260
-
#60 francokat,az Ubisoft szakított a Starforce-val,szóval nincs miért aggódni,a full pedig tegnap jött ki hivatalosan,ha minden jól megy akkor este már fennt lesz,ha meg nem akkor a napokban biztosan... -
#59 és ha ez is Ubi Soft akkor ez is StarForce és akkor erre is kéne várni még 1 évet hogy feltörjék és én... áááá :_( -
#58 mikor jön már PC-re?
megőrülök!
már unom a demót! :D -
Hellsing47 #57 xbox-ra már kijött
elég nagy 6.46 GB (6,940,691,660 byte)
vajon a pc-s verzsön mekkora lesz? :D -
#56 max 5 nap még... -
#55 ezt jó értelemben mondtam,sokkal faszább lesz a fullban minden!:) -
#54 kár... -
#53 amúgy azt kajak nemvágom hogy olyan nézet meg olyan mozgások,meg minden ami a demoban van,a videokban nincs,egész más lesz a gamma mint a demo... -
#52 lol, grafikailag miért szarabbak a képek, mint a Demo? :D -
Hellsing47 #51 Új képek -
#50 jah, szerintem is, egész messze eljutottam már a demóban, most ilyen ablakmosó álványon vagy min kell ugrálni, meg egy iylen nagy szeles folyosón is túl kellett menni! :)
minden nap egyre messzebb jutok! :D -
#49 jöhetne már -
#48 csöppet világosabb lenne... mondjuk a háttér, akkor jah! -
#47 banner megfelelő-e? -
#46 igen! -
#45 alig várjuk már... -
#44 ninja teknőc barátaink legnagyobb kalandja nemsokár kezdetét veszi! -
#43 jeeee, új rekord! eljutottam a 3. FIGHT-ig és azt is sikerült megcsinálnom, és onnan még egy kicsit tudtam menni :) -
#42 na jó, én most megyek megdönteni a rekordomat, eljutok a 3. fight-ig az azt jelenti hogy egyszer sem halhatok meg, és tökéletesen kell mennem :) -
#41 erre énis gondoltam már,hogy lehet nem csak egy sima demo.
de viszont akkor sem ilyen rövid.
nagyon érdekes,hm... -
#40 mondjuk nyílván nem lehet, azért ennyire nem degenerált Puhaubi, hogy csak ilyen egyszerűen ki lehessen szedni :)
viszont nem értem, hogy minek kell időre csinálni a demót? ez most azt jelenti akkor hogyha ki tudnánk szedni az időkidobós cuccot akkor gyakorlatilag végiglehetne vinni a játékot? :D
ilyen rövid lenne? :P -
#39 nem,pedig átnéztem az egész játék fájlokat amibe tudtam belenyúltam,de nem találtam semmi olyant... -
#38 ezen én is gondolkoztam :) -
#37 lol!:DDD -
#36 engem ott dob ki, ahol ilyen lézeres csapdákon kell átugrálni :P Nem lehet vhogy az időlimitet kikapcsolni ? -
#35 jaja! nekem is nagyon bejött, én is nagyon szívesen játszanék már vele! :)
végülis, így demóban is van kihívás, hogy meddig bírsz vele játszani amíg ki nem dob! :P -
#34 de olyan fasság ez hogy kidob,
nagyon megfogott a gamma,úgy tolnám már
jöjjön már ki!:) -
#33 én azon jóval túl jutottam, én eljutottam a 3. FIGHT-ig ;) (sajnos azt már nem tudtam elkezdeni, kiírta hogy fight, és kidobott!) -
#32 lol!:DDD -
#31 ugyanitt :D -
#30 én azon a részeken átmentem hogy ilyen rohatt messze vannak a házak egymástól és kettőt kell ugrani,majd átkell dobni teknőct.utána kibaszott :DDDD
de mi a faszért idő limites a demó?:( -
#29 ti milyen messze tudtatok eljutni a demoban még mielőtt kidobott? :) -
#28 tudom bázze -
#27 sztornó, nem szóltam!!! -
#26 nem tudja valaki mikor jelenik meg a teljes játék PC-re? -
#25 Prince of Persia is parkour :) -
#24 érdekes bár nem néztem a demot, de a trééler alapján kapásból a prince of persia ugrott be:) -
#23 nekem bejött a gém,és nem prince of persiás
hanem inkább ugra-bugrás,és némi parkour-ös mozgást is kaptak a teknőcök.erre hiszik sokan hogy prince of persiás.a harcrendszer nekem nagyon tetszik,összelehet dolgozni is,csapat munka fasza lett,graf rajzfilmes de jóa,összességében sztem nagyon jó,megfogott és magával ragadott a mutáns teknőc feeling -
#22 ez kurva jó tényleg olyan mint a prince of persia -
#21 szerintem nagyon nem :C jó, a falon futás tényleg prince of persias, de amúgy a többi mozgás sokkal rajzfilmesebb, nem érződik rajta, hogy mocappel csinálták.