nVidia: AGP-n is elérhetõ lesz a DirectX 10

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Asszem akkor vagy egy RadX1650-est, vagy egy ilyen GF8600-ast kell beszereznem, majd meglátjuk melyik lesz jobb árban. Bár megígértem magamnak, hogy többet Ati karit nem veszek.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

sztem ez csak egy marketing fogás mint anno a 6200-asok meg a 6600-asok hiába támogatták a HDR-t akkor se értek el vele semmit mivel gyenge teljesítményû volt de ellehetett adni mondván hogy ez mien új technológiákat támogat, ezen a kártyán is sztem uoan szinten fog futni a crysis mint egy dx9-esen mer ha bekapcsolod a dx10-es opciókat akkor csak képregény lesel ennyi. Teszem hozzá hogy kijön agp-re már az is csak marketing ennyi semmit se fog érni többet ér egy x1950 proval majd. sztem ezzel a dx10-es kari vételell várni kéne ennyi hagy forjon ki.

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

ez az Nvidiától egy jó dolog szerentem mert már úgyis le akartam cserélni a a 6600-os VGA karimat ami AGP-és és csak karit kellesz vennem és nem komlett gépet vennem e miatt.
Agp?Erõsen lejárt...

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Az a nagy gyûrû alakú dolog egy nukleáris reaktor, vagy mi az a jel rajta? :)

s/nVidia: AGP-n is elérhetõ lesz a DirectX 10/nVidia: AGP-n is elérhetõk lesznek a csúcskártyái/g
vagy
s/nVidia: AGP-n is elérhetõ lesz a DirectX 10/nVidia: G84 GPU-kat AGP-s kártyákhoz is szálítják /g

F@szom ki van a sok DX10 -ezéssel, fõleg nvidia -nál, amikor neki az OpenGL driverei jobban szoktak sikerülni a DX drivereiknel.
DX meg mindig egy kib@szott szoftver. Ha lenne jogom Vistara drivert írni, akkor kenyér piritot is felismertethetném vele DX10-es kártyaként. Max. teszek a kenyerpirítóra egy titkositó chipet, hogy HD kompatibilis legyen :)

Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml

Ma még kevés játékban van komoly fizika, mégsem elég egy 2GHz-es proci, fõleg P4-bõl. Gyorsabb graf-kártya -> több poligon, amin a procinak is van munkája. Bár a DX10-ben GPU-s geometria-számítások is vannak (nem csak 2D-be vetítés, és pár egyszerûbb dolog, mint eddig), ami levesz a CPU válláról. Viszont a DX10-es GPU-k sem tudnak eleget ahhoz, hogy CPU-ra már ne is legyen szükség.

"esetlegesen 512 kbites memóriavezérlõvel"

Nem kellene mindent gondolkodás nélkül átvenni egy jól értesüld, de totál laikus laptól. Természetesen 512 bitrõl, mint bitszélességrõl van szó.

"Viszont ha vennék egy "g84"-es csodát, akkor meg már a proci lenne a kevés... de azért jó tudni, hogy még van lehetõség."

Ha atteszik a dx10-ben a fizikat a gpu-ra akkor a proci mar csak a magas szintu mi-hez kell. Innentol egy 2Ghz-es proci is eleg. De azt is meg lehetne oldani, hogy a gpu-n fusson a teljes jatek, cpu hasznalat nelkul.

Az agp-s g8x-esnek en is orulnek, mivel hiaba jobb a pci-e, nekem meg mindig egy oreg agp-s alaplapom van. (rengeteg legacy periferiaval) Ha nem megy le a core2duo-k ara egy P4-es mai arig akkor sajnos meg egy ideig nem valtok pcie-re.
scorpeeon
Sztem sok helyen kapni. Pl ph apróhirdetésén rákereshetsz.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

N3v3rland
Én lassan fél éve vettem egy 7800gs-t, és szerintem már megtartom amíg lehet. Sajnos ammenyiért ezt vettem, most, de már akkor is kijött volna egy sokkal jobb kari pcie-ben. Viszont ha vennék egy "g84"-es csodát, akkor meg már a proci lenne a kevés... de azért jó tudni, hogy még van lehetõség.

Unleash Your Inner Monkey

hol lehet venni AGP-s 7600GT-t?
scorpeeon
Hehe, én pont azért cseréltem le pár hónapja a kártyámat 7600GT-re mert szinte biztosnak látszott, hogy nem lesz GeForce 8-ból AGP-s. Mind1, a procim ezt is épphogy ki tudja hajtani, nem bántam meg, hogy megvettem.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Így legalább nem kell alaplapot cserélnem (és procit) egy ideig, csak vidkarit. <#eljen>
TothLaci
Helyes!
← ElőzőOldal 2 / 2