus. -
archkoven #16 Ez már akkora baromság, hogy szerintem az sg teszteli, hogy ráharapunk-e egy ilyen képtelen álhírre.
Bár még nincs április, de nagyon április elsejei tréfa szaga van a dolognak. -
juzosch #15 Na igen, én is betrehettem volna videót, de hamar rájöttem, hogy úgysem nézem meg, mert általában a zsebemből egyenesen a fülemhez teszem. Egyik helyzetben sem látom a képernyőt.
Azaz egy pillanatra ránézek, hogy tudjam ki az. De a videó ezt csak lassítja, egy szöveg, vagy kép a leggyorsabb. -
Atomy #14 "A videoüdvözlések sokkal jobban kifejezhetik, hogy mit is akarunk"
Hát ha valaki nem áll a kultúra és a kommunikáció magas fokán akkor valóban jobban jár ha valami előre gyártott videót küld el ahelyett hogy beleszól a telefonba. De én például szeretem személyesen tartani a kapcsolatot másokkal, nem pedig hülye videokat böngészni hogy most akkor melyiket is küldjem el. Egyszerűbb, gyorsabb, jobb, lehet hogy ősember vagyok. -
#13 Ez 1edül a süketnéma japán csajoknak való :) , a Bábelben. -
HaDes007 #12 mekkora ömörség. már azt se értettem soha, hogy ki az az őrült aki az ilyen viccesnek kikiáltott crazy frog és társai csengőhangokért nagy pénzeket adnak ki... -
#11 Még egy újabb baromság...
"mert aki csak telefonálni akar a készülékén, az könnyen lehet, hogy - a csengőhangokhoz hasonlóan - az új lehetőséggel szemben is elutasító lesz."
Mert már aki nem foglalkozik minden hülyeséggel, az le van írva?! Mellesleg a Windows témám is klasszikus, akkor már azon is csak dolgozni szeretek? Én eddig sem használtam még mp3 csengőhangot sem, ettől eltekintve 7610-em van és ki is használom minden funkcióját. De nem látom mi az értelme, hogy mindenféle zene szólal meg dobozhangú telefonokból, egy telefon csörögjön éles, idegesítő hangon, hogy nagy zajszintben is meghalljam, vagy reggel felébredjek rá.
"mert csak azokat használják ki, akik nem értenek a telefonjukhoz. új gazdag parasztok"
Is, de már a legtöbb olcsó kategóriás telefon is támogatja ezeket. A Nokia is részben ezeknek köszönheti a kezdeti sikereit, amikor bejött az operátorlogó, az is csak Nokiára volt. Szóval a nem újgazdag tájékozatlan embereket is becsapják. Aki nem néz utána, az viszont tényleg megérdemli. De pl egy mezei felhasználó nem tudhatja hogy kell lelopni (cache könyvtár) pl a Jambáról a csengőhangokat. -
Cat 02 #10 hmm nektek mikor a zsebetekben bvan a teló látjátok a videót ? :D -
Devil Alien #9 tudtommal egy jó ideig így volt a számlázási módszer. ha már kicsörgött, akkor indult a számláló.
elég nagy baromság ez a video. mondjuk aki ebből gazdagszik meg, az meg is érdemli, mert csak azokat használják ki, akik nem értenek a telefonjukhoz. új gazdag parasztok, akik azt hiszik menőbbek, ha egy 100ezer forintos telefonjuk van, mégha nem is értenek hozzá. -
#8 A lényeg gyerekek, hogy sok pénz van benne! -
#7 Nem lattok a dolgok moge :)
Majd szepen atternek arra a szamlazasi modszerre, hogy a kicsengesek idotartalma is beleszamit a hivas idotartalmaba, eleg szep kis osszeget lehet, lenyuzni igy az ugyfelrol a "tudta" nelkul, mig az idiota barom a sajat maga altalal beallitott videon gyonyorkodik, addig a hivo meg k*anyazik, hogy vedd mar fel te barom...
persze atalanydijas szolgaltatoknal nem mukodik, ott meg marad a jo penzen eladott uj mobilok haszna. -
Flashy #6 ez nem azt akarja jelenteni, hogy nem felhívom, hanem küldök neki egy videót ami arról szól amit mondani akarok? aztán ha tetszik neki akkor felveszi, vagy felhív és megbeszéljük. a végén meg "csá" helyett küldesz egy videót ami arról szól, hogy "csá". hát ezt tökmindegy hogyan kell érteni, baromság :D -
Lame #5 Ennek tenyleg barmoi sok ertelme van.
Milyen pihentagyu talalta ezt ki? -
Brainpumper #4 Marha nagy szükségem van arra hogy a telefon a zsebemben amikor megszólal mindenféle videót játsszon... ez már szánalmas! Soha nem fizettem csengőhangért ezután sem fogok. -
#3 Ennek nagyon sok értelme van Miért jó az, hogyha videót játszik le a mobil csengőhang helyett? Azt írják, hogy pl kliprészleteket. Azt a részt ugyanúgy betehetem mp3-ban is, és ugyanazt fogom hallani. És ha csörög a mobil, akkor nem a videót fogom nézni, hanem felveszem, hisz vki vár a vonal másik végén. -
#2 Nem hát, sőt köztudott, hogy a videofájlok jóval kevesebb helyet igényelnek a hangfájloknál!!! -
Ginos #1 "csengőhangokra semmi szükség nincs, csak feleslegesen foglalják a helyet a mobiltelefonokon"
köv. bekezdés:
"készülékünkön előre beállított és tárolt filmek"
Ez akkor ha jól értem nem foglal helyet :)
Érti aki írta mit is ír?????