14
-
Anteris #14 tiéd lehet...
-
Librarian #13 Biztos nem. (legalábbis nagyon remélem) Az egy isten volt. Meg is nézem most... :DDDD -
#12 A fele olyan jól rázza a seggét Jessica Alba akkor érdemes megnézni :D
Viccet félretéve remélem jó film lesz és nem áll be a "basszuk el a 2. részt" filmek közé :) -
BCs design #11 ha fele olyan jó lesz mnit az első rész akor már über mega jó lesz -
BCs design #10 o yesss -
Wittgen #9 Csak az a baj, hogy a 300-at az a pár ezer ember csak a trailerből ismeri. Ugye, az alapján pedig nem lehet biztosan kijelenteni semmit. -
Cat #8 A Zoom pl. egy egész valamennyi - egy szuperhősős film utánérzésről van szó, kb. mint a Sky High (Szuperfelső tagozat, vagy mi volt a magyar címe). Hiába volt 1 pont, megnéztem, mert érdekel a témakör, és egyáltalán nem értem, miért pontozták le ennyire. Nem volt nagy szám a film, de 4est simán kapott tőlem. Lényeg, amit akarok mondani, hogy ha a film témája érdekel, nézd meg nyugodtan akkor is, ha 3ezer ember azt mondja, hogy ultrabéna, mert lehet, hogy azok többsége korábban nem tudta hogy pl. képregényfilmről van szó... -
#7 Alba rulez!!! -
GErYkE83 #6 300 yeah alig várom már + a szellemlovast -
gErEth #5 ez egyértelmű: jessica alba akkor must seen :)
-
Cmdr #4 Szövegértelmezésed egyenlő a nullával! -
#3 IMDB nem egy szentírás ez igaz, de szívesebben néz meg az ember egy olyan filmet ami mondjuk 7-8 pontos mint egy olyat, ami mindössze 2-őt ért el xD
Én is szoktam nézni az rating-eket egy-egy filmnél, de olyan filmet aminek átlaga 4 alatt van tuti nem nézek meg, legfeljebb csak poénból. Ilyenek Uwe Boll alkotásai xD -
#2 te most az imdb nek hiszel vagy a saját szemednek ne legyél már ennyire befolyásolható -
Cmdr #1 A 300 imdb szavazási eredéménye eléggé döbbenetes...