260
  • SNAKE01
    francokat,az Ubisoft szakított a Starforce-val,szóval nincs miért aggódni,a full pedig tegnap jött ki hivatalosan,ha minden jól megy akkor este már fennt lesz,ha meg nem akkor a napokban biztosan...
  • Broafka
    és ha ez is Ubi Soft akkor ez is StarForce és akkor erre is kéne várni még 1 évet hogy feltörjék és én... áááá :_(
  • Broafka
    mikor jön már PC-re?
    megőrülök!
    már unom a demót! :D
  • Hellsing47
    xbox-ra már kijött
    elég nagy 6.46 GB (6,940,691,660 byte)

vajon a pc-s verzsön mekkora lesz? :D
  • SNAKE01
    max 5 nap még...
  • SNAKE01
    ezt jó értelemben mondtam,sokkal faszább lesz a fullban minden!:)
  • Broafka
    kár...
  • SNAKE01
    amúgy azt kajak nemvágom hogy olyan nézet meg olyan mozgások,meg minden ami a demoban van,a videokban nincs,egész más lesz a gamma mint a demo...
  • Broafka
    lol, grafikailag miért szarabbak a képek, mint a Demo? :D
  • Hellsing47
    Új képek
  • Broafka
    jah, szerintem is, egész messze eljutottam már a demóban, most ilyen ablakmosó álványon vagy min kell ugrálni, meg egy iylen nagy szeles folyosón is túl kellett menni! :)
    minden nap egyre messzebb jutok! :D
  • SNAKE01
    jöhetne már
  • Broafka
    csöppet világosabb lenne... mondjuk a háttér, akkor jah!
  • SNAKE01
    banner megfelelő-e?
  • SNAKE01
    igen!
  • Broafka
    alig várjuk már...
  • SNAKE01
    ninja teknőc barátaink legnagyobb kalandja nemsokár kezdetét veszi!
  • Broafka
    jeeee, új rekord! eljutottam a 3. FIGHT-ig és azt is sikerült megcsinálnom, és onnan még egy kicsit tudtam menni :)
  • Broafka
    na jó, én most megyek megdönteni a rekordomat, eljutok a 3. fight-ig az azt jelenti hogy egyszer sem halhatok meg, és tökéletesen kell mennem :)
  • SNAKE01
    erre énis gondoltam már,hogy lehet nem csak egy sima demo.
    de viszont akkor sem ilyen rövid.
    nagyon érdekes,hm...
  • Broafka
    mondjuk nyílván nem lehet, azért ennyire nem degenerált Puhaubi, hogy csak ilyen egyszerűen ki lehessen szedni :)

viszont nem értem, hogy minek kell időre csinálni a demót? ez most azt jelenti akkor hogyha ki tudnánk szedni az időkidobós cuccot akkor gyakorlatilag végiglehetne vinni a játékot? :D
    ilyen rövid lenne? :P
  • SNAKE01
    nem,pedig átnéztem az egész játék fájlokat amibe tudtam belenyúltam,de nem találtam semmi olyant...
  • Broafka
    ezen én is gondolkoztam :)
  • SNAKE01
    lol!:DDD
  • kuci06
    engem ott dob ki, ahol ilyen lézeres csapdákon kell átugrálni :P Nem lehet vhogy az időlimitet kikapcsolni ?
  • Broafka
    jaja! nekem is nagyon bejött, én is nagyon szívesen játszanék már vele! :)

végülis, így demóban is van kihívás, hogy meddig bírsz vele játszani amíg ki nem dob! :P
  • SNAKE01
    de olyan fasság ez hogy kidob,
    nagyon megfogott a gamma,úgy tolnám már
    jöjjön már ki!:)
  • Broafka
    én azon jóval túl jutottam, én eljutottam a 3. FIGHT-ig ;) (sajnos azt már nem tudtam elkezdeni, kiírta hogy fight, és kidobott!)
  • SNAKE01
    lol!:DDD
  • Seth
    ugyanitt :D
  • SNAKE01
    én azon a részeken átmentem hogy ilyen rohatt messze vannak a házak egymástól és kettőt kell ugrani,majd átkell dobni teknőct.utána kibaszott :DDDD

de mi a faszért idő limites a demó?:(
  • Broafka
    ti milyen messze tudtatok eljutni a demoban még mielőtt kidobott? :)
  • SNAKE01
    tudom bázze
  • Broafka
    sztornó, nem szóltam!!!
  • Broafka
    nem tudja valaki mikor jelenik meg a teljes játék PC-re?
  • Broafka
    Prince of Persia is parkour :)
  • mila69en
    érdekes bár nem néztem a demot, de a trééler alapján kapásból a prince of persia ugrott be:)
  • SNAKE01
    nekem bejött a gém,és nem prince of persiás
    hanem inkább ugra-bugrás,és némi parkour-ös mozgást is kaptak a teknőcök.erre hiszik sokan hogy prince of persiás.a harcrendszer nekem nagyon tetszik,összelehet dolgozni is,csapat munka fasza lett,graf rajzfilmes de jóa,összességében sztem nagyon jó,megfogott és magával ragadott a mutáns teknőc feeling
  • schrank
    ez kurva jó tényleg olyan mint a prince of persia
  • Sadist
    szerintem nagyon nem :C jó, a falon futás tényleg prince of persias, de amúgy a többi mozgás sokkal rajzfilmesebb, nem érződik rajta, hogy mocappel csinálták.