25
-
ricsa008 #25 üdv
a 2008 -al tolja valaki? mer kellene egy kis help -
#24 itt nem lehet állítani hogy mondjuk biatlonba ne csak 2 lövset legyen hanem 4???vagy bobban is ha lenne több szám is..meg a curling:D -
Tsige #23 Hi!
Csinálok a kampányt, és elakadtam..
(de lehet csak béna vagyok)
Normal kampányfeladatok:
- nem tudok 50 m-t repülni super g-ben (ha megmondanátok hol ugrassak, az zsír lenne, eddig 44,5 mm a legjobban)
- nem tudok korcsolyában 89%-os startsebességet elérni (88%-ot igen :()
Ugye van egy joker-kártya vagymi..
Melyiket lőjjem ki? :) -
#22 Print screen ( a bilentyűzeten benyomod aztén beteszed a paintba) :) -
#21 nem tudjátok hogy tok fényképezni a gamebe???? -
#20 így vagyok énis, nem nagy szám, de elmegy -
#19 kicsit többet vártam volna :D
de azért teccik...és a garf. is jó:) -
#18 nekem már ma reggel megvolt:D -
#17 95,8%-nál van a letöltés:) -
#16 Megkértem. :) -
#15 az annyát neki:D -
#14 az előző nem jó.ez már remélem jó lesz:D -
#13 ide mész és mondod hogy mit akarsz berakni és melyik topikba:D -
#12 Ja de kéne banner csak én nemtudom oda feltenni és nemtudom hogy kit kell arra megkérni. -
#11 bocs hogy 2 hszbe megy de nem akarsz bannert???:D
mondjuk az első képő pont jó lenne amit feltoltál:D -
#10 sebaj:DDD -
#9 Nekem meg most fagyogat.. A képeket még nemtom betenni, de addigra te már letöltöd. :) Ilyet. :D -
#8 nekem holnap reggelre meg is lesz ( letöltöm :D )
ok..köszike -
#7 majd teszek. :) -
#6 vki leszedte már?????
rakhatna képeket... -
#5 Igen már kijött. -
#4 Na én nem szoktam ilyenekkel játszani manapság, maximum régen :D De ezt ki kell próbálni, van feelingje :DDD
Már kijött, ugye? -
#3 na ezt is kipróbáljuk mán majd vmikor :D -
#2 Másolt cikk: A téli játékokba nekünk, csóró magyaroknak nem sok beleszólásunk van – talán a jamaikai amatőr bobcsapattal, ha fel tudjuk venni a versenyt. A hófedte hegyek helyett azonban van számítógépünk, és ha máshogy nem is, de legalább virtuálisan fel tudjuk magunkat tornászni a legjobbak közé, hála az RTL Winter Games 2007-nek. -
#1 A 49 Games által jegyzett Alpine Ski Racing 2007 felemás hatást keltett élménye, és a januári nagy uborkaszezon felbátorított minket, hogy kipróbáljuk a fejlesztőcsapat egy másik, frissen megjelent játékát is. Ezúttal az RTL Winter Games 2007-re esett a választás - lássuk hát most, hogy ezúttal mivel kedveskedik nekünk a csapat.
LINK!