1398
ClearBox JS 2.5
-
Cat 02 #318 "CB_CheckDuplicates:
Későbbi funkció, jelenleg nem működik!
Értéke lehet 'be' vagy 'ki'. Megadja, hogy legyen-e a gelériákban ismétlődés-ellenőrzés. Amennyiben be van
kapcsolva, úgy agy adott galériában ugyanazzal az elérési úttal egyszerre csak egy kép lehet, tehát véletlenül
sem történik ismétlődés. Mindenképpen használd a ' ' jeleket.
*/
var CB_CheckDuplicates='be';"
-
#317 ? -
Cat 02 #316 kérdés új : mikor lesz megcsinálva az h kép ne ismétlődjön? -
Cat 02 #315 akkor olyat kell h a youtubekodót beszúrom 1 html be és azt linkelem ?
(1ébként küldtem neked mail-t mert png k rosszak voltak de már műxenek :D) -
#314 Kint lesz a végleges html-t támogató verzió hamarosan (pár hét), abban bármit meg tudsz majd jeleníteni. -
Cat 02 #313 olyat lehet h youtube os videót hoz be ?
(tehát katt képre és nem kép jön be hanem egy youtube os videó) -
#312 az lehet, mivel 4 féle módon van megadva - a régebbi böngészőkkel való kompatibilitás miatt - így viszont nem full css valid. valamit valamiért :| -
dav1d #311 majd megnézem ha lesz időm de pl a bg átlátszóságára dob ilyeneket -
ballor #310 köszi, megvárom a nem bétát ;) -
#309 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
elkéred pyrextől a 2.0 betat, azzal megy
-
ballor #308 miért haragudnék
attól még engem zavarhat
a HTML-es jó lenne viszont -
#307 ha nincs css akkor mégis hogy tüntessem el a képeket az aljáról? :) hiszen azok ott vannak, csak ugye a css rejti el őket :) azt meg nem fogom megcsinálni, hogy a javascript csak akkor írja bele, amikor szükség van rá, mert kb. 10x ennyire bonyolítaná a kódot, ami már így is elég durva :) Ne haragudj ezért, de ezt nem hiszem, hogy megteszem.
play és close gomb alapból úgy van pozicionálva, hogy belelóg, de a clearbox.css-t átírva szerintem meg tudod oldani, hogy ne lógjon bele. -
#306 őő, pontosan mire dobja hogy nem valid? -
#305 (Y) örömmel hallom! x)
-
ballor #304 lehetne olyan verzsön, aminél
- ha kiszedem a CSS megjelenítést (pl.: FF-nél CTRL+SHIFT+S), akkor ne látszódjanak a doksi végén a képek - engem picit zavar, mert szoktam meztelenkedni CSS ügyben és akkor tényleg nem kell oda
- ahol a PLAY és a CLOSE gomb nem lóg bele a képbe
?
Lehet csak engem érintene így, de hátha mást is -
dav1d #303 xhtml css valid verzió esetleg? -
#302 ki fog kerülni a 2.0 végleges, ha végre lesz időm :) -
ballor #301 igen, a HTML nekem sem volt jó -
#300 elvileg azt. amúgy már megoldódott, nemtudom hogyan... egyszer csak jólett, de h miért pont most, az rejtély.
Akkor levennéd a negyedik sort a banerből? mások ne szopjanak ekkorát.
amúgy miért nincs kettőpontnulla béta?
-
#299 melyik verziót haszálod? mert ezt csak a 2.0 beta tudta, ami már nincs fent a szerveren. -
#298 üdv. egyszer mer használtam azt a ficsőrt, amivel htmleket lehet clearboxal megnyitni. Most is akartam, de akármit csinálok, az ff ezt az üzenetet dobja, rögtön a html/php betöltésekor
Mivel azt hittem, hogy az én linkem nem jó, de e te próba linkednél is ezt dobta, gondotam írok.
ha tudsz valami megoldást, azt megköszönném x)
További Szép Napot! -
Cat 02 #297 hm kihalt ? 1ébként a png-k még mindig nem jók :S -
ballor #296 szia,
a HTML weblap és tartalom megjelenítését hogy érhetjük el? -
Cat 02 #295 hi
http://silkroad.extra.hu/protector.html ide felraktam csak próbaképp de a képek (png-k ) nem jönnek be :( 5let? -
#294 Láttam olyat, hogy a bal felső sarokban ki lehetett rakni a képet teljes felbontásra, ha az nagyobb volt, mint ami kifért.
Meg vissza is lehetett.
Ha még nincs benne ilyen, praktikus lenne. -
dav1d #293 őőő most néztem meg hogy mégis csak valid csak én szurtam el valamit az első telepítésnél... ez esteben csak:neked :) -
dav1d #292 üdv! nagyszerű ez a progi! a krdésem az lenne hogy várható-e css valid verzió is??? (sztem nem baj ha nem lessz ilyen átlátszóság meg hasonlók)
betettem a valid css-s oldalamba de utána már nem valid, pls tetszik a progid!... -
#291 Megpróbálok valamit kitalálni. -
bracsek #290 A netscape kijelölve hagyja a kép azon felét amelyre kattintottál ez ellen valamit lehet tenni? -
#289 nagy a csend... :o -
#288 Jaaa, azt nem tudom, hogy elterjedtebb lesz-é :) -
#287 A lenyomás alatt azt értem, hogy elterjedtebb lesz. És nemcsak MO-n.
(Nem tudok olyan funkciót. :) -
#286 Miért, mi az amiben most nem nyomja le? :)
(Azonnal beleírom, ha tudsz ilyen funkcióról. :) -
#285 Nem épp ilyenre számítottam, ez fényévekkel jobb, mint amit vártam.
Jelentem, én is beálltam a Clearbox használók sorába. :)
Ha ilyen tempóban fejlődik, még a végén lenyomja a többi hasonló képmegjelenítőt. -
#284 Na összedobtam egy bannert. -
#283 A terv egy változat volt, aminek van fizetős és nem fizetős része, de végül 2 változat lesz. :) -
bracsek #282 persze,hogy ez volt a terv (hanem nyilt forráskóddal kezdte volna :)) -
#281 Aham, tehát végül 2 változat mellett döntöttél, vagy mindig is ez volt a terv? -
#280 jelen pillanatban a free változattal csináltam meg hogy lássák milyen szép :)
mail címemre is majd küld el plz! priviben küldöm a címem. -
#279 Hát a mostani elképzelés szerint az ingyenesen használható verzióba nem sok minden fog belekerülni a jelenlegi feature-ökön kívül (html SEM), az anchor-chance -nek meg majd küldöm a licenszelt változatot, abban lesz változtatás, több helyen is.