14
  • Anteris
    tiéd lehet...

• Librarian
    Biztos nem. (legalábbis nagyon remélem) Az egy isten volt. Meg is nézem most... :DDDD
  • InfectedMann
    A fele olyan jól rázza a seggét Jessica Alba akkor érdemes megnézni :D
    Viccet félretéve remélem jó film lesz és nem áll be a "basszuk el a 2. részt" filmek közé :)
  • BCs design
    ha fele olyan jó lesz mnit az első rész akor már über mega jó lesz
  • BCs design
    o yesss
  • Wittgen
    Csak az a baj, hogy a 300-at az a pár ezer ember csak a trailerből ismeri. Ugye, az alapján pedig nem lehet biztosan kijelenteni semmit.
  • Cat #8
    A Zoom pl. egy egész valamennyi - egy szuperhősős film utánérzésről van szó, kb. mint a Sky High (Szuperfelső tagozat, vagy mi volt a magyar címe). Hiába volt 1 pont, megnéztem, mert érdekel a témakör, és egyáltalán nem értem, miért pontozták le ennyire. Nem volt nagy szám a film, de 4est simán kapott tőlem. Lényeg, amit akarok mondani, hogy ha a film témája érdekel, nézd meg nyugodtan akkor is, ha 3ezer ember azt mondja, hogy ultrabéna, mert lehet, hogy azok többsége korábban nem tudta hogy pl. képregényfilmről van szó...
  • ffxi
    Alba rulez!!!
  • GErYkE83
    300 yeah alig várom már + a szellemlovast
  • gErEth
    ez egyértelmű: jessica alba akkor must seen :)
  • Cmdr
    Szövegértelmezésed egyenlő a nullával!
  • hellnight
    IMDB nem egy szentírás ez igaz, de szívesebben néz meg az ember egy olyan filmet ami mondjuk 7-8 pontos mint egy olyat, ami mindössze 2-őt ért el xD
    Én is szoktam nézni az rating-eket egy-egy filmnél, de olyan filmet aminek átlaga 4 alatt van tuti nem nézek meg, legfeljebb csak poénból. Ilyenek Uwe Boll alkotásai xD
  • schrank
    te most az imdb nek hiszel vagy a saját szemednek ne legyél már ennyire befolyásolható
  • Cmdr
    A 300 imdb szavazási eredéménye eléggé döbbenetes...